- 14 Nisan 2016
- 394
- 197
- 53
Canim bende bugün çalışmaya başladım o yüzden çok sıkı takip edemedim iki sorunun cevabını da bilmiyorum bişey diyemedim o yüzden yoksa seviyoruz seni biliyorsun :)Kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim. Takvimi sildim sanirim. Adet gelmesi konusunu da bekleyip gorucez. Sagolun
Hoşgeldin canım :) topigimiz güzeldir sana da hayırlı gelir insallahHoşbulduk canım
Sildin cnm görünmüyor bidahaki denemede inanıyorum hamile olacaksın adetin çok gecikmezKizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim. Takvimi sildim sanirim. Adet gelmesi konusunu da bekleyip gorucez. Sagolun
Maşallah guzell canimKızlar bugün tekrar kan verdim sonuç 92.70
2gün önce verdiğim testin sonucu 36.24 tü güzel bi artış herhalde
bana da ertesi gün cevap verdiler. merak etme sayıdan çok kalite önemli. bazı doktorlar tedbir amaçlı on yumurtada tutuyorlar. Fazla yumurta oluşmasınında riskleri var. benim 8 toplandı 6 sı döllendi. 2 tane donduruldu. Meraklanma.Kızlar mrb
Şimdi eve geldim.yunurtalar toplandı doktorum 7 tane topladık yarın Arıcaz döllenme oldu mu olmadı mı diye herşey normal bu ay transfer yapabiliriz dedi ama aklıma. Takılan şu yanımdaki kadının doktoru yumurtaların toplandı 6 tane ama folikul içleri boş en ufagina bile baktım boş havuz yapicaz dedi şimdi ben bu ülkede duydum ya içime korku düştü acaba benim yumurtaların içi dolu mu diye doktoruma ilk onu sordum yumurtalar nasıl. İçleri dolu mu diye o yarın belli olacak dedi neden öyle. Dedi acaba size ilk gün ne demişlerdi bana neden olumlu olumsuz bise denmedi yanımdaki bayan da benle girdi opuya ama doktoru ona durumu anlattım demek belli oluyormuş sizde nasıl. Oldu çok merak ediyorum içime kürt düştüyardımcı olun lutfenn
Mşlh cnmmHoşbulduk kader arkadaşlarım
8. Tedavimle karsınızdayım detayları yazmayacagım suanda üzülmek ve siİ üzmek istemiyorum çünkü
1 tane prensesim var 3. Tedavimden 5 yasında şimdi ise iki ay önce tedaviye basladık donduruldu 4 embriyo ve persembe transfer oldu
31 yasındayım şimdilik bu kadar inş kardeş gelir kızıma
Ohoooo canım okula gidip geliyorum bi aşağı in bi yukarı çık sınav yap ders anlat..hamile olan arkadaşlar birşey soracam dışarı çıkıyo musunuz ben transferden beri sadece kan vermeye gidip geliyorum o kadar hep evdeyim siz napıyosunuz gezmeye gidiyo musunuz mesela
Allah gönlüne göre verir inşallah canım. Kızına bir kardeş nasip etsin Allah.Hoşbulduk kader arkadaşlarım
8. Tedavimle karsınızdayım detayları yazmayacagım suanda üzülmek ve siİ üzmek istemiyorum çünkü
1 tane prensesim var 3. Tedavimden 5 yasında şimdi ise iki ay önce tedaviye basladık donduruldu 4 embriyo ve persembe transfer oldu
31 yasındayım şimdilik bu kadar inş kardeş gelir kızıma
Bende haftaya başlıycam bisürü iş birikmiştir bukdr girmem imkansızCanim bende bugün çalışmaya başladım o yüzden çok sıkı takip edemedim iki sorunun cevabını da bilmiyorum bişey diyemedim o yüzden yoksa seviyoruz seni biliyorsun :)
Cnm benim komşularım çok iyidir gün içinde onlara gidiyorum ondan çok sıkılmadım zaten dışarıda çıkasım hiç gelmiyor eşim ısrar ediyor.. bu belirsizlikten çok keyfim yok hazırlanıp dışarı bile çıkasım gelmiyoren azından keseyi görene kadar çıkmim diyorum ama çok sıkıldım abartıyo muyum sizce
Sagol canim. Hallettim takvimi. Adeti de bekliycem artik. Bende seviyirum seni rumuzuna hayran oldugumCanim bende bugün çalışmaya başladım o yüzden çok sıkı takip edemedim iki sorunun cevabını da bilmiyorum bişey diyemedim o yüzden yoksa seviyoruz seni biliyorsun :)
Hayırla sağlıkla sonuçlansin insallahhhhhYarın transfer günüm.
Tmmdr ozmn kntrole cagrdıgı hafta içinde birgun transfet yapack hadi bklm hayırlısı olsn18-22 arası trasnfer oluyor cnm genelde
Benim bu 20. Gün oldu
Bundan önceki 18. Gün olmuştu
komşular konusunda senin kadar şanslı değilim apartmanda gruplaşma var ve kavgalılar bende yüzgöz olmamak için çok görüşmüyorum son bir aydır bi hastane bi eşimi görüyorum o kadarCnm benim komşularım çok iyidir gün içinde onlara gidiyorum ondan çok sıkılmadım zaten dışarıda çıkasım hiç gelmiyor eşim ısrar ediyor.. bu belirsizlikten çok keyfim yok hazırlanıp dışarı bile çıkasım gelmiyor
Evet bugun 7. Gunun canim sonuc negatif ama test gunune daha var. Biliyorum beklemek cok zor ama test gunune kadar sabret tekrar kan ver. Insaallah degerin yuksek cikarMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım , geçen hafta pazartesi transferim yapıldı bugün dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç 1.20 yani negatif ne bileyim çok şükür ki bazı arkadaşlar pozitifi görünce bende merak ettim yaptırdım am sonuç negatif , benim 2. denemem henüz sonuç için erken mi kafam karıştı benim 5. Gün embriyosu hayırlısı bakalım birde transfer sonrası 7. Günümdeyim değil mi kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?