- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Gozun aydinnn cnm bnmm
Hadi gözün aydın şimdiden cnm ben hiç bant kullanmadım:)kızlar ben bgn doktor kontrolune gittim , transfer hazırlıklarına başlıyoruz cok şükür. sadece climare forte bant veri 15 gun kullanıp kontrole gidecegim. sanırım kontrole gittiğim zmn transfer gunu de belli olmuş olur. sizlerde sadece bant mı kullanmıstınız bu donemde
Hay masaallah canimm.. Cok sevindim inanKizlar coook sukur degerim 72.98 den 198.1 olmusss:)
14 gün çok ya insan bekeleyemiyorkiAy cok guzel yaa :) bana 14.cu yap test dedi bende cok gec degilmi dedim oda 12.ci yap
anladımm canım bende jeli sevmedim kurtuluyorum diye sevinmiştim daha ne kadar kullanacaz acaba hep mi yoksaDevam et dedi canım telefon da görüştüm.
Bende hic bant kullanmadim :)Hadi gözün aydın şimdiden cnm ben hiç bant kullanmadım:)
Hayirlisi olur canim..kızlar ben bgn doktor kontrolune gittim , transfer hazırlıklarına başlıyoruz cok şükür. sadece climare forte bant veri 15 gun kullanıp kontrole gidecegim. sanırım kontrole gittiğim zmn transfer gunu de belli olmuş olur. sizlerde sadece bant mı kullanmıstınız bu donemde
12. Haftaya kdr hep kulllanıyıruz cnmanladımm canım bende jeli sevmedim kurtuluyorum diye sevinmiştim daha ne kadar kullanacaz acaba hep mi yoksa
Bana verdikleri kâğıtta doktorun önerdiği güne kadar yazıyo.anladımm canım bende jeli sevmedim kurtuluyorum diye sevinmiştim daha ne kadar kullanacaz acaba hep mi yoksa
:) beklemek zor gerçekten sizde belirti fln oluyor mu ?!?14 gün çok ya insan bekeleyemiyorki
Banada doktor 12. Gün yap dedi 10 da yapsam dayanamam dedim 5. Gün embriyosu diye tmm dedi :) 10 bile çok ya :)
Biliyorum arkadasim o kadar olumsuzluga ragmen rabbime sukurler olsun o yeterki oldesinnn rabbim hepimizi n gucagini doldursun bos cevirmesin inssHay masaallah canimm.. Cok sevindim inan
sağ ol canımBana verdikleri kâğıtta doktorun önerdiği güne kadar yazıyo.
ben hem iğne hem corasprin kullanıyorum. kurtulamayabilirsin12. Haftaya kdr hep kulllanıyıruz cnm
Ben eğer hamile olursam kan sulandırıcı iğneyi vurunmak istemiyorumonun yerine coaspirin istiycem tabi hamile olursam:)
Canım kan sulandırıcı iğneyi 9 ay boyunca kullanacaksın. Ben hem coraspin hem iğne kullanıyorum.Hadi gözün aydın şimdiden cnm ben hiç bant kullanmadım:)
Benim 6. Günüm su gibi akıntım çok ve migdem bulanıyor 2 gündür sabahları .. ya düşüne düşüne pskolojik hamile yapcam kendimi :) yada hamileyim gerçekten belirti bunlar :):) beklemek zor gerçekten sizde belirti fln oluyor mu ?!?
Ya ilaçlara razıyım benim igne fobim var her akşam bizim evde ben kaçar haldeyim eşim igne vuracağı zaman :)ben hem iğne hem corasprin kullanıyorum. kurtulamayabilirsin
Kızımda 3 ay kullanmıştım doktor kesmişti umarım hamile olursam keser valla dayanamıyorumCanım kan sulandırıcı iğneyi 9 ay boyunca kullanacaksın. Ben hem coraspin hem iğne kullanıyorum.
Daha sonuçların güzel diye yazıyorumminikgelin çok teşekkür ederim tatlım İnşAllah herkesin böyle olur
A aykumsal canım 21 Aralık'ta 2 adet 2.gün embiriyos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?