2016 Aralik tup bebek

Cnm dr acik pembe kanamam olunca bana yap dedi bu pazartesi dgl birdahaki pazartesi kalp atisini ins duyariz demisti saat 12.30du wcye gittim klozette acik pembe kan vardi hemen dr mu aradim bhcg yap dedi 3 gun once 198di bu gun 438 cikti kanamamda kesildi hemen hastanede gittim wcye yoktu sonuc icin dr aradim sinirda bi sonuc dedi ayri bir igne ekledi. Iki dun sonra tekrar yap dedi

Canım benim dualarım seninler, yat dinlen sen bol bol, stres yapma , hiç bişey olmayacak bak görürsün. Cumartesi bir gelsin de ver kanını, için rahatlar.

Canım hangi klinik senin

Bakalım ya cumartesiye eğer kalırsa tabi :) 2 olsun diye ısrar edicem

G Gurbetkusu79 cnm benim , ne de güzeldir şimdi Bursanın kestane şekeri olsada yesek, benden tarafta yeyin olurmu, küçüklüğümden beri bayıla bayıla yediğim tek tatlı.

O sancılar normal canım. Kanama yoksa normal bence. Benim ağrım falan kalmadı şimdi de bu normal mi diye düşünüyorum. Anne yüreği işte.

Haklısınız ama işte... elimizde değil her anını düşünmek beklemek yıpranmak Rabbim hepimizin emeklerimi boşa çıkarmaz inşallah. Dua edin kızlar bana da yarınki testimde sorun olmaz inşallah artış vardır

İnş cnm inş şu pozitifleri görelim riski dönemi atlatalım rahatlayalım inş :) pozitif sonuçları boş bol alalım
Amin canm benm bu ara kendimden umudu kestim sanki negatif alcam ben inşallah almam ama içimdeki ses öyle diyor artık sağlıklı düşünemiyorum

Noolduki cnm nie ümitsizliğe düştün bişimi oldu
Test kazandı canm bugün dayanamadm idrar testi yaptım negatif çıktı ne kadar etkilenmicem desmde etkilendim umudumu kaybettim sayesinde şimdide sarhoslar gibi dolaşıyorum resmen su şişesi elimde

Test kazandı canm bugün dayanamadm idrar testi yaptım negatif çıktı ne kadar etkilenmicem desmde etkilendim umudumu kaybettim sayesinde şimdide sarhoslar gibi dolaşıyorum resmen su şişesi elimde
Kaçıncı günündü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…