2016 Aralik tup bebek

Canım en son pazar günü vermiştim 13. Gün 583 tü. Bugün 18. Gün oluyo transferin.
Oooo çok rahat çıkar şimdi senin kan değerin 3600 iki kat artınca bu daha fazla artmışsa göbekten bile görürsün .. boşuna kan almış senden kesin görünür :)

Kızlar ben artık ilaç filan kullanmak istemeyorum bugün 11. Gün idrar testi yine negatif test günü yarın ama bu gece yaptırırsam doktor birşey demez değil mi yani bugün 0 çıksa yarın 200 olacak değil herhalde

Bugün git kanını ver canım

Bugun git ver cnm 11. Gün çıkar zaten varsa
İdrar testleri yanıltır çok güvenme sen kan ver güzelce

Günaydın cnm, hayırlı haberlerle gel inşallah, yeni gördüm yazıları cnm benim çok büyük geçmiş olsun.

Valla ben adet olcaksam hiç bi ilaç baskılanıyor beni emin ol şuanda iyi bşy sendeki

Daha eşim gelmedi işi bitince gelcek inş :)
Canim ya sabah sabah icimi kipir kipir ettin...
Cok inanmak istiyorum bebeklerim benle olduklarina... Neden bukadar korku yasiyorum ben yaa... Hic hosuma gitmiyor aslinda cunku rabbim ne derse o olur...
Biraz kendime gelmem lazim... Bugun bolca kuran okuyup dua edeyim belki icim ferahlar...

amin inşallah,, allahım hepi,mizin dualarını kabul etsin inşallah. sen naptın keseyi görmeye gittin mi.
Aminn canım benim randevum 1:45 te artık heyecandan yerimde duramıyorum. Geceden beri orta tarakta bir ağrı var. Rabbim hepsini sağliklı eylesin annelik gerçekten başka bir duygu ki biz daha tedavilerde başlıyoruz müstakbel evlatlarımız için endişelenmeye.

Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen).

Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler. Furkan suresi 74. Ayet canlar inşallah bugünün hürmetine ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…