2016 Aralik tup bebek

Ya gecen düşük yaptım kaynanama kızımı yollamamıştım çok yaramaz değildir beni kızım yormuyor .. neyse düşük yapınca kızı yolllasaydın bana sen yatmadın ondan böyle oldu dedi ... yahu ben zaten senin oğlundaki sorun yüzünden bukdr eziyeti çekiyorum demeyi çok isterdim diyemedim tabi:) bu sefer kızımı göndercem 2-3 gün ki negatif olursa bıdı bıdı etmesin diye
Emin'im ki bizi tüp bebek yapan kişilerden başka kimse anlamaz .. yakın arkadaşım hamile onla hamile muhabbeti yapıyordum akşam eve geldim beni aradı kusura bakma cnm yanında hamile konuları konuştum seni üzdümmü dedi ... bana çok garip geldi bu cümle gerçekten beni düşünce bunu söylemeden bu konuyu açmazdı ki ben rahatsız olmam keyif alıyorum bebek hamile konularından .. insanlar malesef anlayamaz bizi

Evet o sözü duymaktan bıktım artik stres yapma, bak rahat ol, şöyle yap böyle yap..
Bazi seyleri insan kontrol edemiyo,herkesin hassas bi noktasi var anlamiyolar
en iyisi kimseyle muhattap olmamak. böyle daha rahat oluyor. ben bu sefer kimseyle paylaşmadım. allah yüzümüze baksın inşallah. hayırlı pozitif sonuçlarımızı alalım.

Evet o sözü duymaktan bıktım artik stres yapma, bak rahat ol, şöyle yap böyle yap..
Bazi seyleri insan kontrol edemiyo,herkesin hassas bi noktasi var anlamiyolar
Kızlar hiç bişeye dikkat etmedim su bile içmiyorum ilaç tan ilaca stres dersen kralını yaşıyorum ne meyve ne sebze hiç yemedim tutacağı varsa tutuyor

Vallahi heyecandan mıdır yoksa gebelikten mi bilemedim ama benimde son günlerde çarpıntım olurdu ara ara. Ben hep heyecana yorardım :)

Ben de cok agliyorum okuldan geliyorum koltuga uzaniyorum kimseyle komusmuyorum gece yatana kadr ordayim annm yemk hazirliyor saolsun oyle arada bir konusuom .o yuzden burda hic susmuom)

Benim 3. Gün yani 14.12 opu - 17.12 transfer. İnşallah 2 gün sonra 2 ye 3 e katlar. Daha yüksek bekliyordum ama nasip. Midem de dünden beri bulanmaya başladı

Gözün aydın olsun canım. Kalp atışını duymuşsun ne güzel darısı başıma:)Kaç haftalık bebişin?

Kaçıncı hafta ya da gün aron , gözün aydın maşallah

Cok sukur canim saglikla dewm etsin insallah

Vallahi heyecandan mıdır yoksa gebelikten mi bilemedim ama benimde son günlerde çarpıntım olurdu ara ara. Ben hep heyecana yorardım :)

Bilmiyorum canım yaa normalde hafta dediğin çabucak geçerdi.şimdi bir gün bir ay gibi :)
Ben cuma gün ya idrar yada kan vericem sanırım :)

Canim benim bildigim sayiliyor dollenmeleri zaten 2 cekirdekli olmalaridir yani 1.ci gun 2cigun4cekirdege ulasirve 3cu gun 8hucreye ulasiyor 4cu gun marula ismi veriliyor ve hucreler sayilamiyor 5ci gunde blast asamasina geliyor kizlarrrr benim 3cu gun donduruldu opudan ve verilen kagitta 3cu gunembriyosu yaziyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…