peki randevuya gerek varmı?Saglık ocağı ertesi gün
Devletin acili bi kaç saat sonra veriyor cnm
Evet acile git ve gebelik testi istepeki randevuya gerek varmı?
Direk acile gidip gebelik testi yaptırıcam mı dicez?
Acil girişi yaparken gebelik testi yaptırcam Desen tamamdır:)peki randevuya gerek varmı?
Direk acile gidip gebelik testi yaptırıcam mı dicez?
Valla annemdeyim kuzucum kalkmiyorum zaten annem kaldırmıyo sağolsunEvde kimse yoksa yat kalkma
Hadi gözünaydın canm inşallah fazla fazla artar değerlerin darısı başımızaKızlarrrrrrrr, 3.gun emriosu 19 unda transfer oldu, 9. Gün kan bhcg 24,3 .... Allahım şimdi cuma kanı na bakicaz
Hepinizi okuyamadim ama....
Normal cnm ben ağlamak için sebeb aramıyorum bir ağla dese ağlarım hemen o hale geldim:) ki normalde kolay kolay ağlamam :) zor bi süreç rabbim sonunu güzel nasip etsin kızımda çektiğim zorlukları hep unuttum onu kucağıma alınca hatta tüp bebek olduğunu bile çoğu zaman unutuyordum :)Cok normal ben de normalde cok pozitif biriyim kimseyi kirmam esprili sakaciyim ama sinuc bekleme asamasinda herkesi kirdim Allah affetsin. Ilaclardan hormonlardan eve hapsolmaktan .. kolay degil.
Oh ne guzel yaa.. Hayirli olsun... :)Kızlarrrrrrrr, 3.gun emriosu 19 unda transfer oldu, 9. Gün kan bhcg 24,3 .... Allahım şimdi cuma kanı na bakicaz
Hepinizi okuyamadim ama....
Evet o sözü duymaktan bıktım artik stres yapma, bak rahat ol, şöyle yap böyle yap..Evet bi de diyolar stres yapinca tutmuyomus filan. Arkadas herkesin tuzu kuru inanin esiniz bile sizin kadar etkilenmiyodur. Nasil stres yapmicaksin nasil heyecan yapmicaksin tas degiliz ki sakin bir yapım var ama bekleme surecinde heyecandan uykularim kaciyodu sinir kupu olmustum. Hamdolsun hepsi gecti gitti darisi basiniza :)
Banada üç tane koydular cnm, inşallah kan testimde de pozitif görürüm, Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşalalh.canlarım bende belirti çoktu bide bana 3 yada 4 tane falan koydu tam bilmiyorum ona güvenerek yaptım dün doktor yapmak istemedi kan testini 10.günde idrar testinde çıktığını söyledim öyle yaptı
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin22,91 çıkmış beta hcg transferin 11. Günü
Hayırlı olsun canım22,91 çıkmış beta hcg transferin 11. Günü
Hayırlı olsun cnm kaçıncı gün embriyosu idi22,91 çıkmış beta hcg transferin 11. Günü
ben daha önce vermiştim genelde ertesi gün çıkıyor. Ama akşamda çıkabiliyor. Takip numarasını alırsan internetten ulaşabilirsin sonuçlara.kızlar sağlık ocağında yada devlet hastanesinde kan testi hemen çıkıyormu?
Sanki ben ertesi gün çıkıyor diye biliyorum.
teşekkür ederim canımben daha önce vermiştim genelde ertesi gün çıkıyor. Ama akşamda çıkabiliyor. Takip numarasını alırsan internetten ulaşabilirsin sonuçlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?