allah büyük. benimde uykularım o kadar karışık ki. ülkenin hali ayrı bir endişe zaten. iyi olacağına inanmak istiyorum herseyin. bizi de haberdar et.Aminn canım benim randevum 1:45 te artık heyecandan yerimde duramıyorum. Geceden beri orta tarakta bir ağrı var. Rabbim hepsini sağliklı eylesin annelik gerçekten başka bir duygu ki biz daha tedavilerde başlıyoruz müstakbel evlatlarımız için endişelenmeye.
Amiiiiiinnnnn inşallahVellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen).
Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler. Furkan suresi 74. Ayet canlar inşallah bugünün hürmetine ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inşallah.
Amiin canimmVellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen).
Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler. Furkan suresi 74. Ayet canlar inşallah bugünün hürmetine ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inşallah.
Canimsin yaaKizlarrr merhaba genetik test sonucumuu bekliyorduk malesef ikisi de kötü geldi birinin 16. Kromozomu diğerinin 1.ve 2. Kromozomunda problem varmış neden niye hiç bilmiyorum.burada bircogunuzlaa gönül bağı kurdum aklımda hep burada kalıyordu ama size bir hoşçakal demeden çıkıp gidesim gelmedi hakkınızı helal edin lütfen.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.suan ne yaparım bilmiyorum kendi karanligimaa geri döneceğim tekrar.Sizden bir ricam var lütfen beni teselli edecek bir şeyler söylemeyin çünkü okudukça daha çok uzulecegim.burada olumsuz haberler alan arkadaşlarıma bile bir şeyler söylerken içim gidiyordu insan teselli edilince daha çok mu üzülüyor bilmiyorum.Ya da saçmalıyorum onu da bilmiyorum.Kalbimizi kırmak için söylemedim umarım yanlis anlamamışsınzdur.Suan hissettigimin tarifi yok başlamadan bitti bu tedavim.Geriye bir sürü hayalkirikliklarim kaldı.Burada hemen hemen herkese yardımcı olmaya çalıştim iyi dikekledee bulundum dualarımı yolladım Rabbim kabul etsin inşallah.Kendimi teselli edemiyorum olmuyor.Yok olup gidesim var .İsyan etmek istemiyorum ama çok ağır geldi yüküm.Akliniza geldikçe dua ederseniz çok sevinirim.Adim sevgi.Bu topicten de gelip geçtik böylece.Sevgiyle kalın ...
Cnm gitme nolurKizlarrr merhaba genetik test sonucumuu bekliyorduk malesef ikisi de kötü geldi birinin 16. Kromozomu diğerinin 1.ve 2. Kromozomunda problem varmış neden niye hiç bilmiyorum.burada bircogunuzlaa gönül bağı kurdum aklımda hep burada kalıyordu ama size bir hoşçakal demeden çıkıp gidesim gelmedi hakkınızı helal edin lütfen.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.suan ne yaparım bilmiyorum kendi karanligimaa geri döneceğim tekrar.Sizden bir ricam var lütfen beni teselli edecek bir şeyler söylemeyin çünkü okudukça daha çok uzulecegim.burada olumsuz haberler alan arkadaşlarıma bile bir şeyler söylerken içim gidiyordu insan teselli edilince daha çok mu üzülüyor bilmiyorum.Ya da saçmalıyorum onu da bilmiyorum.Kalbimizi kırmak için söylemedim umarım yanlis anlamamışsınzdur.Suan hissettigimin tarifi yok başlamadan bitti bu tedavim.Geriye bir sürü hayalkirikliklarim kaldı.Burada hemen hemen herkese yardımcı olmaya çalıştim iyi dikekledee bulundum dualarımı yolladım Rabbim kabul etsin inşallah.Kendimi teselli edemiyorum olmuyor.Yok olup gidesim var .İsyan etmek istemiyorum ama çok ağır geldi yüküm.Akliniza geldikçe dua ederseniz çok sevinirim.Adim sevgi.Bu topicten de gelip geçtik böylece.Sevgiyle kalın ...
