Çok şükür emeklerin boşa çıkmamış bak allah gönlüne göre versin inşallah sen kime gidiyordun doktor olarak problem.neydi canimİnşaallah canım Rabbim herkese nasib etsin bu duyguyu
Ben daha alışamadım bu duruma hamileyim diyemiyorum hala :)
İki gün sancım vardı sonra birden kesildi hatta bu guruba yazmıştım niye ağrım Yok tutmadılar mı acaba diyeBelirtin varmiydi pekii bendee heyecanli bekleyisteyimm :)
Benim transfer 26 aralık 3. Gün embriyosu hiçbir belirti Yok tık yok yaniKızlar merhaba, 28 aralıkta 4. Gün embriyosu transfer edildi bana da 2 tane. Test tarihim 9 ocak.. ilk bir iki gün kaşık ağrısı fln oldu ama şimdi tık yok. Hiç bir kaşık ağrısı seyirmesi, bel ağrısı vs.. bugün transferden sonra 5. Günüm.. merak ediyorum sizde bellirtiler var mı ?!?
Senin cuma test günün o zaman değil miBenim transfer 26 aralık 3. Gün embriyosu hiçbir belirti Yok tık yok yani
Mşlh cnmm çok güzel yükselmiş artık için rahat etsin :)Kızlar bugün tekrar kan verdim sonuç 92.70
2gün önce verdiğim testin sonucu 36.24 tü güzel bi artış herhalde
Benim cumartesi test tarihi Çarşamba idrar testi yapıcam ama :)Senin cuma test günün o zaman değil mi
Hadi bakalım hayırlısı olsun.. ben birşey hissetmiyorum ama inşallah benimkilerde tutunmuşturBenim cumartesi test tarihi Çarşamba idrar testi yapıcam ama :)
Canim 1 gun arayla transfer olmusuz bende 29 aralikta oldum 4,cu gun embryosu 1 tanesi blast olmus digeri blasta yakin... Ilk 2 gun bende kasik agrisi bel agrisi oldu sonrada pek birsey olmuyor... Normal deyip sabretmek gerekiyor :)Kızlar merhaba, 28 aralıkta 4. Gün embriyosu transfer edildi bana da 2 tane. Test tarihim 9 ocak.. ilk bir iki gün kaşık ağrısı fln oldu ama şimdi tık yok. Hiç bir kaşık ağrısı seyirmesi, bel ağrısı vs.. bugün transferden sonra 5. Günüm.. merak ediyorum sizde bellirtiler var mı ?!?
Aynıııııı herşeyimiz aynııı... Benin bir yumurta gününde dedi bir yumurta gününden önce dedi :)) inşallah sevindirici haber alırız. Pazar günü test mi yapacaksınCanim 1 gun arayla transfer olmusuz bende 29 aralikta oldum 4,cu gun embryosu 1 tanesi blast olmus digeri blasta yakin... Ilk 2 gun bende kasik agrisi bel agrisi oldu sonrada pek birsey olmuyor... Normal deyip sabretmek gerekiyor :)
2 gün önce 12. Gün 48 di, 14.gün bakalım dedi hoca 68 , neden yavaş yavaş artıyor allahım, ama fazla oturamıyorum rahatsız oluyirum, kasık ve göbek altı doldu sertleşti,kasıklarda ağrı oluyor bunlar yanlış sinyal mi ne ki , offf allahım yardim etAynıııııı herşeyimiz aynııı... Benin bir yumurta gününde dedi bir yumurta gününden önce dedi :)) inşallah sevindirici haber alırız. Pazar günü test mi yapacaksın
Cnm artmış ama canını sıkma iki gün sonra tekrarla testini2 gün önce 12. Gün 48 di, 14.gün bakalım dedi hoca 68 , neden yavaş yavaş artıyor allahım, ama fazla oturamıyorum rahatsız oluyirum, kasık ve göbek altı doldu sertleşti,kasıklarda ağrı oluyor bunlar yanlış sinyal mi ne ki , offf allahım yardim et
canım sordun mu doktoruna devam et dedimi ben çarşamba görüşecem doktorla telefondaKullanıyorum canım. Aile hekimine yazdırdım. Aldım. Sende aile hekimine yazdır sgk çoğunu karşılıyor.
Dur bakalım.. bir daha test yaptır düzelir inşallah..2 gün önce 12. Gün 48 di, 14.gün bakalım dedi hoca 68 , neden yavaş yavaş artıyor allahım, ama fazla oturamıyorum rahatsız oluyirum, kasık ve göbek altı doldu sertleşti,kasıklarda ağrı oluyor bunlar yanlış sinyal mi ne ki , offf allahım yardim et
Transferin Kaçıncı günün canım.Kızlar bugün tekrar kan verdim sonuç 92.70
2gün önce verdiğim testin sonucu 36.24 tü güzel bi artış herhalde
Devam et dedi canım telefon da görüştüm.canım sordun mu doktoruna devam et dedimi ben çarşamba görüşecem doktorla telefonda
Ay cok guzel yaa :) bana 14.cu yap test dedi bende cok gec degilmi dedim oda 12.ci yapAynıııııı herşeyimiz aynııı... Benin bir yumurta gününde dedi bir yumurta gününden önce dedi :)) inşallah sevindirici haber alırız. Pazar günü test mi yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?