Canım burda sewal diye ark var o da yaptı 1.30 mu neydi gününde yapınca sonra maşallah çok iyi ciktiiMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım , geçen hafta pazartesi transferim yapıldı bugün dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç 1.20 yani negatif ne bileyim çok şükür ki bazı arkadaşlar pozitifi görünce bende merak ettim yaptırdım am sonuç negatif , benim 2. denemem henüz sonuç için erken mi kafam karıştı benim 5. Gün embriyosu hayırlısı bakalım birde transfer sonrası 7. Günümdeyim değil mi kızlar???
Cnm nasılsın bakalım iyi enerjin var maşallah bize yansıyan:) bnde bgn doktora gttm bantlara basladık 3 haftaya transferım olur hakkımda hayırlısı olsn inşKızlar yazamasamda okuyorum sizi O okaliptus_ @minikgelin guzel haberlerinizi bekliyorum :) dikkatimi cekti hamile olan bazi kişiler sayfaya uğramaz olmus bazıları hala yazıyor destek oluyor vefakar ve insanlara yardimci olmayı seven insan heryerde gösteriyor kendini gercekten :) diğer hamile kalan butun arkadaslar sagsalim kucaginiza alirsiniz insaallah
inşallah olumlu olur canım emeklerin boşa çıkmazCnm nasılsın bakalım iyi enerjin var maşallah bize yansıyan:) bnde bgn doktora gttm bantlara basladık 3 haftaya transferım olur hakkımda hayırlısı olsn inş
Canım testi bide gününde yaptır yükselebilir.Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım , geçen hafta pazartesi transferim yapıldı bugün dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç 1.20 yani negatif ne bileyim çok şükür ki bazı arkadaşlar pozitifi görünce bende merak ettim yaptırdım am sonuç negatif , benim 2. denemem henüz sonuç için erken mi kafam karıştı benim 5. Gün embriyosu hayırlısı bakalım birde transfer sonrası 7. Günümdeyim değil mi kızlar???
Aminnaminn inşallah hepimizinki hayırlı olsun:)
size tek embriyo mu konulmuştu. bence bekleyin. burda öyle çıkıp değeri yükselen arkadaşlar var. Moral bozmayın hemen.Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım , geçen hafta pazartesi transferim yapıldı bugün dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç 1.20 yani negatif ne bileyim çok şükür ki bazı arkadaşlar pozitifi görünce bende merak ettim yaptırdım am sonuç negatif , benim 2. denemem henüz sonuç için erken mi kafam karıştı benim 5. Gün embriyosu hayırlısı bakalım birde transfer sonrası 7. Günümdeyim değil mi kızlar???
Amin canım. hala genetik sonucu gelmedi bnm bkliyorummmm heyecanlaCnm nasılsın bakalım iyi enerjin var maşallah bize yansıyan:) bnde bgn doktora gttm bantlara basladık 3 haftaya transferım olur hakkımda hayırlısı olsn inş
Amin cnm inş hepimiz pozitifleri görelim inş bu yolda emek veren herkes hakediyor anneliğiinşallah olumlu olur canım emeklerin boşa çıkmaz
bnde bgn kan pıhtılaşması ve kromozom analizi için kan verdim 2 aya cıkarmıs sonuc önlem amaclı yaptryorum bklım lazım olmaz inş amaAmin canım. hala genetik sonucu gelmedi bnm bkliyorummmm heyecanla
Ben sadece kanlara çıktım, heryer buz ve soğukanladım canım öğretmensin heralde maşallah dışarda çok kar var bende sakarım biraz eşim aksam geliyo evde yalnızım tekte çıkmak istemiyorum o yüzden baya sıkıldım siz çıkıyo musunuz merak ettim eşimin izinli gününde ilk fırsatta çıkacam çok bunaldım
aynen canım burasıda kar ,buz evde tek olmakta sıkıcı burasıda olmasa napacamBen sadece kanlara çıktım, heryer buz ve soğuk
Aynen al benden de o kadar.. duam belli duyan belli.. elimizden birşey gelmiyorBende beklemedeyim kizlar .en zor kısmı beklemek sanırım, aklima kötü düşünceler getirmek istemesemde geliyo.Sonra hayırlısı deyip duruyorum
Maşallah kızçelere inşallah kardeşler gelirMşlh cnmm
8 tedavi baya çok ama en azından 3. De bi kızın olmuş mşlh.. 4 embriyo çok deilmi hepsi ya tutarsa :)
Benimde 4. Tüp bebeğim bu cuma test yapcam inş .. 2. Denememden bi kızım var 4 yaşına girecek
Bana 2 embriyo transfer edilmişti canım 2 tane 5. Gün blastokist inşallah yükselir kızlar yaasize tek embriyo mu konulmuştu. bence bekleyin. burda öyle çıkıp değeri yükselen arkadaşlar var. Moral bozmayın hemen.
Amin canım seninde tedavin hayırlı olsun rabbim kucagına almak nasip etsin belirtin oldumu cnmAllah gönlüne göre verir inşallah canım. Kızına bir kardeş nasip etsin Allah.
Ayyyyyyy amiiinnnn amiiinnnn inşallah devamı da güzel olurCanimm bnmki bizim merkezde Bossa direkt söylüyorlar zaten sana demedilerse boş değildir korkma hicc.bnada bu opuda 7 dediler geçen seferkindee 1 i boş demişlerdi .Korkma senin hepsi olgunndurr ve güzelce döllenirr insallah
Hayır cnm tamamen nasip iki arkadasım ilk tedaviden hamile biri doğum yaptı bile drum tamamen şans nasip dioArkadaşlar bişey sorucammmmmm
İlk tüp bebek denmesinde diğerlerine göre tutma şansı daha düşük mü? Öyle duyumlar aldım
Evet 7. Gün benimde transferim pazartesi oldu 3. Gün embriyosu cumartesi test var Çarşamba idrar testi yapıcamMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım , geçen hafta pazartesi transferim yapıldı bugün dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç 1.20 yani negatif ne bileyim çok şükür ki bazı arkadaşlar pozitifi görünce bende merak ettim yaptırdım am sonuç negatif , benim 2. denemem henüz sonuç için erken mi kafam karıştı benim 5. Gün embriyosu hayırlısı bakalım birde transfer sonrası 7. Günümdeyim değil mi kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?