2016 Aralik tup bebek

Yani benim.yumurtalar hakkında neden boş dolu iyi kötü bi yorum.yaomadi ki acaba size de yapmamislarmiydi yanımdaki bayana neden yaptılar o zaman ayyyyyyy kafam.cok karıştı yarın olmaz bana şimdi

İnşaallah canım Rabbim herkese nasib etsin bu duyguyu
Ben daha alışamadım bu duruma hamileyim diyemiyorum hala :)
Çok şükür emeklerin boşa çıkmamış bak allah gönlüne göre versin inşallah sen kime gidiyordun doktor olarak problem.neydi canim

Kızlar merhaba, 28 aralıkta 4. Gün embriyosu transfer edildi bana da 2 tane. Test tarihim 9 ocak.. ilk bir iki gün kaşık ağrısı fln oldu ama şimdi tık yok. Hiç bir kaşık ağrısı seyirmesi, bel ağrısı vs.. bugün transferden sonra 5. Günüm.. merak ediyorum sizde bellirtiler var mı ?!?

Slm kızlar bugun 9. Gunum ve sankı adet olacakmışım gibi belim agrıyor buda beni korkutuyor gögüs agrımda hafif hafif var persembe gunu teste kadar dayanırım inş

Benim transfer 26 aralık 3. Gün embriyosu hiçbir belirti Yok tık yok yani

Canim 1 gun arayla transfer olmusuz bende 29 aralikta oldum 4,cu gun embryosu 1 tanesi blast olmus digeri blasta yakin... Ilk 2 gun bende kasik agrisi bel agrisi oldu sonrada pek birsey olmuyor... Normal deyip sabretmek gerekiyor :)

Canim 1 gun arayla transfer olmusuz bende 29 aralikta oldum 4,cu gun embryosu 1 tanesi blast olmus digeri blasta yakin... Ilk 2 gun bende kasik agrisi bel agrisi oldu sonrada pek birsey olmuyor... Normal deyip sabretmek gerekiyor :)
Aynıııııı herşeyimiz aynııı... Benin bir yumurta gününde dedi bir yumurta gününden önce dedi :)) inşallah sevindirici haber alırız. Pazar günü test mi yapacaksın

Aynıııııı herşeyimiz aynııı... Benin bir yumurta gününde dedi bir yumurta gününden önce dedi :)) inşallah sevindirici haber alırız. Pazar günü test mi yapacaksın
2 gün önce 12. Gün 48 di, 14.gün bakalım dedi hoca 68 , neden yavaş yavaş artıyor allahım, ama fazla oturamıyorum rahatsız oluyirum, kasık ve göbek altı doldu sertleşti,kasıklarda ağrı oluyor bunlar yanlış sinyal mi ne ki , offf allahım yardim et

Cnm artmış ama canını sıkma iki gün sonra tekrarla testini

Dur bakalım.. bir daha test yaptır düzelir inşallah..

Ay cok guzel yaa :) bana 14.cu yap test dedi bende cok gec degilmi dedim oda 12.ci yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…