sevgi merhaba. bişey yazmayın demissin ama kusura bakma lütfen bişeyler söylemek istiyorum. çocuk sahibi olamamızın bir sürü bilinmezleri var. ben bebeğimi kaybettiğimde çok üzülmüştüm. gereken bütün testleri yaptırdık ama olumsuz hiç bir sonuç çıkmadı. sonuç olmayınca çarede olmuyor. elinde bir sonuç var bu güzel bişey. her şey gönlünce olsun. allah başka acılar yaşatmasın. bu işi başaracak olan bizleriz. gücünü topla yeniden başla. sende hakkını helal et cevapların için. yolun açık olsun.Kizlarrr merhaba genetik test sonucumuu bekliyorduk malesef ikisi de kötü geldi birinin 16. Kromozomu diğerinin 1.ve 2. Kromozomunda problem varmış neden niye hiç bilmiyorum.burada bircogunuzlaa gönül bağı kurdum aklımda hep burada kalıyordu ama size bir hoşçakal demeden çıkıp gidesim gelmedi hakkınızı helal edin lütfen.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.suan ne yaparım bilmiyorum kendi karanligimaa geri döneceğim tekrar.Sizden bir ricam var lütfen beni teselli edecek bir şeyler söylemeyin çünkü okudukça daha çok uzulecegim.burada olumsuz haberler alan arkadaşlarıma bile bir şeyler söylerken içim gidiyordu insan teselli edilince daha çok mu üzülüyor bilmiyorum.Ya da saçmalıyorum onu da bilmiyorum.Kalbimizi kırmak için söylemedim umarım yanlis anlamamışsınzdur.Suan hissettigimin tarifi yok başlamadan bitti bu tedavim.Geriye bir sürü hayalkirikliklarim kaldı.Burada hemen hemen herkese yardımcı olmaya çalıştim iyi dikekledee bulundum dualarımı yolladım Rabbim kabul etsin inşallah.Kendimi teselli edemiyorum olmuyor.Yok olup gidesim var .İsyan etmek istemiyorum ama çok ağır geldi yüküm.Akliniza geldikçe dua ederseniz çok sevinirim.Adim sevgi.Bu topicten de gelip geçtik böylece.Sevgiyle kalın ...
Canım hepimizin başından farklı farklı bişeyler geçiyor ama.kendimizi bırakmıyoruz sende bırakma sakın inan sadece olacağına şimdi böyle bi sonuc geldi diye olmayacak deme.sakin bu da senin sınavın Rabbim. Ol. Desin yeterki.. umudunu yitirme sakın sen onu bırakırsan gelmez peşinden git allah yardımcın olsun güçlü ol istemekten vazgeçmeKizlarrr merhaba genetik test sonucumuu bekliyorduk malesef ikisi de kötü geldi birinin 16. Kromozomu diğerinin 1.ve 2. Kromozomunda problem varmış neden niye hiç bilmiyorum.burada bircogunuzlaa gönül bağı kurdum aklımda hep burada kalıyordu ama size bir hoşçakal demeden çıkıp gidesim gelmedi hakkınızı helal edin lütfen.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.suan ne yaparım bilmiyorum kendi karanligimaa geri döneceğim tekrar.Sizden bir ricam var lütfen beni teselli edecek bir şeyler söylemeyin çünkü okudukça daha çok uzulecegim.burada olumsuz haberler alan arkadaşlarıma bile bir şeyler söylerken içim gidiyordu insan teselli edilince daha çok mu üzülüyor bilmiyorum.Ya da saçmalıyorum onu da bilmiyorum.Kalbimizi kırmak için söylemedim umarım yanlis anlamamışsınzdur.Suan hissettigimin tarifi yok başlamadan bitti bu tedavim.Geriye bir sürü hayalkirikliklarim kaldı.Burada hemen hemen herkese yardımcı olmaya çalıştim iyi dikekledee bulundum dualarımı yolladım Rabbim kabul etsin inşallah.Kendimi teselli edemiyorum olmuyor.Yok olup gidesim var .İsyan etmek istemiyorum ama çok ağır geldi yüküm.Akliniza geldikçe dua ederseniz çok sevinirim.Adim sevgi.Bu topicten de gelip geçtik böylece.Sevgiyle kalın ...
