2016 Aralik tup bebek

allah büyük. benimde uykularım o kadar karışık ki. ülkenin hali ayrı bir endişe zaten. iyi olacağına inanmak istiyorum herseyin. bizi de haberdar et.

Amiiiiiinnnnn inşallah

Kizlarrr merhaba genetik test sonucumuu bekliyorduk malesef ikisi de kötü geldi birinin 16. Kromozomu diğerinin 1.ve 2. Kromozomunda problem varmış neden niye hiç bilmiyorum.burada bircogunuzlaa gönül bağı kurdum aklımda hep burada kalıyordu ama size bir hoşçakal demeden çıkıp gidesim gelmedi hakkınızı helal edin lütfen.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.suan ne yaparım bilmiyorum kendi karanligimaa geri döneceğim tekrar.Sizden bir ricam var lütfen beni teselli edecek bir şeyler söylemeyin çünkü okudukça daha çok uzulecegim.burada olumsuz haberler alan arkadaşlarıma bile bir şeyler söylerken içim gidiyordu insan teselli edilince daha çok mu üzülüyor bilmiyorum.Ya da saçmalıyorum onu da bilmiyorum.Kalbimizi kırmak için söylemedim umarım yanlis anlamamışsınzdur.Suan hissettigimin tarifi yok başlamadan bitti bu tedavim.Geriye bir sürü hayalkirikliklarim kaldı.Burada hemen hemen herkese yardımcı olmaya çalıştim iyi dikekledee bulundum dualarımı yolladım Rabbim kabul etsin inşallah.Kendimi teselli edemiyorum olmuyor.Yok olup gidesim var .İsyan etmek istemiyorum ama çok ağır geldi yüküm.Akliniza geldikçe dua ederseniz çok sevinirim.Adim sevgi.Bu topicten de gelip geçtik böylece.Sevgiyle kalın ...

Amiin canimm
Bu arada arkadaslar hayirli cumalar hepinize..
Bol bol duayla gecirmenizi dilerim insaallah...

Canimsin yaa
Teselli degilde seni en cok anlayanlar burda arkadasim.. Ben hep fark ettim herkese cevap yazmaya gayret eden arkadaslarimizdan biriydin..
Hakkim helaldir tabikii
Uzuldum hemde cok uzuldum..
Bu cuma saatin yuzusu hurmetine bir gun inan bu karanliktan cikacaksin insaallah..
Allaha emanet ol...

Cnm gitme nolur teselli falan deil İnan tüp bebekte daha detaylı inceletirsin embriyoları .. herşeyin çözümü var .. uzun yazmıycam öyle istediğin için yoksa sahan içimden çok şey yazmak geçiyor .. seviyorum seni görmedim ama görmedende insan sevebiliyor .. gönlün gibi herşeyin güzel olsun .. inanıyorum iti haber vereceğine ...

sevgi merhaba. bişey yazmayın demissin ama kusura bakma lütfen bişeyler söylemek istiyorum. çocuk sahibi olamamızın bir sürü bilinmezleri var. ben bebeğimi kaybettiğimde çok üzülmüştüm. gereken bütün testleri yaptırdık ama olumsuz hiç bir sonuç çıkmadı. sonuç olmayınca çarede olmuyor. elinde bir sonuç var bu güzel bişey. her şey gönlünce olsun. allah başka acılar yaşatmasın. bu işi başaracak olan bizleriz. gücünü topla yeniden başla. sende hakkını helal et cevapların için. yolun açık olsun.

arkadaşlar bu tüplü jel içimde birikmiş benim.crinonemiydi adı, bayağa atık var. hiç fark ettinizmi kendinizde. Bişey olurmu ki?

Canım hepimizin başından farklı farklı bişeyler geçiyor ama.kendimizi bırakmıyoruz sende bırakma sakın inan sadece olacağına şimdi böyle bi sonuc geldi diye olmayacak deme.sakin bu da senin sınavın Rabbim. Ol. Desin yeterki.. umudunu yitirme sakın sen onu bırakırsan gelmez peşinden git allah yardımcın olsun güçlü ol istemekten vazgeçme

Sevgi tüm dualarım senin için ben inanıyorum senin anne olacağına bizi bizden başka kimse anlamaz. Rabbim inşallah en yakın zamanda evladını göndersin sana.

Anneler anne adayları güçlüdür kuzum pes etmek nedir bilmeyz biz ve sen benden de güçlüsün biliyorum ki bi gün aydınlığa çıkacaksın ve benim dualarim hergün seninle kendimden çok sana dua edicem sende beni bırakma çünkü desteğine ihtiyacm var çabuk gel

S Sece44 canım benim yazmayın dedin ama kısada olsa yazmasam olmazdı, inan seni en iyi anlayanlar yine bizleriz, bu zorlu süreçlerden hepimiz geçiyoruz ve de geçeceğiz, yılma pes etme lütfen, yüce rabbim elbet bir gün ol deycek ve olacaktır. Buna inan lütfen. Şu an üzülüyorsun üzüleceksin de ama inancnı tekrar toparlayıp en kısa zamanda yeniden başlayacaksın buna inan. Allahım hepimizin yardımcısı olsun, tez vakitte sıkıntılarımızdan arınalım inşallah. Bu mübarek cuma gününde tüm dualarımız gerçekleşsin inşallah.

Can'ım Yaa cok sevindim inan bana sagsalim kucagina almayı da nasip etsin Rabb'im dua edin bize de ..
Can'ım ne olur oyle deme biz kaderdaslariz biliyorsun bende az kalsın transferim iptal olacaktı ama sonra gelişti embriyom ve transferim oldu fkt oda tutmadi ..yanı olmayacaksa olmuyor ne olur gomulme karanlığa göreceksin Rabb'im çıkaracak Bizim de yüzümüzü güldürecek şimdi cok yeni ama bir kac haftaya yeniden icinde Ümit olacak yeniden yeşerecek umutlar .. Dualarim seninle bende dua isterim senden ..

Yarın alcanmı bebişini:)hadi güzel haberler vercem sende bize ili hafta sonra :)

Allah nasip ederse alıcam canım inşallah sonrada güzel haberler vermek nasip olur. Korkuyorum çünkü şimdiden.

Ah Sevgim, duamda olacaksın her zaman. Bana ve bir çok arkadaşa hep destek verdin Allahta ummadığın mutluluklar yaşatsın. Yazmayın dediğin için uzatmıyorum. Ümitsizlik şeytandandır, Rabbim ol derse olacak imanı ve tevekkülü bırakmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…