2016 Aralik tup bebek

Canım bebeğime bişey olmasında ben ağrı çekmeye razıyım. Usg kontrolüne ne zaman gideceksin. Başka kan verecek misin. Ben 10 gün sonra gitcem. İnşallah kese görünür.

Canım daha aramadılar hastaneden.ikinci sonucu bugün öğrendim netten.
Arasınlar sorucam.senin son adet tarihin ne zamandı?

Canım bebeğime bişey olmasında ben ağrı çekmeye razıyım. Usg kontrolüne ne zaman gideceksin. Başka kan verecek misin. Ben 10 gün sonra gitcem. İnşallah kese görünür.
bhcg 1500-2000 olunca kese görünüyor. 10 güne kadar kalp atışını bile duyabilirsin bence.

Hamiş olanlar arkadaşlar bişey sorcam sizin hala arada adet sancısına benzer ağrılarınız oluyomu normal mi?Korkuyorumda biraz.
Benim var canım dünde dedim bacağım da belimde ağrı var bol kalsiyum almam gerekiyormuş sanada tavsiye ederim kemik ağrıları kalsiyum eksikliğindenmiş

Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar bende sorun olup olmadığının bilmiyorum ama clexane 6000 kullanıyorum çok nadir ara ara kasıkta iğne batmadı gibi bir his oluyor 1-2 saniyelik bu iğneden kaynaklanıyor olabilir mi önceki denememde bu iğneyi kullanmadım öyle bir his yoktu

Kizlar bende sabah siddetli bi hapsrdim bise olur mu yaa cok tedirgin oldum

arkadaşlar bana transferden sonra hiç iğne vermediler hap ve jel sadece bazı arkadaşlara iğne vermişler

Çok sevindim.allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah benimde 7 yumurta toplanmış yarın döllenmeyle ilgili Arıcaz dediler bakalım hayırlısı inşallah bende o günleri görürüm

kızlar o kadar iğne oldum bi kere bile morartmamıştım göbeğimi. Bugün yaptığım iğne off ne biçim morardı (

Kızlar mrb
Şimdi eve geldim.yunurtalar toplandı doktorum 7 tane topladık yarın Arıcaz döllenme oldu mu olmadı mı diye herşey normal bu ay transfer yapabiliriz dedi ama aklıma. Takılan şu yanımdaki kadının doktoru yumurtaların toplandı 6 tane ama folikul içleri boş en ufagina bile baktım boş havuz yapicaz dedi şimdi ben bu ülkede duydum ya içime korku düştü acaba benim yumurtaların içi dolu mu diye doktoruma ilk onu sordum yumurtalar nasıl. İçleri dolu mu diye o yarın belli olacak dedi neden öyle. Dedi acaba size ilk gün ne demişlerdi bana neden olumlu olumsuz bise denmedi yanımdaki bayan da benle girdi opuya ama doktoru ona durumu anlattım demek belli oluyormuş sizde nasıl. Oldu çok merak ediyorum içime kürt düştü yardımcı olun lutfenn

İnşaallah canım Rabbim herkese nasib etsin bu duyguyu
Ben daha alışamadım bu duruma hamileyim diyemiyorum hala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…