2016 Aralik tup bebek

Kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim. Takvimi sildim sanirim. Adet gelmesi konusunu da bekleyip gorucez. Sagolun
Canim bende bugün çalışmaya başladım o yüzden çok sıkı takip edemedim iki sorunun cevabını da bilmiyorum bişey diyemedim o yüzden yoksa seviyoruz seni biliyorsun :)

Hoşbulduk kader arkadaşlarım
8. Tedavimle karsınızdayım detayları yazmayacagım suanda üzülmek ve siİ üzmek istemiyorum çünkü
1 tane prensesim var 3. Tedavimden 5 yasında şimdi ise iki ay önce tedaviye basladık donduruldu 4 embriyo ve persembe transfer oldu
31 yasındayım şimdilik bu kadar inş kardeş gelir kızıma

en azından keseyi görene kadar çıkmim diyorum ama çok sıkıldım abartıyo muyum sizce

bana da ertesi gün cevap verdiler. merak etme sayıdan çok kalite önemli. bazı doktorlar tedbir amaçlı on yumurtada tutuyorlar. Fazla yumurta oluşmasınında riskleri var. benim 8 toplandı 6 sı döllendi. 2 tane donduruldu. Meraklanma.

Mşlh cnmm
8 tedavi baya çok ama en azından 3. De bi kızın olmuş mşlh.. 4 embriyo çok deilmi hepsi ya tutarsa :)
Benimde 4. Tüp bebeğim bu cuma test yapcam inş .. 2. Denememden bi kızım var 4 yaşına girecek

hamile olan arkadaşlar birşey soracam dışarı çıkıyo musunuz ben transferden beri sadece kan vermeye gidip geliyorum o kadar hep evdeyim siz napıyosunuz gezmeye gidiyo musunuz mesela
Ohoooo canım okula gidip geliyorum bi aşağı in bi yukarı çık sınav yap ders anlat.. aksamda eşimle yemeğe gittik birkaç sefer arada cik hava al birşey olmaz onunla

Allah gönlüne göre verir inşallah canım. Kızına bir kardeş nasip etsin Allah.

en azından keseyi görene kadar çıkmim diyorum ama çok sıkıldım abartıyo muyum sizce
Cnm benim komşularım çok iyidir gün içinde onlara gidiyorum ondan çok sıkılmadım zaten dışarıda çıkasım hiç gelmiyor eşim ısrar ediyor.. bu belirsizlikten çok keyfim yok hazırlanıp dışarı bile çıkasım gelmiyor

Canim bende bugün çalışmaya başladım o yüzden çok sıkı takip edemedim iki sorunun cevabını da bilmiyorum bişey diyemedim o yüzden yoksa seviyoruz seni biliyorsun :)
Sagol canim. Hallettim takvimi. Adeti de bekliycem artik. Bende seviyirum seni rumuzuna hayran oldugum

anladım canım öğretmensin heralde maşallah dışarda çok kar var bende sakarım biraz eşim aksam geliyo evde yalnızım tekte çıkmak istemiyorum o yüzden baya sıkıldım siz çıkıyo musunuz merak ettim eşimin izinli gününde ilk fırsatta çıkacam çok bunaldım

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım , geçen hafta pazartesi transferim yapıldı bugün dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç 1.20 yani negatif ne bileyim çok şükür ki bazı arkadaşlar pozitifi görünce bende merak ettim yaptırdım am sonuç negatif , benim 2. denemem henüz sonuç için erken mi kafam karıştı benim 5. Gün embriyosu hayırlısı bakalım birde transfer sonrası 7. Günümdeyim değil mi kızlar???

komşular konusunda senin kadar şanslı değilim apartmanda gruplaşma var ve kavgalılar bende yüzgöz olmamak için çok görüşmüyorum son bir aydır bi hastane bi eşimi görüyorum o kadar

Evet bugun 7. Gunun canim sonuc negatif ama test gunune daha var. Biliyorum beklemek cok zor ama test gunune kadar sabret tekrar kan ver. Insaallah degerin yuksek cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…