- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Biliyorsun aynı şeyleri düşündük hep senle ve sonucumuzda aynı olcak inş .. bende bi umutlu idim bi umutsuz değişik bi dönem bu bekleme süreci ... iyi olcak inanıyorumAmiin arkdasimm aminn
Ben test yapmaktan inan cok korkuyorum normalde beni test yapmaktan kimse tutamazdi dusun ben negatif gordugum halde aksamina tekrar test yapan biriydimartik o korku islemis sanki...
Bazen icimde guzel bir duygu oluyor bazende karamsal oluyorum
Az once geldim ignemi vurdurdum sonra 1 saat dolastim gezdim biraz..
Canım kötü bir değer değil ki kendini üzme inşallah güzel güzel artacakKizlar cok kotuyum ayin 2 sinde 198 olan bhcg bugun 438 cikti acik pembe kanamam oldu dr sinirda dedi boyle olan varmi aramizda
Canım kötü bir değer değil ki kendini üzme inşallah güzel güzel artacakKizlar cok kotuyum ayin 2 sinde 198 olan bhcg bugun 438 cikti acik pembe kanamam oldu dr sinirda dedi boyle olan varmi aramizda
Canım hiç bilgim yoktu teşekkür ederim, içimi rahatlattın. Cumartesi saat 2' de yapacaklar inşallah.Transferden 2 saat öncesine fitil verdi onu makattan kullanacağım demi yanlış anlamadım inşallah, o fitilin amacı ne ki?
Yok koymadım beklemedeydim. Aynı gün tedavi oldugumuz bi arkadaşım vardı onu bekledim. Test günümüz bugundu. Ben erken yaptım.İni cnm .. yalnız sen idrar testini koydunmu buraya hiç hatırlayamadım ben:)
Ya keşke koysaydın keyif alıyorum o çift çizgiyi görünce :)Yok koymadım beklemedeydim. Aynı gün tedavi oldugumuz bi arkadaşım vardı onu bekledim. Test günümüz bugundu. Ben erken yaptım.
Hayırlısı olsun canım benimKızlar merhaba. Bende sonucumu aldım çok şükür. 8. Gün sonuç; 114,6. Bi arkAdaşım vardı onun sonucunu bekledim buraya yazmak için. Allah herkesin gönlünde olanı versin. Hep dua ediyorum, pozitif sonuç alanların bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Amin allahım.
Sakin ol canım artışın gayet iyi, kalkma dinlenIns dediginiz gibidir kizlar
Allah razı olsun rabbim isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin inş, bende rezerv azlıgı eşimde sayı ve hareket sorunu varDualarımızdasın canım inşallah bu kez bebeğine kavuşursun, sorun neydi peki?
Bende vallaYa keşke koysaydın keyif alıyorum o çift çizgiyi görünce :)
Ay böyle şeyler okuyunca duyunca içim çok mutlu oluyor canım, inşallah bizde göreceğiz o günleri Rabbim nasip etsinCanım bn de 2.gun diye tedirgindimm ama bunlar hep bir olasilik yanii.korkma bu nedenden dolayı.bnim çocukluk arkimm İzmir de yaptırdı ağustosta 1 tane embryosu vardı 3.gun de güzel onun da pozitif 5 aylık hamile maşallah çok sukur
Ya işte buuuuuuuuuu nkdr güzel bu çizgiler böyle :) mucizenin ilk belirtisiBende valla)) koyayım senin için.
Hayırlısı olsun canım benim
evet cumartesi olacak canım inşallah. Bana verdiler ama ne için gerekli inan bilmiyorum, sen şuan hangi ilaçları kullanıyosun peki neler verdi doktor?nice89 canım senin transferin ctesimi Benimde aynı gün ama öğleden önce olacak bana fitil falanda vermedi doktor
Tebrik ederim canim, saglikla kucagina al insallahBende valla)) koyayım senin için.
Tesekkur ederim allah razı olsun. Darısı bekleyenlerin başınaTebrik ederim canim, saglikla kucagina al insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?