2016 Aralik tup bebek

Biliyorsun aynı şeyleri düşündük hep senle ve sonucumuzda aynı olcak inş .. bende bi umutlu idim bi umutsuz değişik bi dönem bu bekleme süreci ... iyi olcak inanıyorum

nice89 canım senin transferin ctesimi Benimde aynı gün ama öğleden önce olacak bana fitil falanda vermedi doktor

Hayırlısı olsun canım benim

Dualarımızdasın canım inşallah bu kez bebeğine kavuşursun, sorun neydi peki?
Allah razı olsun rabbim isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin inş, bende rezerv azlıgı eşimde sayı ve hareket sorunu var

Ay böyle şeyler okuyunca duyunca içim çok mutlu oluyor canım, inşallah bizde göreceğiz o günleri Rabbim nasip etsin

nice89 canım senin transferin ctesimi Benimde aynı gün ama öğleden önce olacak bana fitil falanda vermedi doktor
evet cumartesi olacak canım inşallah. Bana verdiler ama ne için gerekli inan bilmiyorum, sen şuan hangi ilaçları kullanıyosun peki neler verdi doktor?

@seval_erdal cnm iki gün değil 3 gün arayla tekrarlamışsın sen testini. Bugün kaçıncı günün senin? Bence kötüye yormak ğçin çok erken bir durum. Belkide ikiye yakın kaylanarak geldiği için 5. Gün böyle çıkmıştır. Sen bence cumartesi sabah git vaktinde yaptır testini, moralinide bozma. Bak bana ne rakamlardan geldim anca 188 e , olaniliyormuş demekki. Allahım ol derse okur sen içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…