Gözün aydin olsunKizlaaar dun gece pembe kan geldi benden cok korktum bebegim dusucek diye bu sabah doktorum cagirdi gittim veeee yavrumun kalp atisini duyduk ilk defa sukurler olsun rabbime allahim hepinize yasatsin biran once brninde boyle saglikli devam eder insallah cok mutluyum cok:)
6+3 dedi doktor canım insallah sendende guzel haberler duyarizGözün aydın olsun canım. Kalp atışını duymuşsun ne güzel darısı başıma:)Kaç haftalık bebişin?
5.hafta kesesini gormustuk bugunde 6+3 tu kalbini duyduk bebisiminKaçıncı hafta ya da gün aron , gözün aydın maşallah
Canim ama zaten opudan sonra 16-17 saat sonra dollenme oluyormus verdikleri kagir vardi orda yaziyordu o da ertesi gune denk gelir.ilk gun sayilmiyor yaniCanim benim bildigim sayiliyor dollenmeleri zaten 2 cekirdekli olmalaridir yani 1.ci gun 2cigun4cekirdege ulasirve 3cu gun 8hucreye ulasiyor 4cu gun marula ismi veriliyor ve hucreler sayilamiyor 5ci gunde blast asamasina geliyor kizlarrrr benim 3cu gun donduruldu opudan ve verilen kagitta 3cu gunembriyosu yaziyorrr
Hayırlı olsun canım İnşAllah kucağınızada almak nasip olur5.hafta kesesini gormustuk bugunde 6+3 tu kalbini duyduk bebisimin
Iste o beklenilen zaman bir gunun sonu olarak kabul ediliyor cnmCanim ama zaten opudan sonra 16-17 saat sonra dollenme oluyormus verdikleri kagir vardi orda yaziyordu o da ertesi gune denk gelir.ilk gun sayilmiyor yani
Sagol canim darisi size insallahGözün aydin olsun
amin canim insallah boyle saglikli devam eder hepimizinkiHayırlı olsun canım İnşAllah kucağınızada almak nasip olur
Senin opu ve transfer tarihin nexamndiIste o beklenilen zaman bir gunun sonu olarak kabul ediliyor cnm
Opu kasim ayinin 20siydi sanirim 23de donduruldular bu ayin 20side transferdi cnmSenin opu ve transfer tarihin nexamndi
Kaçıncı gün transferden sonra ve kaçıncı gün embriyosuKizlar ben yaramazlik yaptim yapmamam gerektigini bile bile idrar testi yaptimhadi beni teselli edin simdi
ee sonuç?Kizlar ben yaramazlik yaptim yapmamam gerektigini bile bile idrar testi yaptimhadi beni teselli edin simdi
Evet sakin kanda bile 9.gün ancak çıkarken idrara çıkma şansı yok 5, 6 da yapıp da üzmeyin kendinizi lutfennnnnnnnee sonuç?
Canım bende dayanamıyorum ama daha 6.cı gündeyiz.8.9 günlerde bile çıkmıyo idrar testinde.
O yüzden hiç yapmamış gibi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?