Hep dualarımdaydın İnanKizlarrr merhaba genetik test sonucumuu bekliyorduk malesef ikisi de kötü geldi birinin 16. Kromozomu diğerinin 1.ve 2. Kromozomunda problem varmış neden niye hiç bilmiyorum.burada bircogunuzlaa gönül bağı kurdum aklımda hep burada kalıyordu ama size bir hoşçakal demeden çıkıp gidesim gelmedi hakkınızı helal edin lütfen.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.suan ne yaparım bilmiyorum kendi karanligimaa geri döneceğim tekrar.Sizden bir ricam var lütfen beni teselli edecek bir şeyler söylemeyin çünkü okudukça daha çok uzulecegim.burada olumsuz haberler alan arkadaşlarıma bile bir şeyler söylerken içim gidiyordu insan teselli edilince daha çok mu üzülüyor bilmiyorum.Ya da saçmalıyorum onu da bilmiyorum.Kalbimizi kırmak için söylemedim umarım yanlis anlamamışsınzdur.Suan hissettigimin tarifi yok başlamadan bitti bu tedavim.Geriye bir sürü hayalkirikliklarim kaldı.Burada hemen hemen herkese yardımcı olmaya çalıştim iyi dikekledee bulundum dualarımı yolladım Rabbim kabul etsin inşallah.Kendimi teselli edemiyorum olmuyor.Yok olup gidesim var .İsyan etmek istemiyorum ama çok ağır geldi yüküm.Akliniza geldikçe dua ederseniz çok sevinirim.Adim sevgi.Bu topicten de gelip geçtik böylece.Sevgiyle kalın ...
Ay masaallah ikizlermi geliyor neeAldım canım aldımmmmm 11.gün ve değerim 1511rüya gibi yaa şimdi ben gerçekten hamilemiyim????
Nasil birikiyo nasil anliyosunz kizlararkadaşlar bu tüplü jel içimde birikmiş benim.crinonemiydi adı, bayağa atık var. hiç fark ettinizmi kendinizde. Bişey olurmu ki?
İnşallah canım kaç embriyo koymuşlardı sana1511 canm bugün iki gün öncede 604.3 idi çok sağol tatlım yaaa
İkinci denememdede negatif alan biri olarak yazdıklarınızı sadece ağlayarak okudum hislerime tercüman olmuş yazdıklarınızKizlarrr merhaba genetik test sonucumuu bekliyorduk malesef ikisi de kötü geldi birinin 16. Kromozomu diğerinin 1.ve 2. Kromozomunda problem varmış neden niye hiç bilmiyorum.burada bircogunuzlaa gönül bağı kurdum aklımda hep burada kalıyordu ama size bir hoşçakal demeden çıkıp gidesim gelmedi hakkınızı helal edin lütfen.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.suan ne yaparım bilmiyorum kendi karanligimaa geri döneceğim tekrar.Sizden bir ricam var lütfen beni teselli edecek bir şeyler söylemeyin çünkü okudukça daha çok uzulecegim.burada olumsuz haberler alan arkadaşlarıma bile bir şeyler söylerken içim gidiyordu insan teselli edilince daha çok mu üzülüyor bilmiyorum.Ya da saçmalıyorum onu da bilmiyorum.Kalbimizi kırmak için söylemedim umarım yanlis anlamamışsınzdur.Suan hissettigimin tarifi yok başlamadan bitti bu tedavim.Geriye bir sürü hayalkirikliklarim kaldı.Burada hemen hemen herkese yardımcı olmaya çalıştim iyi dikekledee bulundum dualarımı yolladım Rabbim kabul etsin inşallah.Kendimi teselli edemiyorum olmuyor.Yok olup gidesim var .İsyan etmek istemiyorum ama çok ağır geldi yüküm.Akliniza geldikçe dua ederseniz çok sevinirim.Adim sevgi.Bu topicten de gelip geçtik böylece.Sevgiyle kalın ...
