2016 Aralik tup bebek

Bende hemen hamile kaliniyo zannediyodum,çevremdeki herkes çok kolay elde etmişti. Allah daha büyük dert vermesin tabi ama gercekten üzülüyorum, hiç böyle düşünmemiştim
İşin içine girince ne hikayeler duydum iyi-kötü. Normalde çok pozitif bi insanken şimdi hergün ağlar oldum. Bu kullandigimiz ilaclar beni aşırı etkiledi sürekli agliyorum normal mi bilmiyirum
Çevremdeki herkes çok takiyosun rahat ol diyo ama demesi kolay keşke takmasam kafaya...

Cok normal ben de normalde cok pozitif biriyim kimseyi kirmam esprili sakaciyim ama sinuc bekleme asamasinda herkesi kirdim Allah affetsin. Ilaclardan hormonlardan eve hapsolmaktan .. kolay degil.

Evet bi de diyolar stres yapinca tutmuyomus filan. Arkadas herkesin tuzu kuru inanin esiniz bile sizin kadar etkilenmiyodur. Nasil stres yapmicaksin nasil heyecan yapmicaksin tas degiliz ki sakin bir yapım var ama bekleme surecinde heyecandan uykularim kaciyodu sinir kupu olmustum. Hamdolsun hepsi gecti gitti darisi basiniza :)

Cok normal ben de normalde cok pozitif biriyim kimseyi kirmam esprili sakaciyim ama sinuc bekleme asamasinda herkesi kirdim Allah affetsin. Ilaclardan hormonlardan eve hapsolmaktan .. kolay degil.
Normal cnm ben ağlamak için sebeb aramıyorum bir ağla dese ağlarım hemen o hale geldim:) ki normalde kolay kolay ağlamam :) zor bi süreç rabbim sonunu güzel nasip etsin kızımda çektiğim zorlukları hep unuttum onu kucağıma alınca hatta tüp bebek olduğunu bile çoğu zaman unutuyordum :)

Evet o sözü duymaktan bıktım artik stres yapma, bak rahat ol, şöyle yap böyle yap..
Bazi seyleri insan kontrol edemiyo,herkesin hassas bi noktasi var anlamiyolar

kızlar herkes çok telaşlı geliyor bana ya, çok küçük şeyler vesvese yapılıyor sanki ,
niye ben bu kadar rahatımm acep tam olarak sona yaklaşmadım ondan mı acaba ?

canlarım bende belirti çoktu bide bana 3 yada 4 tane falan koydu tam bilmiyorum ona güvenerek yaptım dün doktor yapmak istemedi kan testini 10.günde idrar testinde çıktığını söyledim öyle yaptı
Banada üç tane koydular cnm, inşallah kan testimde de pozitif görürüm, Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşalalh.

kızlar sağlık ocağında yada devlet hastanesinde kan testi hemen çıkıyormu?
Sanki ben ertesi gün çıkıyor diye biliyorum.
ben daha önce vermiştim genelde ertesi gün çıkıyor. Ama akşamda çıkabiliyor. Takip numarasını alırsan internetten ulaşabilirsin sonuçlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…