2016 Aralik tup bebek

aslında kendin yapsan alışırdın. başkası yaparken daha çok ürperiyor insan. bende kalça iğnelerini sevmiyorum.

aslında kendin yapsan alışırdın. başkası yaparken daha çok ürperiyor insan. bende kalça iğnelerini sevmiyorum.
Kız kendime yapamam çünkü şırıngayı elime bile alamıyorum öyle korkuyorum hatta doktor sen nasıl Doğum yaptın dedi:) mecbur işte bi şekilde çıkacak o bebek :)) bildigin varya ter basıyor beni igne sırası :) ama gerçekten kalçadan iğneler sahan ayrı bi kötü

Herkese merhaba:) bikac gundur yazmadm kendimi hatirlatayim.5.gun embriyosu transfrr edilmisti.10.gun degerim 20, 12.gun 67 idi.ama sonrasinda bikac gundur suren pembe lekeler geldi durdu.insan panikliyo bi ama bugun icin yine tahlil istemisti doktorum cok sukur 576 cikti..oncesinde hicbi belirtim olmamisti, ne goguste damar ne akinti.hatta yok kesin demistim.o sebeple kimse belirti aramasin..biraz kabiz olup ikinmistm ve aglamistim.o da bi etkide bulunmamis sukur:) pembe akinti da sorun diil gibi gorunuyo.yani diyecegim o ki, olmasi gereken olur.nasip cidden arkadaslar, insallah Allah daim eder sevinclerimizi.huzunlerimiz de huzun olarak kalmasin, basimiza gelen her sey yasayabileceklerimiz arasindaki en iyi seyler.devrik cumle oldu ama:)) optum.

Maşallah değerin çok güzel olmuş dikkat et maşallah.

Pembe lekelenme olabilirmiş cnm embriyo kılcal damar üzerine tutunursa bu tür lekelenmeler yaparmış ..
Rabbim kucağına almayıda nasip Etsin her dönemi ayrı zor gerçekten anne olmak böyle bşy işte :)

Kızlar yazamasamda okuyorum sizi O okaliptus_ minikgelin guzel haberlerinizi bekliyorum :) dikkatimi cekti hamile olan bazi kişiler sayfaya uğramaz olmus bazıları hala yazıyor destek oluyor vefakar ve insanlara yardimci olmayı seven insan heryerde gösteriyor kendini gercekten :) diğer hamile kalan butun arkadaslar sagsalim kucaginiza alirsiniz insaallah

İnş cnm hayırlısı ile veririz o haberi olmazsada Canımız sagolsun :)
Benimde dikkatimi çekti ama dile getirmemiştim:) hayat aslında böyle bşy biyerde işin bitince daha gelmiyor insan :)burayada zamanla kimse yazmışcak geri sayfalara düşecek :) 4. Tüp bebegim hep böyle oldu :)
Sen iyisin demi :)

Slm kızlar formu görünce dayanamadım benimde transferim 29 aralık yapıldı ilk 3 gün bel agrım ve iki kez batma oldu ama şu var cok fena grip oldum öksürük hapsurma hwpai car malesef

Cnm çok mutlu oldum senin adına ve içimi ümit kapladı, benimde 11. Gün 33 13. Gün 44 , yarın tekrardan kan verecem, hiç ümitli değildim hatta dünden beri ağır gribal enfeksiyon geçiriyorum , ateşim 39 a kadar yükseldi. Senin mesajını okuyunca çok ümitlendim. Allahım umarım yüzümüzü güldürsün, kümsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…