2016 Aralik tup bebek

Dun hamilelik takvimini nasil iptal edebilirim diye sordum cevap veren olmadi. Bugun de testim negatif cikti ama hala adet gormedim suzce normalmi dedim yine kimse bisey yazmadi. (Daha onceki 2 denemende test gununden 2 gun once adet olmustum. )
Hamilelik takvimi nasıl iptal ediliyor bilmiyorum. İlaçlardan dolayı adetin gecikmiş olabilir canım

Dun hamilelik takvimini nasil iptal edebilirim diye sordum cevap veren olmadi. Bugun de testim negatif cikti ama hala adet gormedim suzce normalmi dedim yine kimse bisey yazmadi. (Daha onceki 2 denemende test gununden 2 gun once adet olmustum. )
Ayarlarlardan sanırım tarihleri silince olur hamilelik takvim iptali

Cnm hamilelik takvimini profiline gir biyerde tahmini Doğum tarihini yazmışsındır onu düzenle diyip sil ben öyle hatırlıyorum kızımda öyle silmiştim

İlaçların etkisi vardır cnm normalde adetlerin düzenli ise çok gecikmez

Pelizamm canimm çok sewindim ewet en son lekelerimm var diye tedirgin oluyordunnn, cokk sukurr masallahh

duaci cnm benğm bir önceki denememde ilaçları kestikten sonra 3-4 gün içinde adet olmuştum ama bildiğim kadarıyla bir hafta geçtikten sonra da olan varmış. Sanırım bünyeye göre değişiyor.

Hamilelik takvimi profilden yazdığı yere gir tekrar sil yazdığını ve kaydet.

Benimde durumum kritik olduğu için başka sayfalarda benle aynı şeyi yaşayan varmı diye araştırıyorum. Çık giremiyorum sayfaya.

Allah hepimizin kucağını boş bırakmasın.

Hapşurmaktan bişey olmaz canım
Canimm bnmki bizim merkezde Bossa direkt söylüyorlar zaten sana demedilerse boş değildir korkma hicc.bnada bu opuda 7 dediler geçen seferkindee 1 i boş demişlerdi .Korkma senin hepsi olgunndurr ve güzelce döllenirr insallah

hamile olan arkadaşlar birşey soracam dışarı çıkıyo musunuz ben transferden beri sadece kan vermeye gidip geliyorum o kadar hep evdeyim siz napıyosunuz gezmeye gidiyo musunuz mesela

Sen yanlış anlamisndrr yarın belli olacak olan yumurtaların iyi olup olmadığı dollenip döllenmeyi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…