Canım bebeğime bişey olmasında ben ağrı çekmeye razıyım. Usg kontrolüne ne zaman gideceksin. Başka kan verecek misin. Ben 10 gün sonra gitcem. İnşallah kese görünür.
bhcg 1500-2000 olunca kese görünüyor. 10 güne kadar kalp atışını bile duyabilirsin bence.Canım bebeğime bişey olmasında ben ağrı çekmeye razıyım. Usg kontrolüne ne zaman gideceksin. Başka kan verecek misin. Ben 10 gün sonra gitcem. İnşallah kese görünür.
4 aralık tı canımCanım daha aramadılar hastaneden.ikinci sonucu bugün öğrendim netten.
Arasınlar sorucam.senin son adet tarihin ne zamandı?
Gidebildiğim kadar geç gidicem hepsini birden göreyim stres oluyo insan canım.bhcg 1500-2000 olunca kese görünüyor. 10 güne kadar kalp atışını bile duyabilirsin bence.
Cnm 7. Gün için çok belirgin testin bence ikiz :) değerin yüksek çıkar gibime geldi :)Bugün tam bir hafta canm geçen pazartesi transferdi
Cnm 7. Gün için çok belirgin testin bence ikiz :) değerin yüksek çıkar gibime geldi :)Bugün tam bir hafta canm geçen pazartesi transferdi
İnşallah canım hayırlı olsun bi tane olsun ama kucağımızda olsun çarşambayı bekliyorum sabırsızlıkla ve sonra cumaaaaaCnm 7. Gün için çok belirgin testin bence ikiz :) değerin yüksek çıkar gibime geldi :)
Ooo var kız hadi gözün aydın
Benim var canım dünde dedim bacağım da belimde ağrı var bol kalsiyum almam gerekiyormuş sanada tavsiye ederim kemik ağrıları kalsiyum eksikliğindenmişHamiş olanlar arkadaşlar bişey sorcam sizin hala arada adet sancısına benzer ağrılarınız oluyomu normal mi?Korkuyorumda biraz.
Aynı şeyler canım zaten hepsi progesteron içeriyor ben de hap ve jel kullanıyorum.arkadaşlar bana transferden sonra hiç iğne vermediler hap ve jel sadece bazı arkadaşlara iğne vermişler
hala kullanıyo musun canım ilaçları benim bitmek üzere ilaçlar son bikaç taneAynı şeyler canım zaten hepsi progesteron içeriyor ben de hap ve jel kullanıyorum.
Kullanıyorum canım. Aile hekimine yazdırdım. Aldım. Sende aile hekimine yazdır sgk çoğunu karşılıyor.hala kullanıyo musun canım ilaçları benim bitmek üzere ilaçlar son bikaç tane
Çok sevindim.allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah benimde 7 yumurta toplanmış yarın döllenmeyle ilgili Arıcaz dediler bakalım hayırlısı inşallah bende o günleri görürümCanım benimde durumum çok ümitli değildi.9 tane yumurtam vardı.ama 1 tanesi çok önde gidiyordu.dr 3 yada 4 tanesi anca büyür diğerleri çok küçük dedi
Ama opu günü 9 taneden 8 i döllendi.
Ve 6 tanesi 5 aa 1 tanesi 4 aa kalitede oluşu çok şükür.
Aslında sayıdan çok kalite önemli.
İçini ferah tut.benimde ilk denemem ve Rabbimin izniyle bebeğim tutundu :)
Çok sevindim.allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah benimde 7 yumurta toplanmış yarın döllenmeyle ilgili Arıcaz dediler bakalım hayırlısı inşallah bende o günleri görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?