Sevgi tüm dualarım senin için ben inanıyorum senin anne olacağına bizi bizden başka kimse anlamaz. Rabbim inşallah en yakın zamanda evladını göndersin sana.Kizlarrr merhaba genetik test sonucumuu bekliyorduk malesef ikisi de kötü geldi birinin 16. Kromozomu diğerinin 1.ve 2. Kromozomunda problem varmış neden niye hiç bilmiyorum.burada bircogunuzlaa gönül bağı kurdum aklımda hep burada kalıyordu ama size bir hoşçakal demeden çıkıp gidesim gelmedi hakkınızı helal edin lütfen.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.suan ne yaparım bilmiyorum kendi karanligimaa geri döneceğim tekrar.Sizden bir ricam var lütfen beni teselli edecek bir şeyler söylemeyin çünkü okudukça daha çok uzulecegim.burada olumsuz haberler alan arkadaşlarıma bile bir şeyler söylerken içim gidiyordu insan teselli edilince daha çok mu üzülüyor bilmiyorum.Ya da saçmalıyorum onu da bilmiyorum.Kalbimizi kırmak için söylemedim umarım yanlis anlamamışsınzdur.Suan hissettigimin tarifi yok başlamadan bitti bu tedavim.Geriye bir sürü hayalkirikliklarim kaldı.Burada hemen hemen herkese yardımcı olmaya çalıştim iyi dikekledee bulundum dualarımı yolladım Rabbim kabul etsin inşallah.Kendimi teselli edemiyorum olmuyor.Yok olup gidesim var .İsyan etmek istemiyorum ama çok ağır geldi yüküm.Akliniza geldikçe dua ederseniz çok sevinirim.Adim sevgi.Bu topicten de gelip geçtik böylece.Sevgiyle kalın ...
Anneler anne adayları güçlüdür kuzum pes etmek nedir bilmeyz biz ve sen benden de güçlüsün biliyorum ki bi gün aydınlığa çıkacaksın ve benim dualarim hergün seninle kendimden çok sana dua edicem sende beni bırakma çünkü desteğine ihtiyacm var çabuk gelKizlarrr merhaba genetik test sonucumuu bekliyorduk malesef ikisi de kötü geldi birinin 16. Kromozomu diğerinin 1.ve 2. Kromozomunda problem varmış neden niye hiç bilmiyorum.burada bircogunuzlaa gönül bağı kurdum aklımda hep burada kalıyordu ama size bir hoşçakal demeden çıkıp gidesim gelmedi hakkınızı helal edin lütfen.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.suan ne yaparım bilmiyorum kendi karanligimaa geri döneceğim tekrar.Sizden bir ricam var lütfen beni teselli edecek bir şeyler söylemeyin çünkü okudukça daha çok uzulecegim.burada olumsuz haberler alan arkadaşlarıma bile bir şeyler söylerken içim gidiyordu insan teselli edilince daha çok mu üzülüyor bilmiyorum.Ya da saçmalıyorum onu da bilmiyorum.Kalbimizi kırmak için söylemedim umarım yanlis anlamamışsınzdur.Suan hissettigimin tarifi yok başlamadan bitti bu tedavim.Geriye bir sürü hayalkirikliklarim kaldı.Burada hemen hemen herkese yardımcı olmaya çalıştim iyi dikekledee bulundum dualarımı yolladım Rabbim kabul etsin inşallah.Kendimi teselli edemiyorum olmuyor.Yok olup gidesim var .İsyan etmek istemiyorum ama çok ağır geldi yüküm.Akliniza geldikçe dua ederseniz çok sevinirim.Adim sevgi.Bu topicten de gelip geçtik böylece.Sevgiyle kalın ...
