2016 Aralik tup bebek

Gözün aydin olsun

Canim ama zaten opudan sonra 16-17 saat sonra dollenme oluyormus verdikleri kagir vardi orda yaziyordu o da ertesi gune denk gelir.ilk gun sayilmiyor yani

Yani 2ci gunu veya 3cu 4cu 5ci gunu bitirmis olmalari gerekmiyor ulasmalari yeterliymis ayrica neden transfer gunu sayilmiyormus biliyormusun o gunu tamamlamak icinmiss

Kizlar pozitif sonuc alan arkadaslarimiz var galibaaa tbrk ediyorumm onlari bir girdimm 200 olmus okunmayanlar yetisemiyorummm:)

P purple81
H hamidecim
Papat06
A aykumsal
H hanife_zeynep
KIZLAR, topigimizin 1. Sayfasinda bilgilendirme listemiz var.
Sizin kayidiniz yok listede
Lutfen
yasiniz
infertilite sebebiniz
Tedavi gordugunuz merkez ismi
Kacinci denemeniz oldugu
Opu tarihiniz
Transfer tarihiniz
Test tarihiniz
Ve b3lliyse test sonucunyzu yazin
Ve azrass etiketleyerek sayfada paylasin yada azrass 'a ozel mesaj okarak atin.

Kizlar ben yaramazlik yaptim yapmamam gerektigini bile bile idrar testi yaptim hadi beni teselli edin simdi

Kizlar ben yaramazlik yaptim yapmamam gerektigini bile bile idrar testi yaptim hadi beni teselli edin simdi
ee sonuç?
Canım bende dayanamıyorum ama daha 6.cı gündeyiz.8.9 günlerde bile çıkmıyo idrar testinde.
O yüzden hiç yapmamış gibi düşün

ee sonuç?
Canım bende dayanamıyorum ama daha 6.cı gündeyiz.8.9 günlerde bile çıkmıyo idrar testinde.
O yüzden hiç yapmamış gibi düşün
Evet sakin kanda bile 9.gün ancak çıkarken idrara çıkma şansı yok 5, 6 da yapıp da üzmeyin kendinizi lutfennnnnnnn

5. Gun embriyosu ve 6. Gunum. Doktor 9. Gunde test yap dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…