2016 Aralik tup bebek

Canım burda sewal diye ark var o da yaptı 1.30 mu neydi gününde yapınca sonra maşallah çok iyi ciktii

Cnm nasılsın bakalım iyi enerjin var maşallah bize yansıyan:) bnde bgn doktora gttm bantlara basladık 3 haftaya transferım olur hakkımda hayırlısı olsn inş

Canım testi bide gününde yaptır yükselebilir.

size tek embriyo mu konulmuştu. bence bekleyin. burda öyle çıkıp değeri yükselen arkadaşlar var. Moral bozmayın hemen.

Cnm nasılsın bakalım iyi enerjin var maşallah bize yansıyan:) bnde bgn doktora gttm bantlara basladık 3 haftaya transferım olur hakkımda hayırlısı olsn inş
Amin canım. hala genetik sonucu gelmedi bnm bkliyorummmm heyecanla

Ben sadece kanlara çıktım, heryer buz ve soğuk

Mşlh cnmm
8 tedavi baya çok ama en azından 3. De bi kızın olmuş mşlh.. 4 embriyo çok deilmi hepsi ya tutarsa :)
Benimde 4. Tüp bebeğim bu cuma test yapcam inş .. 2. Denememden bi kızım var 4 yaşına girecek
Maşallah kızçelere inşallah kardeşler gelir
Zaten iki taneyi ölesine atmim dedi dr koydu tutcanı sanmıyorum dedi Belirtilerin oldumu cnm
Hepimiz için hayırlısı

Arkadaşlar bişey sorucammmmmm
İlk tüp bebek denmesinde diğerlerine göre tutma şansı daha düşük mü? Öyle duyumlar aldım

Canimm bnmki bizim merkezde Bossa direkt söylüyorlar zaten sana demedilerse boş değildir korkma hicc.bnada bu opuda 7 dediler geçen seferkindee 1 i boş demişlerdi .Korkma senin hepsi olgunndurr ve güzelce döllenirr insallah
Ayyyyyyy amiiinnnn amiiinnnn inşallah devamı da güzel olur

Evet 7. Gün benimde transferim pazartesi oldu 3. Gün embriyosu cumartesi test var Çarşamba idrar testi yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…