Can'ım Yaa cok sevindim inan banaEki Görüntüle 1934880 Kızlar ben bebetime gebelik testi yapmıştım ya sabah hep hatalı dedikleri için başımada zamanında geldiginden şimdi eşime başka test aldırıp yaptım içim rahatladı
Üsteki sabah yaptıgım
Alttaki akşam yaptıgım
Can'ım ne olur oyle deme biz kaderdaslariz biliyorsun bende az kalsın transferim iptal olacaktı ama sonra gelişti embriyom ve transferim oldu fkt oda tutmadi ..yanı olmayacaksa olmuyor ne olur gomulme karanlığa göreceksin Rabb'im çıkaracak Bizim de yüzümüzü güldürecek şimdi cok yeni ama bir kac haftaya yeniden icinde Ümit olacak yeniden yeşerecek umutlar .. Dualarim seninle bende dua isterim senden ..Kizlarrr merhaba genetik test sonucumuu bekliyorduk malesef ikisi de kötü geldi birinin 16. Kromozomu diğerinin 1.ve 2. Kromozomunda problem varmış neden niye hiç bilmiyorum.burada bircogunuzlaa gönül bağı kurdum aklımda hep burada kalıyordu ama size bir hoşçakal demeden çıkıp gidesim gelmedi hakkınızı helal edin lütfen.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.suan ne yaparım bilmiyorum kendi karanligimaa geri döneceğim tekrar.Sizden bir ricam var lütfen beni teselli edecek bir şeyler söylemeyin çünkü okudukça daha çok uzulecegim.burada olumsuz haberler alan arkadaşlarıma bile bir şeyler söylerken içim gidiyordu insan teselli edilince daha çok mu üzülüyor bilmiyorum.Ya da saçmalıyorum onu da bilmiyorum.Kalbimizi kırmak için söylemedim umarım yanlis anlamamışsınzdur.Suan hissettigimin tarifi yok başlamadan bitti bu tedavim.Geriye bir sürü hayalkirikliklarim kaldı.Burada hemen hemen herkese yardımcı olmaya çalıştim iyi dikekledee bulundum dualarımı yolladım Rabbim kabul etsin inşallah.Kendimi teselli edemiyorum olmuyor.Yok olup gidesim var .İsyan etmek istemiyorum ama çok ağır geldi yüküm.Akliniza geldikçe dua ederseniz çok sevinirim.Adim sevgi.Bu topicten de gelip geçtik böylece.Sevgiyle kalın ...
Yarın alcanmı bebişini:)hadi güzel haberler vercem sende bize ili hafta sonra :)
Kizlarrr merhaba genetik test sonucumuu bekliyorduk malesef ikisi de kötü geldi birinin 16. Kromozomu diğerinin 1.ve 2. Kromozomunda problem varmış neden niye hiç bilmiyorum.burada bircogunuzlaa gönül bağı kurdum aklımda hep burada kalıyordu ama size bir hoşçakal demeden çıkıp gidesim gelmedi hakkınızı helal edin lütfen.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.suan ne yaparım bilmiyorum kendi karanligimaa geri döneceğim tekrar.Sizden bir ricam var lütfen beni teselli edecek bir şeyler söylemeyin çünkü okudukça daha çok uzulecegim.burada olumsuz haberler alan arkadaşlarıma bile bir şeyler söylerken içim gidiyordu insan teselli edilince daha çok mu üzülüyor bilmiyorum.Ya da saçmalıyorum onu da bilmiyorum.Kalbimizi kırmak için söylemedim umarım yanlis anlamamışsınzdur.Suan hissettigimin tarifi yok başlamadan bitti bu tedavim.Geriye bir sürü hayalkirikliklarim kaldı.Burada hemen hemen herkese yardımcı olmaya çalıştim iyi dikekledee bulundum dualarımı yolladım Rabbim kabul etsin inşallah.Kendimi teselli edemiyorum olmuyor.Yok olup gidesim var .İsyan etmek istemiyorum ama çok ağır geldi yüküm.Akliniza geldikçe dua ederseniz çok sevinirim.Adim sevgi.Bu topicten de gelip geçtik böylece.Sevgiyle kalın ...
Aldım canım aldımmmmm 11.gün ve değerim 1511Canim guzel degerler almak dilegiyle insaallah
maşallah allah tamamına erdirsin. 151,10 mu yoksa 1511 mi? eğer öyleyse ikiz gibi : ))))Aldım canım aldımmmmm 11.gün ve değerim 1511rüya gibi yaa şimdi ben gerçekten hamilemiyim????
Öyle mi acaba İki tane canım ama doktor kesede belli olur dedi
1511 canm bugün iki gün öncede 604.3 idi çok sağol tatlım yaaamaşallah allah tamamına erdirsin. 151,10 mu yoksa 1511 mi? eğer öyleyse ikiz gibi : ))))
maşallah maşallah1511 canm bugün iki gün öncede 604.3 idi çok sağol tatlım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?