Tamm cnm .. bebişini de görürsün belki pazartesi:)Şimdilik mecbur ağızdan alıcam. İçerisi çok dolmuş. Pazartesi temizliycek doktor. Sonra belki alttan devam ederiz
Canım seninde mi test günün pazartesiÇok sukur cnm pazartesini iple cekiyorum sizleri takip edip güzel haberlerinizle çooook seviniyorum. Negatifler içinde dua ediyorum en kisa zamanda minik meleklerine kavusmalari icin
Walla bende test yapmaktan korkmuyorum desem yalan olur. Rabbim güzel haberleri en kısa sürede almayı nasip etsin :)Valla acayip bi heyecan sabahına kdr uyuyamadım o test anı gerçekten çok zor ama ikinci çizgiyi görünceki mutlulukta ayrı ..
Eger ben kan değerini beklerim diyorsan cesaretliysen bekle gününü
Ben idrar çift çıkmasına rağmen kan sonucunu almaya gidince kalpten gidecektim :)
Bide eninde sonunda ögrencez kaçarı Yok o heyecanın :)
Ay kumsal kesimi gördü kim gördüKeseyi görmussün canım gözün aydin olsun,rahatlamissindir biraz.
Insallah iyi biseydirrrrr
Ay hemen bize haber ver cnm mutlaka heyecanla bekliycem :)Kızlar yarın kan vercem dua edin din nooolur cok heyecan yok aslında olumlu bi düşünce var hayırlısı bakalım
Ay yapın pozitifleri görelim ya çok mutlu oluyorum pozitif haberlere:):):Walla bende test yapmaktan korkmuyorum desem yalan olur. Rabbim güzel haberleri en kısa sürede almayı nasip etsin :)
bendeeeeBen test yapmaya korkuyorum.
Boll bol duaa et canimm sonrasindada kendine dikkat etceksin artik sagliklik beslenmeye caliss insallah bebegin sana smsiki tutunurrKızlar yarın transferim var tavsiyeleriniz var mı çok heyecanlıyım
Hayirlisi olsun canim insallah dusundugun gini bebegin seninledirKızlar yarın kan vercem dua edin din nooolur cok heyecan yok aslında olumlu bi düşünce var hayırlısı bakalım
İnşallah :) inşallah pozitiftir :)Ay hemen bize haber ver cnm mutlaka heyecanla bekliycem :)
Ay yapın pozitifleri görelim ya çok mutlu oluyorum pozitif haberlere:):):
Canim parfüm deodorant kullanma ,transfer çok kolay zaten.bide sıkışık gitmen gerekiyo su içtikten sonra yürü doktor öyle söylemişti banaKızlar yarın transferim var tavsiyeleriniz var mı çok heyecanlıyım
Evet canim gördü heraldeAy kumsal kesimi gördü kim gördü
Insallah yarin güzel bi sonuç gelirKızlar yarın kan vercem dua edin din nooolur cok heyecan yok aslında olumlu bi düşünce var hayırlısı bakalım
Aynen çok sevindim kaç tane kaçıncı hastada acaba uyuyodur şimdi sabah yazar bende pazartesi görücez nasipseEvet canim gördü heralde
Insallah canım pazartesiye az kalmış. Hamileligin her anı heyecanli bekleyisAynen çok sevindim kaç tane kaçıncı hastada acaba uyuyodur şimdi sabah yazar bende pazartesi görücez nasipse
Ya varsa ben 700 ml içtim.. transfer sonrası 35-40 dk çişimi tuttum ama ömrümden ömür gittinice89 cnm çok su içme 2 bardaktan fazla sakın içme ben 1 bardak içtim doktor gayet güzel dedi ki suyu içmem ile trasnfere girmem arası 10 dk ancak sürdü ... aşırı sıkışıkta çok geriliyor insan
Benim test gunum sali 12.gunum oluyor..G Gurbetkusu79 kuzum test ne zamandı senin?!? Ben kan testini pazartesi yaptıracağım 12. Gün .
11.gün yani pazar akşam idrar yapayım diyorum.. sen ne yapacaksın ?!?
Amin inşallah hepimizinki olumlu çıkar.. ya bakma diğerlerinde de vardır da, onlar bizim kadar belli etmemiş olabilir.. rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli Göbüşlerimizde bebiş olduğunu pazartesi göstersin bize, yüzümüzü güldürsün inşallah :) bu arada bu kasıkta batma yada kelebek çırpınışı gibi hareketler oluyor mu arada sende ?!?Benim test gunum sali 12.gunum oluyor..
Ama nedir bir korku anlamadim gitti :)
Sanki ayni gunlerde transfer olan arkadaslar hepimizde bie korku var :) insaallah hayirlara vesile olur :)
Bence bizim kadar korkmamislardir yaw resmen kalbim agzimda atıyo inşallah bizlerde güzel haberlerle geliriz kızlar ya ben idrar testi yapmaya korkuyorum direk salı kan verecem bi defada kurtulacam defalarca kez üzülmenin anlami yok varsada bi defa çıksın ortaya inşallah ama varsa kendimi tutamam hastahanede oturur ağlarım heraldeAmin inşallah hepimizinki olumlu çıkar.. ya bakma diğerlerinde de vardır da, onlar bizim kadar belli etmemiş olabilir.. rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli Göbüşlerimizde bebiş olduğunu pazartesi göstersin bize, yüzümüzü güldürsün inşallah :) bu arada bu kasıkta batma yada kelebek çırpınışı gibi hareketler oluyor mu arada sende ?!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?