Eki Görüntüle 1934880 Kızlar ben bebetime gebelik testi yapmıştım ya sabah hep hatalı dedikleri için başımada zamanında geldiginden şimdi eşime başka test aldırıp yaptım içim rahatladı
Üsteki sabah yaptıgım
Alttaki akşam yaptıgım
İkiz bebiş görüyorum
çok bariz belli ikinci çizgi hadi gözünaydın tebrikler,darısı diğer bekleyenlerin başına,.
Oley gelsin bebisler o zaman:) tebrikler canım
Kızlar şaşkınım valla testi yapar yapmaz hemen buraya koydum şimdi iki çizgide eşit koyulukta ilk kez böyle koyu test gördüm hep silik çıkardı ..Oof ooff süper süper bu yaaa :)))
Arkadasımm yaaa :)
Yarin kacta yapacaksin kan testi??
Inan cook seviniyorum senin adina
Ikizlermi geliyor ne :)
Hadi yarın kese yada keseleri gör gel resimini al hatta bizle paylaş :)Yarın keseyi görmeye gidicem korkuyorum inşallah bebişi görürüm. Ne zormuş bu işler.
Canimmmm gozun aydin Rabbim kucagina almayi nasip etsin darisi isteyen tum arkadaslarin basina.bu surecte neler yaptin anlat bakalim onumuzdeki ay nasipse bizde baslicaz hazirlik olmus olurKızlar şaşkınım valla testi yapar yapmaz hemen buraya koydum şimdi iki çizgide eşit koyulukta ilk kez böyle koyu test gördüm hep silik çıkardı ..
yarın 11-12 gibi veririm kan eşim işten o sıralar gelcek ...
ikiz hep istedim hayalim hatta ama hayırlısı ise olsun tek çift farketmez saglıklı olsun yeterki
Gözünaydın canm Rabbim tamamına erdirir inşallah :)Eki Görüntüle 1934880 Kızlar ben bebetime gebelik testi yapmıştım ya sabah hep hatalı dedikleri için başımada zamanında geldiginden şimdi eşime başka test aldırıp yaptım içim rahatladı
Üsteki sabah yaptıgım
Alttaki akşam yaptıgım
İlk iki gün dinlendim cnm ondan sonra normal yemek yaptım ama dinlendim biraz ayakta durduysam sonra uzandımCanimmmm gozun aydin Rabbim kucagina almayi nasip etsin darisi isteyen tum arkadaslarin basina.bu surecte neler yaptin anlat bakalim onumuzdeki ay nasipse bizde baslicaz hazirlik olmus olur
Canm ilk başta zorlaniyosun ama zamanla alisiyosun iterken ayaklarını bi yere kaldır o şekilde daha kolay itebilirsin progestan kendisini zaten atiyo dışarı bi süre sonra işlemini gördükten sonra zaten wcde felan farkedersin inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canm benmKizlar iyigeceler. Kaza yapan arkadaşim gecmis olsun. Allah korusun herkesi. Bugün opu dan sonra bel bandi , progestan , 2 tane daha ilaç verdi doktorum. Progestan fitil şeklinde kullaniliyor. Yalnız ben uygularken zorlanıyorum ilerletemiyorum. Ne kadar ileri yapmak gerek? Bir de içeride kalmasi iyi mi çıkması mı lazim? Daha önce crinone jel kullandım ama içimde birikti 1 ay atamadim donmuş kalmış. Ayni şey olmasindan korkuyorum.
