2016 Aralik tup bebek

Bugün 8.gün tatlım :)

Bende tedirgin olmustum kullanmadan once ama kolay kullanimi. Kalin yerini bi iki defa skiyorum ben ilkinde hepsi gelmiyo cunku

kan testiyle güzel haber vericek olanlardan biride sensin bence çok erken yapmışsın idrarı ama haklısın dayanamıyo insan :) adamın başına ne gelirse meraktan diye boşuna dememişler
Ayy canm benim ya hadi inşallah kuzum çok sağol güzel dileklerin için inşallah bende bi mutlulukla gelirim buraya suan resmen mutluluktan dönüyorum evin içinde çok sağolun hepiniz hepinizden allah razı olsun

Kizlar iyi aksamlar.
Hamile olan arkadaşlar, transferden sonra çok belirgin bi belirtiniz oldu mu
İyi akşamlar canım. Belirgin bir belirtim hiç olmadı nerdeyse. Sadece bir gece yatakta sağ kasıgıma bir agrı saplandı öylece uyumuşum. Onun dışında hiç bir şey yoktu bende.

Kuzum daha erken çıkmaz idrarda daha
Canım senin yazını okudum.. belirtilerindendir kayboldu diye.. kendini stres etme ne olur.. zaten bellirtiler ile belki adet belirtisiydi.. şimdi hamilelik belirtileri 6. Haftadan sonra başlayacak belki.. ne olur stress yapma.. için rahat edecekse git bir doktora baksın keseye.. korkma sakin ol ne olur.. stress bebekleri çok etkiliyor emin ol

3. Gün embriyosu olup pozitif olanlar içime su serpiyor :)) inşallah keseyi de görürsün kalp atışını da duyarsın canım

Çok geçmiş olsun canım. Verilmiş sadakanız varmış yine.

Bende tedirgin olmustum kullanmadan once ama kolay kullanimi. Kalin yerini bi iki defa skiyorum ben ilkinde hepsi gelmiyo cunku
Çok sağol canım. Çok sert değil yani sıkabiliyoruz. Süper o zaman.

Çok teşekkür ederim canım ne bileyim herşeyi kafaya takıyorum hayırlısı bakalım

çok bariz belli ikinci çizgi hadi gözünaydın tebrikler,darısı diğer bekleyenlerin başına,.

Oof ooff süper süper bu yaaa :)))
Arkadasımm yaaa :)
Yarin kacta yapacaksin kan testi??
Inan cook seviniyorum senin adina
Ikizlermi geliyor ne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…