2016 Aralik tup bebek

Sag
Sağol canım inşallah herşey güzel olur hepimiz için

Amin canım seninde tedavin hayırlı olsun rabbim kucagına almak nasip etsin belirtin oldumu cnm
Canım kasıkarım ve belim ağrıdı. Hatta gece bile uyandım adet oluyorum yiye.Belirtilerimin çoğu yeni oluşmaya başladı benim.

Evet 7. Gün benimde transferim pazartesi oldu 3. Gün embriyosu cumartesi test var Çarşamba idrar testi yapıcam
Cnm ben 6 haftalık hamileydim en ii idrar testini aldım 25₺ liklerden kanda cıktığı halde cıkmıodu gerci kaybettim düştü bebegim ama yanıltabilior

Aslında çok sancım oluyor ilk denemem de hiç olmamıştı, ben estrofem, ecoprin,hibor 3.500 lük iğne kullanıyorum iğneyi doktorum neden verdi anlamadım.daha öncekinde kullanmamıştım.
2 gündür vücudum da çok aşırı bir sıcaklık hissediyorum içim yanıyor acaba iğnelerdenmi oldu onuda anlamadım. Kadıklarımda bazen batma ve sancılarım oluyor test negatif çıkınca açıkçası bayağı bi üzüldüm

Çok erken değil mi canım

Çok erken değil mi canım
Evet sanırım biraz erken oldu yaa bazı yerlerde 5.gün embriyosunun 3 gün sonra bile çıkacağı söylenmişti ben biraz afalladım açıkçası çok istiyorum Allah uzun ömür versin ilkinden sonra 5 yıldır olmuyor

Canım kasıkarım ve belim ağrıdı. Hatta gece bile uyandım adet oluyorum yiye.Belirtilerimin çoğu yeni oluşmaya başladı benim.
Benimde batmalar vardı ilk 3-4 gün bakalım hayırlısı cok fena grip oldum öksürük feba inş tutunmuştur

Maşallah kızçelere inşallah kardeşler gelir
Zaten iki taneyi ölesine atmim dedi dr koydu tutcanı sanmıyorum dedi Belirtilerin oldumu cnm
Hepimiz için hayırlısı
Bugun 6. Günüm su gibi akıntım var bide iki gündür sabah migdem bulanıyor hafif hafif ... belirtidir inş kızımdada olmuştu bu ikisi o açıdan umutluyum ama ara ara umutsuzlukta oluyor bari bu günleri iyi geçireyim diyip kendi kendimi oyalıyorum böyle

Teste pozitifi gördükten sonra mı bellirtiler başladı
Kasıklarım ve belim ağrıyordu. Test yapmadan önce adet sancısı gibi baya şiddetli oldu. Adet oluyom diye korktum. Hala ara ara şiddetli sancım oluyor. Göğüslerim testi yaptıktan sonra ağrımaya başladı. Öncesinde yoktu.Bide bacaklarımda çok ağrıyordu benim.hala ağrıyor.

Ahh kizz bende ayniyim ellerimin ici terliyor igneyi elime alinca ama mecbur kalinca bal gibi vurdum ignelerimi istanbul camilerinde restorantlarda wc'lerde :) biraz esim birszda ben vurdum ama su progstan cok fenaa cook kalcalarima oturamiyorum resmen...

Progestan ampulu İki Elinde iyice yuvarlayarak ısıt , dene inan hic acımıyor öyle yapınca

Bu topikte yeni gelenler alınmıyo galiba bi hoşgeldin bile yok
Olurmu oyle sey canim burda herkese yer var :) ben 4-5 saatir yolladayim az once vardik internetim olmadigi icin okuyamadim birde sayfa cok ilerleyinca kaciriyor olabiliyor insan yazilanlari... Kisisel bir durum olmaz canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…