Kendini uzmee güzel haberlerle geleceksinYine bitmek bilmeyen bir gece ve bekleyiş inşallah yarın güzel bir artış olur aklımda bin tane kötü senaryo vardeğerim çıkar çıkmaz yazarım inşallah hepinize hayırlı geceler Allah gönlümüze göre verir inşallah Canlar mübarek cuma hürmetine... dualarımdasınız
Hihi bence sende bize yarın güzel haberlerle gelll :)Hadi yarın kese yada keseleri gör gel resimini al hatta bizle paylaş :)
Insallah yarin güzel sonuclarin gelir canimYine bitmek bilmeyen bir gece ve bekleyiş inşallah yarın güzel bir artış olur aklımda bin tane kötü senaryo vardeğerim çıkar çıkmaz yazarım inşallah hepinize hayırlı geceler Allah gönlümüze göre verir inşallah Canlar mübarek cuma hürmetine... dualarımdasınız
Çokk geçmis olsun canım ya Rabbim muhafaza etmiş beterinden sakınmış sizi. Ay icim gitti kuzucuģa bak abla olmus birde kardeşini düşünüyor kurban olurum ona maşaAllah.Haftasonu Balkanlar'dan soğuk hava dalgasına dikkat kızlar - dereceleri görecek termometreler fazla dışarı çıkmamaya çalışın, geçen hafta yeni yılın ilk saatleri karlıydı bizim buralar yollar jilet gibi araba kaydı maalesef durduramadık yol kenarlarında bulunan su kanalına düştük en son o şekilde durdu, Allah korudu takla falan atmadık ,kızım ,eşim ben sağsalim çıktık arabanın içinden .Şok geçirip ağlama krizine girdim resmen verilmiş sadakamız varmış ,kızımın ilk sorduğu kardeşime bişey olmamıştır dimi sorusuda ayrı bi parçaladı içimi
Benmde pazartesi donuk transfer olucak inş seninde ertelenemzse berbaer gün sayarızcanım bende dün opu oldum ama benim pazartesi transfer olur muhtemelen yada belki ertelenme durumu da olabllir. Rabbim yardımcın oldun canım :)
Insallah canım ya benimde yarin uyku tutmuyor bile görecekmiyim sağliklı mı bir risk var mı sorular sorular gercekten cok zor her aşaması.Yarın keseyi görmeye gidicem korkuyorum inşallah bebişi görürüm. Ne zormuş bu işler.
Insallah güzel artmıştır canım Rabbim onu sana bağıslasın inşallah. Güzel haberini yaz hemen bize.Yine bitmek bilmeyen bir gece ve bekleyiş inşallah yarın güzel bir artış olur aklımda bin tane kötü senaryo vardeğerim çıkar çıkmaz yazarım inşallah hepinize hayırlı geceler Allah gönlümüze göre verir inşallah Canlar mübarek cuma hürmetine... dualarımdasınız
sağolasın canım 10-15 saniyelik bir olay ama ömrümden ömür gitti bir an için hiç duramıcaz sandım savrulduk resmenÇokk geçmis olsun canım ya Rabbim muhafaza etmiş beterinden sakınmış sizi. Ay icim gitti kuzucuģa bak abla olmus birde kardeşini düşünüyor kurban olurum ona maşaAllah.
sağolasın canım 10-15 saniyelik bir olay ama ömrümden ömür gitti bir an için hiç duramıcaz sandım savrulduk resmenarabada 8-10 binlira gibi bi hasar oluştu ama bi tek sağ kolumda ufacık bi morluk var o kadarla atlattık .Cana gelmesin kesinlikle ,hiçbişeye üzülüp çok fazla kafaya takmaya gelemiyo maalesef pamuk ipliğine bağlı yaşamla-ölüm
Beenn :) demek ki bu konudada tek değil misimKızlar küçük tuveletni yaparken alt kasıkta acıma hisseden varmı
Kuzum geçmiş olsun ya şimdi gördüm biseyiniz yok ya demi sende kızında bebeğinde esinde iyiyseniz arabaya geleni boşver rabbim sizi korusun çok üzüldüm ya Allah'ım beterinden sakınsın çok şükür ufak birşeyle atlatmışsın kiyamam ben sana yasağolasın canım 10-15 saniyelik bir olay ama ömrümden ömür gitti bir an için hiç duramıcaz sandım savrulduk resmenarabada 8-10 binlira gibi bi hasar oluştu ama bi tek sağ kolumda ufacık bi morluk var o kadarla atlattık .Cana gelmesin kesinlikle ,hiçbişeye üzülüp çok fazla kafaya takmaya gelemiyo maalesef pamuk ipliğine bağlı yaşamla-ölüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?