aslında kendin yapsan alışırdın. başkası yaparken daha çok ürperiyor insan. bende kalça iğnelerini sevmiyorum.Benim 6. Günüm su gibi akıntım çok ve migdem bulanıyor 2 gündür sabahları .. ya düşüne düşüne pskolojik hamile yapcam kendimi :) yada hamileyim gerçekten belirti bunlar :)
Bilmiyorum ama içimde bi umut var diyor ... kızımdada böyle olmuştum hamileyim demiştim eşime test yapmadan önce .. inş hislerim yanıltmaz((
Ya ilaçlara razıyım benim igne fobim var her akşam bizim evde ben kaçar haldeyim eşim igne vuracağı zaman :)
Kız kendime yapamam çünkü şırıngayı elime bile alamıyorum öyle korkuyorum hatta doktor sen nasıl Doğum yaptın dedi:) mecbur işte bi şekilde çıkacak o bebek :)) bildigin varya ter basıyor beni igne sırası :) ama gerçekten kalçadan iğneler sahan ayrı bi kötüaslında kendin yapsan alışırdın. başkası yaparken daha çok ürperiyor insan. bende kalça iğnelerini sevmiyorum.
sağol cnm ortalama adetın kacıncı gunu transfer oluyoruz ? şimdiden heyecanlandım :)Hadi gözün aydın şimdiden cnm ben hiç bant kullanmadım:)
sende bahceci fulyada tedavi oluyorsun dimi cnm? hngi aşamadaydın şuan doktorun kimdi? daha once yazmıssındr kesın ama hatırlayamadımBende hic bant kullanmadim :)
Hayirlisi olur canim..
Su bantlari merak etmeye basladim :)
Maşallah değerin çok güzel olmuş dikkat et maşallah.Herkese merhaba:) bikac gundur yazmadm kendimi hatirlatayim.5.gun embriyosu transfrr edilmisti.10.gun degerim 20, 12.gun 67 idi.ama sonrasinda bikac gundur suren pembe lekeler geldi durdu.insan panikliyo bi ama bugun icin yine tahlil istemisti doktorum cok sukur 576 cikti..oncesinde hicbi belirtim olmamisti, ne goguste damar ne akinti.hatta yok kesin demistim.o sebeple kimse belirti aramasin..biraz kabiz olup ikinmistm ve aglamistim.o da bi etkide bulunmamis sukur:) pembe akinti da sorun diil gibi gorunuyo.yani diyecegim o ki, olmasi gereken olur.nasip cidden arkadaslar, insallah Allah daim eder sevinclerimizi.huzunlerimiz de huzun olarak kalmasin, basimiza gelen her sey yasayabileceklerimiz arasindaki en iyi seyler.devrik cumle oldu ama:)) optum.
18-22 arası trasnfer oluyor cnm geneldesağol cnm ortalama adetın kacıncı gunu transfer oluyoruz ? şimdiden heyecanlandım :)
Pembe lekelenme olabilirmiş cnm embriyo kılcal damar üzerine tutunursa bu tür lekelenmeler yaparmış ..Herkese merhaba:) bikac gundur yazmadm kendimi hatirlatayim.5.gun embriyosu transfrr edilmisti.10.gun degerim 20, 12.gun 67 idi.ama sonrasinda bikac gundur suren pembe lekeler geldi durdu.insan panikliyo bi ama bugun icin yine tahlil istemisti doktorum cok sukur 576 cikti..oncesinde hicbi belirtim olmamisti, ne goguste damar ne akinti.hatta yok kesin demistim.o sebeple kimse belirti aramasin..biraz kabiz olup ikinmistm ve aglamistim.o da bi etkide bulunmamis sukur:) pembe akinti da sorun diil gibi gorunuyo.yani diyecegim o ki, olmasi gereken olur.nasip cidden arkadaslar, insallah Allah daim eder sevinclerimizi.huzunlerimiz de huzun olarak kalmasin, basimiza gelen her sey yasayabileceklerimiz arasindaki en iyi seyler.devrik cumle oldu ama:)) optum.
İnş cnm hayırlısı ile veririz o haberi olmazsada Canımız sagolsun :)Kızlar yazamasamda okuyorum sizi O okaliptus_minikgelin guzel haberlerinizi bekliyorum :) dikkatimi cekti hamile olan bazi kişiler sayfaya uğramaz olmus bazıları hala yazıyor destek oluyor vefakar ve insanlara yardimci olmayı seven insan heryerde gösteriyor kendini gercekten :) diğer hamile kalan butun arkadaslar sagsalim kucaginiza alirsiniz insaallah
Oyyyy maşallah hadi maşallah canım çooooook sevindimKızlar bu gün kan verdim 13.gün 503 16.Gün 1837 nasıl çarşamba kese için çağırıyor
Vuvvvv çok iyi canım maşallah bize de dua et bende gidip kan vereceğim akşam inşallah degerim katlanırKızlar bu gün kan verdim 13.gün 503 16.Gün 1837 nasıl çarşamba kese için çağırıyor
Prof falan mı böyle ne siraymis arkadaşArkadaşlar doktordan randevu alayim dedim. Ta 16 ocakta sıra varmış Çocuğumun cinsiyetini bile öğrenirim herhalde
Çok iyi doktor muş napcam ben. Zaten 13 gün değerim 583 tü. Baya büyümüştür sıpa.Prof falan mı böyle ne siraymis arkadaş
İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin çok zor valla katlansın sonuçlar sağlıklı bebekleri olsun isteyen herkesinVuvvvv çok iyi canım maşallah bize de dua et bende gidip kan vereceğim akşam inşallah degerim katlanır
Cnm çok mutlu oldum senin adına ve içimi ümit kapladı, benimde 11. Gün 33 13. Gün 44 , yarın tekrardan kan verecem, hiç ümitli değildim hatta dünden beri ağır gribal enfeksiyon geçiriyorum , ateşim 39 a kadar yükseldi. Senin mesajını okuyunca çok ümitlendim. Allahım umarım yüzümüzü güldürsün, kümsenin kucağını boş bırakmasınHerkese merhaba:) bikac gundur yazmadm kendimi hatirlatayim.5.gun embriyosu transfrr edilmisti.10.gun degerim 20, 12.gun 67 idi.ama sonrasinda bikac gundur suren pembe lekeler geldi durdu.insan panikliyo bi ama bugun icin yine tahlil istemisti doktorum cok sukur 576 cikti..oncesinde hicbi belirtim olmamisti, ne goguste damar ne akinti.hatta yok kesin demistim.o sebeple kimse belirti aramasin..biraz kabiz olup ikinmistm ve aglamistim.o da bi etkide bulunmamis sukur:) pembe akinti da sorun diil gibi gorunuyo.yani diyecegim o ki, olmasi gereken olur.nasip cidden arkadaslar, insallah Allah daim eder sevinclerimizi.huzunlerimiz de huzun olarak kalmasin, basimiza gelen her sey yasayabileceklerimiz arasindaki en iyi seyler.devrik cumle oldu ama:)) optum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?