Hamilelik takvimi nasıl iptal ediliyor bilmiyorum. İlaçlardan dolayı adetin gecikmiş olabilir canımDun hamilelik takvimini nasil iptal edebilirim diye sordum cevap veren olmadi. Bugun de testim negatif cikti ama hala adet gormedim suzce normalmi dedim yine kimse bisey yazmadi. (Daha onceki 2 denemende test gununden 2 gun once adet olmustum. )
Ayarlarlardan sanırım tarihleri silince olur hamilelik takvim iptaliDun hamilelik takvimini nasil iptal edebilirim diye sordum cevap veren olmadi. Bugun de testim negatif cikti ama hala adet gormedim suzce normalmi dedim yine kimse bisey yazmadi. (Daha onceki 2 denemende test gununden 2 gun once adet olmustum. )
Cnm hamilelik takvimini profiline gir biyerde tahmini Doğum tarihini yazmışsındır onu düzenle diyip sil ben öyle hatırlıyorum kızımda öyle silmiştimDun hamilelik takvimini nasil iptal edebilirim diye sordum cevap veren olmadi. Bugun de testim negatif cikti ama hala adet gormedim suzce normalmi dedim yine kimse bisey yazmadi. (Daha onceki 2 denemende test gununden 2 gun once adet olmustum. )
ya inşallah aradım doktoru yarın gel dedi. kalbim güm güm atıyo durduğum yerde.Bende vardı canım ama dayanamıycak gibi değildi leken falan yoksa korkma doktorunu arasaydın yinede inşallah bebeğin tutunduğu içindir
Pelizamm canimm çok sewindim ewet en son lekelerimm var diye tedirgin oluyordunnn, cokk sukurr masallahhHerkese merhaba:) bikac gundur yazmadm kendimi hatirlatayim.5.gun embriyosu transfrr edilmisti.10.gun degerim 20, 12.gun 67 idi.ama sonrasinda bikac gundur suren pembe lekeler geldi durdu.insan panikliyo bi ama bugun icin yine tahlil istemisti doktorum cok sukur 576 cikti..oncesinde hicbi belirtim olmamisti, ne goguste damar ne akinti.hatta yok kesin demistim.o sebeple kimse belirti aramasin..biraz kabiz olup ikinmistm ve aglamistim.o da bi etkide bulunmamis sukur:) pembe akinti da sorun diil gibi gorunuyo.yani diyecegim o ki, olmasi gereken olur.nasip cidden arkadaslar, insallah Allah daim eder sevinclerimizi.huzunlerimiz de huzun olarak kalmasin, basimiza gelen her sey yasayabileceklerimiz arasindaki en iyi seyler.devrik cumle oldu ama:)) optum.
Amin canım senin de hayırlı olsun insallahhRabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallah
Askkolsunn canimm herkes çok yardimsewer burada akşamları daha yoğun sadece:))Bu topikte yeni gelenler alınmıyo galiba bi hoşgeldin bile yok
Hoşgeldin canımBu topikte yeni gelenler alınmıyo galiba bi hoşgeldin bile yok
Trip atma kız hoşgeldin tabiki:) kendini anlat bize :) ne aşamadasın tüp bebekte :)Bu topikte yeni gelenler alınmıyo galiba bi hoşgeldin bile yok
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım
Yok cnm sen dedin diye baktım bulamadımKızlar appstorede kadınlar klübü vardı artık yokmu bulamadım
hoş geldin hoş geldin. herkes bi panik,, bi merak içinde ondandır. sizin durumunuz ne. transfer oldunuz mu?Bu topikte yeni gelenler alınmıyo galiba bi hoşgeldin bile yok
Hapşurmaktan bişey olmaz canım
Canimm bnmki bizim merkezde Bossa direkt söylüyorlar zaten sana demedilerse boş değildir korkma hicc.bnada bu opuda 7 dediler geçen seferkindee 1 i boş demişlerdi .Korkma senin hepsi olgunndurr ve güzelce döllenirr insallahKızlar mrb
Şimdi eve geldim.yunurtalar toplandı doktorum 7 tane topladık yarın Arıcaz döllenme oldu mu olmadı mı diye herşey normal bu ay transfer yapabiliriz dedi ama aklıma. Takılan şu yanımdaki kadının doktoru yumurtaların toplandı 6 tane ama folikul içleri boş en ufagina bile baktım boş havuz yapicaz dedi şimdi ben bu ülkede duydum ya içime korku düştü acaba benim yumurtaların içi dolu mu diye doktoruma ilk onu sordum yumurtalar nasıl. İçleri dolu mu diye o yarın belli olacak dedi neden öyle. Dedi acaba size ilk gün ne demişlerdi bana neden olumlu olumsuz bise denmedi yanımdaki bayan da benle girdi opuya ama doktoru ona durumu anlattım demek belli oluyormuş sizde nasıl. Oldu çok merak ediyorum içime kürt düştüyardımcı olun lutfenn
Sen yanlış anlamisndrr yarın belli olacak olan yumurtaların iyi olup olmadığı dollenip döllenmeyi :))Kızlar mrb
Şimdi eve geldim.yunurtalar toplandı doktorum 7 tane topladık yarın Arıcaz döllenme oldu mu olmadı mı diye herşey normal bu ay transfer yapabiliriz dedi ama aklıma. Takılan şu yanımdaki kadının doktoru yumurtaların toplandı 6 tane ama folikul içleri boş en ufagina bile baktım boş havuz yapicaz dedi şimdi ben bu ülkede duydum ya içime korku düştü acaba benim yumurtaların içi dolu mu diye doktoruma ilk onu sordum yumurtalar nasıl. İçleri dolu mu diye o yarın belli olacak dedi neden öyle. Dedi acaba size ilk gün ne demişlerdi bana neden olumlu olumsuz bise denmedi yanımdaki bayan da benle girdi opuya ama doktoru ona durumu anlattım demek belli oluyormuş sizde nasıl. Oldu çok merak ediyorum içime kürt düştüyardımcı olun lutfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?