- 12 Ocak 2013
- 588
- 746
- 103
Canım benim Kıyamam kızına çok çokk geçmiş olsun Alah bir daha yaşatmasın böyle bir şey. Ufak sadakalar vermek lazimHaftasonu Balkanlar'dan soğuk hava dalgasına dikkat kızlar - dereceleri görecek termometreler fazla dışarı çıkmamaya çalışın, geçen hafta yeni yılın ilk saatleri karlıydı bizim buralar yollar jilet gibi araba kaydı maalesef durduramadık yol kenarlarında bulunan su kanalına düştük en son o şekilde durdu, Allah korudu takla falan atmadık ,kızım ,eşim ben sağsalim çıktık arabanın içinden .Şok geçirip ağlama krizine girdim resmen verilmiş sadakamız varmış ,kızımın ilk sorduğu kardeşime bişey olmamıştır dimi sorusuda ayrı bi parçaladı içimi
Hayırlı olsun canım bence de ikizKızlar şaşkınım valla testi yapar yapmaz hemen buraya koydum şimdi iki çizgide eşit koyulukta ilk kez böyle koyu test gördüm hep silik çıkardı ..
yarın 11-12 gibi veririm kan eşim işten o sıralar gelcek ...
ikiz hep istedim hayalim hatta ama hayırlısı ise olsun tek çift farketmez saglıklı olsun yeterki
Benim de pzt donmuş embriyo transferi bende kaynak yaparım araya 3 oluruzBenmde pazartesi donuk transfer olucak inş seninde ertelenemzse berbaer gün sayarız
Maşallah çok belirgin sende ikiz bekleEki Görüntüle 1934880 Kızlar ben bebetime gebelik testi yapmıştım ya sabah hep hatalı dedikleri için başımada zamanında geldiginden şimdi eşime başka test aldırıp yaptım içim rahatladı
Üsteki sabah yaptıgım
Alttaki akşam yaptıgım
çok sağolCanım benim Kıyamam kızına çok çokk geçmiş olsun Alah bir daha yaşatmasın böyle bir şey. Ufak sadakalar vermek lazim
Canım hayırlısı ile git bakalım.. insallah gösterecektir sende dertlendiğine yan :))Ben minnoşumu görmeye gidiyorum. Bir sürü şey içtim rahim görünsün diye ee kendini göstersin artık sıpa.
Hadi annesi gör gel bizede haber ver :) heycanla bekliycem :)Ben minnoşumu görmeye gidiyorum. Bir sürü şey içtim rahim görünsün diye ee kendini göstersin artık sıpa.
Ya ikiz mi dersin :) hayırlısı hakkımızda ben ikiz nasıl taşırım ufak tefek bşyim:) hem isterim hem korkarım:)Maşallah çok belirgin sende ikiz bekle))
Aynen burada öyle kasvetligünaydınlaaar yağmurlu,kapalı ve kasvetli bir hava var amaaa 11 de doktor randevum ilk buluşma çok heyecanlıyım umarım herşey yolundadırtest yapacak olanlar varsa mübarek cuma yüzü suyu hürmetine ,güzel pozitif sevindirici sonuçlar olsun inşllh
Ay cok heyecanli ya..Ben minnoşumu görmeye gidiyorum. Bir sürü şey içtim rahim görünsün diye ee kendini göstersin artık sıpa.
Canim guzel degerler almak dilegiyle insaallahKan verdim bekliyorum heyecan ve stresten ölücem kızlarrrrr
Kuzucum benim transfer öne alındı 5. değil 3. gün embriyosu transfer edecekler o yüzden yarın olacakBenmde pazartesi donuk transfer olucak inş seninde ertelenemzse berbaer gün sayarız
Kuzucum benim transfer öne alındı 5. değil 3. gün embriyosu transfer edecekler o yüzden yarın transfer yapacaklar.. Çok heyecanlıyım ama şimdiden umutsuzum nolacak bu halim acabaBenim de pzt donmuş embriyo transferi bende kaynak yaparım araya 3 oluruz
Canım kan verdim beta hgc 1500 üzerinde olursa alttan görürüz dedi. Bekliyom kan sonucu çıkmasınıAy cok heyecanli ya..
Bize haber vermiyide unutma
Yarın alcanmı bebişini:)hadi güzel haberler vercem sende bize ili hafta sonra :)Kuzucum benim transfer öne alındı 5. değil 3. gün embriyosu transfer edecekler o yüzden yarın olacak
Bugun kaçıncı günün cnm bide en son hangi gün vermiştin kaçtı değerinCanım kan verdim beta hgc 1500 üzerinde olursa alttan görürüz dedi. Bekliyom kan sonucu çıkmasını
Cnm iyi bşy normalde adet olman gerekmiyormu erkenden adet oluyoruz sende bende .. bence iyi bşyGunaydin kizlar
Bugun 8.gunum ama ya hic bir belirti yok bende...
Sanki normal hic transfer olmamisim... Yaklastikca test gunum dahada korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?