2016 Aralik tup bebek

Walla bende test yapmaktan korkmuyorum desem yalan olur. Rabbim güzel haberleri en kısa sürede almayı nasip etsin :)

Kızlar yarın kan vercem dua edin din nooolur cok heyecan yok aslında olumlu bi düşünce var hayırlısı bakalım
Ay hemen bize haber ver cnm mutlaka heyecanla bekliycem :)

Walla bende test yapmaktan korkmuyorum desem yalan olur. Rabbim güzel haberleri en kısa sürede almayı nasip etsin :)
Ay yapın pozitifleri görelim ya çok mutlu oluyorum pozitif haberlere:):):

Ben test yapmaya korkuyorum.
bendeeee

Kızlar yarın transferim var tavsiyeleriniz var mı çok heyecanlıyım
Boll bol duaa et canimm sonrasindada kendine dikkat etceksin artik sagliklik beslenmeye caliss insallah bebegin sana smsiki tutunurr
Kızlar yarın kan vercem dua edin din nooolur cok heyecan yok aslında olumlu bi düşünce var hayırlısı bakalım
Hayirlisi olsun canim insallah dusundugun gini bebegin seninledir

nice89 cnm çok su içme 2 bardaktan fazla sakın içme ben 1 bardak içtim doktor gayet güzel dedi ki suyu içmem ile trasnfere girmem arası 10 dk ancak sürdü ... aşırı sıkışıkta çok geriliyor insan

G Gurbetkusu79 kuzum test ne zamandı senin?!? Ben kan testini pazartesi yaptıracağım 12. Gün .
11.gün yani pazar akşam idrar yapayım diyorum.. sen ne yapacaksın ?!?

Ya varsa ben 700 ml içtim.. transfer sonrası 35-40 dk çişimi tuttum ama ömrümden ömür gitti

G Gurbetkusu79 kuzum test ne zamandı senin?!? Ben kan testini pazartesi yaptıracağım 12. Gün .
11.gün yani pazar akşam idrar yapayım diyorum.. sen ne yapacaksın ?!?
Benim test gunum sali 12.gunum oluyor..
Ama nedir bir korku anlamadim gitti :)
Sanki ayni gunlerde transfer olan arkadaslar hepimizde bie korku var :) insaallah hayirlara vesile olur :)

Benim test gunum sali 12.gunum oluyor..
Ama nedir bir korku anlamadim gitti :)
Sanki ayni gunlerde transfer olan arkadaslar hepimizde bie korku var :) insaallah hayirlara vesile olur :)
Amin inşallah hepimizinki olumlu çıkar.. ya bakma diğerlerinde de vardır da, onlar bizim kadar belli etmemiş olabilir.. rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli Göbüşlerimizde bebiş olduğunu pazartesi göstersin bize, yüzümüzü güldürsün inşallah :) bu arada bu kasıkta batma yada kelebek çırpınışı gibi hareketler oluyor mu arada sende ?!?

Bence bizim kadar korkmamislardir yaw resmen kalbim agzimda atıyo inşallah bizlerde güzel haberlerle geliriz kızlar ya ben idrar testi yapmaya korkuyorum direk salı kan verecem bi defada kurtulacam defalarca kez üzülmenin anlami yok varsada bi defa çıksın ortaya inşallah ama varsa kendimi tutamam hastahanede oturur ağlarım heralde ay yine duygusala bağladım hormon ilaçları bende ters tepti herşeye ağlar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…