Sağol canım inşallah herşey güzel olur hepimiz içinbana da ertesi gün cevap verdiler. merak etme sayıdan çok kalite önemli. bazı doktorlar tedbir amaçlı on yumurtada tutuyorlar. Fazla yumurta oluşmasınında riskleri var. benim 8 toplandı 6 sı döllendi. 2 tane donduruldu. Meraklanma.
Sonucta çok erken ve 0 cıkmamış degerin rabbim hayırlısını versin vnmBana 2 embriyo transfer edilmişti canım 2 tane 5. Gün blastokist inşallah yükselir kızlar yaa
Canım kasıkarım ve belim ağrıdı. Hatta gece bile uyandım adet oluyorum yiye.Belirtilerimin çoğu yeni oluşmaya başladı benim.Amin canım seninde tedavin hayırlı olsun rabbim kucagına almak nasip etsin belirtin oldumu cnm
Cnm ben 6 haftalık hamileydim en ii idrar testini aldım 25₺ liklerden kanda cıktığı halde cıkmıodu gerci kaybettim düştü bebegim ama yanıltabiliorEvet 7. Gün benimde transferim pazartesi oldu 3. Gün embriyosu cumartesi test var Çarşamba idrar testi yapıcam
Çok erken değil mi canımMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım , geçen hafta pazartesi transferim yapıldı bugün dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç 1.20 yani negatif ne bileyim çok şükür ki bazı arkadaşlar pozitifi görünce bende merak ettim yaptırdım am sonuç negatif , benim 2. denemem henüz sonuç için erken mi kafam karıştı benim 5. Gün embriyosu hayırlısı bakalım birde transfer sonrası 7. Günümdeyim değil mi kızlar???
Senin ne durumda cnm transferin ne zaman olacak hayırlısıyla belli miSen yanlış anlamisndrr yarın belli olacak olan yumurtaların iyi olup olmadığı dollenip döllenmeyi :))
Teste pozitifi gördükten sonra mı bellirtiler başladıCanım kasıkarım ve belim ağrıdı. Hatta gece bile uyandım adet oluyorum yiye.Belirtilerimin çoğu yeni oluşmaya başladı benim.
Evet sanırım biraz erken oldu yaa bazı yerlerde 5.gün embriyosunun 3 gün sonra bile çıkacağı söylenmişti ben biraz afalladım açıkçası çok istiyorum Allah uzun ömür versin ilkinden sonra 5 yıldır olmuyorÇok erken değil mi canım
Benimde batmalar vardı ilk 3-4 gün bakalım hayırlısı cok fena grip oldum öksürük feba inş tutunmuşturCanım kasıkarım ve belim ağrıdı. Hatta gece bile uyandım adet oluyorum yiye.Belirtilerimin çoğu yeni oluşmaya başladı benim.
canım böyle şeyler okuyup kendini üzme benim ilk denemem ve tuttu çok şükür dua et inşallah tutar canım seninde.Arkadaşlar bişey sorucammmmmm
İlk tüp bebek denmesinde diğerlerine göre tutma şansı daha düşük mü? Öyle duyumlar aldım
İlk 3-4 gün ben de de çok batmalar oldu fakat daha sonra sancı da eşlik etmeye başladıBenimde batmalar vardı ilk 3-4 gün bakalım hayırlısı cok fena grip oldum öksürük feba inş tutunmuştur
Bugun 6. Günüm su gibi akıntım var bide iki gündür sabah migdem bulanıyor hafif hafif ... belirtidir inş kızımdada olmuştu bu ikisi o açıdan umutluyum ama ara ara umutsuzlukta oluyor bari bu günleri iyi geçireyim diyip kendi kendimi oyalıyorum böyleMaşallah kızçelere inşallah kardeşler gelir
Zaten iki taneyi ölesine atmim dedi dr koydu tutcanı sanmıyorum dediBelirtilerin oldumu cnm
Hepimiz için hayırlısı
Kasıklarım ve belim ağrıyordu. Test yapmadan önce adet sancısı gibi baya şiddetli oldu. Adet oluyom diye korktum. Hala ara ara şiddetli sancım oluyor. Göğüslerim testi yaptıktan sonra ağrımaya başladı. Öncesinde yoktu.Bide bacaklarımda çok ağrıyordu benim.hala ağrıyor.Teste pozitifi gördükten sonra mı bellirtiler başladı
Ahh kizz bende ayniyimKız kendime yapamam çünkü şırıngayı elime bile alamıyorum öyle korkuyorum hatta doktor sen nasıl Doğum yaptın dedi:) mecbur işte bi şekilde çıkacak o bebek :)) bildigin varya ter basıyor beni igne sırası :) ama gerçekten kalçadan iğneler sahan ayrı bi kötü
Masaallah canimm yaa harika cok guzel :)Kızlar bu gün kan verdim 13.gün 503 16.Gün 1837 nasıl çarşamba kese için çağırıyor
Hepimiz birbirize tercuman oluyoruz ne guzelBeklemek zor gerçekten bi diyorum var bi diyorum yok agrısa bi yerim adet olcam diyorum agrımıyor yine adet olcam diyorum kimi zaman umutlanıyorum deişik bi dönem bu bekleme kısmı
Progestan ampulu İki Elinde iyice yuvarlayarak ısıt , dene inan hic acımıyor öyle yapıncaAhh kizz bende ayniyimellerimin ici terliyor igneyi elime alinca ama mecbur kalinca bal gibi vurdum ignelerimi istanbul camilerinde restorantlarda wc'lerde :) biraz esim birszda ben vurdum ama su progstan cok fenaa cook kalcalarima oturamiyorum resmen...
Olurmu oyle sey canim burda herkese yer var :) ben 4-5 saatir yolladayim az once vardik internetim olmadigi icin okuyamadim birde sayfa cok ilerleyinca kaciriyor olabiliyor insan yazilanlari... Kisisel bir durum olmaz canim :)Bu topikte yeni gelenler alınmıyo galiba bi hoşgeldin bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?