bozma moraliniKan sonunu bekliyorum çok açık pembe jelle birlikte bşy geldi moralim bozuldu inş devamı gelmez
Evet canm çok sağol rabbimin izni doktorum emeğine sizlerin duasıyla inşallah hala bende meleklerim çok şükür bugünü gördümumut_dua gozun aydin canım cok sevindim degerin cok guzel artmış
İki tane koyuldu canım sanırım iki melek de benimle :)İnşallah canım kaç embriyo koymuşlardı sana
Canım kan tahlilinde belki değişir tamamen karamsar olma bugün ya da akşam yaptır tahlil bi bakalımİkinci denememdede negatif alan biri olarak yazdıklarınızı sadece ağlayarak okudum hislerime tercüman olmuş yazdıklarınız
Canım ilk hamileliğimde benimde basıma aynısı geldi yumurtaları aldılar kapalı ameliyatla bebişime hiç bişi olmadı sakın cocugunu aldırmakızlar doktor acaip moralimi bozdu ,transferden 1 hafta 10 gün sonra bende şişkinlik,nefes darlığı,karında gerginlik gibi şikayetler ortaya çıkmıştı gebelik testi pozitif olunca ve şikayetlerde çok fazla rahatsız edince nolur nolmaz İstanbul'da transferi gerçekleştiren doktora muayeneye gittim ,idrara çıktığın sürece sorun yok şu an gebelik hormonuyla şikayetlerin arttı 2-3 haftaya geçer demişti ,öyle de oldu aslında karında yine hafif şişlik var ama nefes darlığı,gerginlik falan kalmadı günden güne azaldı.Bugün çok şükür keseyi gördüm ama sevinemedim doktor hanım solda 2 büyük kalan yumurta olduğunu ohss olabileceğimi hergün karnımı ölçüp ,kilomu tartmamı yoksa bebeğin alınabileceğini falan söylediİstanbul'daki doktorumu aradım tabii korkuyla keseyi gördünmü sen ?bana güven ,boşuna kendinide karnındakinide üzme boşver onun söylediklerini ve o doktoru hemen değiştir dedi ama kafam çok karıştı haliyle
Canım taze transfer miydi senin, kaç yumurtan oluşmuştu? bende de ohss riski var. doktorlar malesef çelişkili konuşuyor biri öyle diyor biri öyle, ama tüp bebek doktoruna güvenmek zorundayız, şükürki bebeğin seninle. Bazı doktorlar felaket tellallığı yapıp en kötüsünü en başt söylüyor sıkma canınıkızlar doktor acaip moralimi bozdu ,transferden 1 hafta 10 gün sonra bende şişkinlik,nefes darlığı,karında gerginlik gibi şikayetler ortaya çıkmıştı gebelik testi pozitif olunca ve şikayetlerde çok fazla rahatsız edince nolur nolmaz İstanbul'da transferi gerçekleştiren doktora muayeneye gittim ,idrara çıktığın sürece sorun yok şu an gebelik hormonuyla şikayetlerin arttı 2-3 haftaya geçer demişti ,öyle de oldu aslında karında yine hafif şişlik var ama nefes darlığı,gerginlik falan kalmadı günden güne azaldı.Bugün çok şükür keseyi gördüm ama sevinemedim doktor hanım solda 2 büyük kalan yumurta olduğunu ohss olabileceğimi hergün karnımı ölçüp ,kilomu tartmamı yoksa bebeğin alınabileceğini falan söylediİstanbul'daki doktorumu aradım tabii korkuyla keseyi gördünmü sen ?bana güven ,boşuna kendinide karnındakinide üzme boşver onun söylediklerini ve o doktoru hemen değiştir dedi ama kafam çok karıştı haliyle
kiyamam hic korkma bende gecen gun baska bi doktora gorundum oda bana sacma sapan seyler soyledi hatta rahimimn bozuk olabilceginden bahsettti ki biliyosnuz bizler aylarca muayne olan insanlariz ustelik prof doktorlara onlarin goremedigini omu görecekti gerci yinede emin degilim dedi.yani demem o ki sen hic uzulup moralini bozma kendi doktorunun dediklerine inan güvenkızlar doktor acaip moralimi bozdu ,transferden 1 hafta 10 gün sonra bende şişkinlik,nefes darlığı,karında gerginlik gibi şikayetler ortaya çıkmıştı gebelik testi pozitif olunca ve şikayetlerde çok fazla rahatsız edince nolur nolmaz İstanbul'da transferi gerçekleştiren doktora muayeneye gittim ,idrara çıktığın sürece sorun yok şu an gebelik hormonuyla şikayetlerin arttı 2-3 haftaya geçer demişti ,öyle de oldu aslında karında yine hafif şişlik var ama nefes darlığı,gerginlik falan kalmadı günden güne azaldı.Bugün çok şükür keseyi gördüm ama sevinemedim doktor hanım solda 2 büyük kalan yumurta olduğunu ohss olabileceğimi hergün karnımı ölçüp ,kilomu tartmamı yoksa bebeğin alınabileceğini falan söylediİstanbul'daki doktorumu aradım tabii korkuyla keseyi gördünmü sen ?bana güven ,boşuna kendinide karnındakinide üzme boşver onun söylediklerini ve o doktoru hemen değiştir dedi ama kafam çok karıştı haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?