- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Ya gecen düşük yaptım kaynanama kızımı yollamamıştım çok yaramaz değildir beni kızım yormuyor .. neyse düşük yapınca kızı yolllasaydın bana sen yatmadın ondan böyle oldu dedi ... yahu ben zaten senin oğlundaki sorun yüzünden bukdr eziyeti çekiyorum demeyi çok isterdim diyemedim tabi:) bu sefer kızımı göndercem 2-3 gün ki negatif olursa bıdı bıdı etmesin diyeEvet bi de diyolar stres yapinca tutmuyomus filan. Arkadas herkesin tuzu kuru inanin esiniz bile sizin kadar etkilenmiyodur. Nasil stres yapmicaksin nasil heyecan yapmicaksin tas degiliz ki sakin bir yapım var ama bekleme surecinde heyecandan uykularim kaciyodu sinir kupu olmustum. Hamdolsun hepsi gecti gitti darisi basiniza :)
en iyisi kimseyle muhattap olmamak. böyle daha rahat oluyor. ben bu sefer kimseyle paylaşmadım. allah yüzümüze baksın inşallah. hayırlı pozitif sonuçlarımızı alalım.Evet o sözü duymaktan bıktım artik stres yapma, bak rahat ol, şöyle yap böyle yap..
Bazi seyleri insan kontrol edemiyo,herkesin hassas bi noktasi var anlamiyolar
Sağol canım, allah devamını sağlıkla getirsin herkese nasıp etsin inşallahPapat06 gözün aydın canım
Kızlar hiç bişeye dikkat etmedim su bile içmiyorum ilaç tan ilaca stres dersen kralını yaşıyorum ne meyve ne sebze hiç yemedim tutacağı varsa tutuyorEvet o sözü duymaktan bıktım artik stres yapma, bak rahat ol, şöyle yap böyle yap..
Bazi seyleri insan kontrol edemiyo,herkesin hassas bi noktasi var anlamiyolar
Amin amin herkese nasip olsun, sonuna kadar sağlıkla olsun inşallahOh ne guzel yaa.. Hayirli olsun... :)
Vallahi heyecandan mıdır yoksa gebelikten mi bilemedim ama benimde son günlerde çarpıntım olurdu ara ara. Ben hep heyecana yorardım :)ay canım ağzından bal damlıyo :)
İnşaallah canım yaa.
Benim tek belirtim kalbim nabzım çok atıyor.önceden duymazdım bile atışını.şimdi hep hissediyorum.gebelikte annenin organları iki kat çalışırmış ya ona yordum ama hakkımızda hayırlısı :)
Ben de cok agliyorum okuldan geliyorum koltuga uzaniyorum kimseyle komusmuyorum gece yatana kadr ordayim annm yemk hazirliyor saolsun oyle arada bir konusuom .o yuzden burda hic susmuomBende hemen hamile kaliniyo zannediyodum,çevremdeki herkes çok kolay elde etmişti. Allah daha büyük dert vermesin tabi ama gercekten üzülüyorum, hiç böyle düşünmemiştim
İşin içine girince ne hikayeler duydum iyi-kötü. Normalde çok pozitif bi insanken şimdi hergün ağlar oldum. Bu kullandigimiz ilaclar beni aşırı etkiledi sürekli agliyorum normal mi bilmiyirum
Çevremdeki herkes çok takiyosun rahat ol diyo ama demesi kolay keşke takmasam kafaya...
Ay kızım çok mutlu ettin beni şimdiBembeyaz oluyor ikinci çizginin yeri. Ayrıca zorlasanda fenerle de baksan orda çizgi görmüyorsun eger negatifse :)))))
Sağol canım, herkese nasip olsun inşallah, cuma inşallah 2. TestPapat06 cnm hayırlısı olsun, 2. Testi ne gün tekrarlıycan?
Allah saglıklı bir şekilde devamını nasip etsin. Mutlu ettiysem ne mutlu bana canım :))Ay kızım çok mutlu ettin beni şimdi
Guzelce artsin insallah canim22,91 çıkmış beta hcg transferin 11. Günü
Hadi hayırlısı canım, sağlıkla artsın inşallahBenim 3. Gün yani 14.12 opu - 17.12 transfer. İnşallah 2 gün sonra 2 ye 3 e katlar. Daha yüksek bekliyordum ama nasip. Midem de dünden beri bulanmaya başladı
Gözün aydın olsun canım. Kalp atışını duymuşsun ne güzel darısı başıma:)Kaç haftalık bebişin?Kizlaaar dun gece pembe kan geldi benden cok korktum bebegim dusucek diye bu sabah doktorum cagirdi gittim veeee yavrumun kalp atisini duyduk ilk defa sukurler olsun rabbime allahim hepinize yasatsin biran once brninde boyle saglikli devam eder insallah cok mutluyum cok:)
Kaçıncı hafta ya da gün aron , gözün aydın maşallahKizlaaar dun gece pembe kan geldi benden cok korktum bebegim dusucek diye bu sabah doktorum cagirdi gittim veeee yavrumun kalp atisini duyduk ilk defa sukurler olsun rabbime allahim hepinize yasatsin biran once brninde boyle saglikli devam eder insallah cok mutluyum cok:)
Cok sukur canim saglikla dewm etsin insallahKizlaaar dun gece pembe kan geldi benden cok korktum bebegim dusucek diye bu sabah doktorum cagirdi gittim veeee yavrumun kalp atisini duyduk ilk defa sukurler olsun rabbime allahim hepinize yasatsin biran once brninde boyle saglikli devam eder insallah cok mutluyum cok:)
Vallahi heyecandan mıdır yoksa gebelikten mi bilemedim ama benimde son günlerde çarpıntım olurdu ara ara. Ben hep heyecana yorardım :)
Canim benim bildigim sayiliyor dollenmeleri zaten 2 cekirdekli olmalaridir yani 1.ci gun 2cigun4cekirdege ulasirve 3cu gun 8hucreye ulasiyor 4cu gun marula ismi veriliyor ve hucreler sayilamiyor 5ci gunde blast asamasina geliyor kizlarrrr benim 3cu gun donduruldu opudan ve verilen kagitta 3cu gunembriyosu yaziyorrrKızlar benim bi sorum olacak benim yumurtalar salı toplandı cumartesi transfer oldu.dokyor 5. Gün embriyosu dedi embriyom için. Ama laboratuvar görevlisi bana telefonda toplandığı gün sayılmaz demişti o zaman benim 4. Gün embriyosu mu oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?