2016 Aralik tup bebek

Inşallah hayırlı sonuç alırsın bende Novaart da mehmet hocanın hastasıyım hoca sana gereken neyse okadar transfer ediyor belki bu ay dondurur diğer ay transferin olur bence doktora bırak uygun neyse o olur
Amiiinnnn inşallah Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz sen hangi aşamadasın

İyi akşamlar kızlarrrr. Çalıştığım için gün içinde giremiyorum. Eve gel yemek ye derken yeni oturdum. @minikgelin canım degerin çok güzel maşallah arkadaşım güzel haber veren arkadaşlarımın mutluluklarını paylaşıyorum bende. Olumsuz haberleri olan arkadaşlarım Rabbim en kısa zamanda muradınızı versin sizlerinde. @aykumsal canım sende keseyi görmüşsün ne mutlu. Darısı kalp atışlarına inşallah. Kese boyutu nasıl resmini verdi mi dr un.

Kızlar sabah jeli sıktım ama tam sıkabildim mi gitti mi içeri inanın emin olamadım. Çok geri gelende olmadı. Tam oldu mu olmadı mı bilemiyorum. Birazdan tekrar kullanacagm. Günler geçtikçe alışırım tedirginliğim geçer inşallah oldu mu olmadı mı diye düşünmem

bugün öyle yaptım. Hastaneye gidene kadar elimde ısıttım şimdilik birşey yok çok teşekkür ederim bilgi paylaştığınız için

Çok teşekkür ederim canım kese görüntüsünün fotoğrafını verdi.5 mm imiş kesesi

Çok teşekkür ederim canım kese görüntüsünün fotoğrafını verdi.5 mm imiş kesesi
Aman da aman büyüsün hayırlısıyla bebiş içinde. İnsan o görüntüye bakarken bile bir değişik hissediyor ya ilk kese gördüğümde dr a ama bu kese çok minik daha nokta kadar ben böyle hayal etmemiştim demiştim dr gülmüştü bana. Bir sabret demişti. 5gün sonra gittiğimde gözle görülür büyümüştü ama.

Hamile arkadaslar yakinlariniza mujdeyi verdinizmi?
ben kimseye söylemedim henüz, tüp bebekle hamile kalan bi arkadaşım vardı sürece karar verdiğim günden beri sağolsun bana destek oldu bir tek o biliyor .dayanabilirsem 3 ay bitmeden söylemeyi düşünmüyorum

İş yerindekiler rapordan dolayı öğrendi. Annemler ve kayınvalidemler biliyor. Onun dışında eş dost akraba henüz bilmiyor. Kalp atışından sonra haykıracağım inşallah

İlk denememde çok aceleci davranmıştım bu konuda sonu hüsran oldu, şimdi temkinliyim çok kişi bilmiyor hatta bilenlerde sadece annem babam ksrdeşlerim o kadar. Sanırım kalp atımıns kadar gelebilirsek ancs o zaman eşimin siledine döyleriz. Diğerleride görerek öğrenir

Arkadaslar alakasiz olacak ama oksuruge ne iyi gelir gecmedi bi turlu 4 gundur oksuruyorum. Grip yok sadece oksuruk

Affetmek baya zaman ister bebeğim için susuyorum umarım huy edinmez rabbim ıslah etsin doğru yola iletsin demekten başka bişi yapmıyorum tek tesellim bebeğim inşallah oda beni bırakmaz

Kimi kadınlar şeytandır kendilerini düşündükleri için her yalanı her iftirayı atarlar her lafına inanma amacı senin moralini bozmak ...
Şuanda önce sen ve bebeğin üzülüp minnoşu strese sokma
Eşinle halledersiniz herşeyi ...
çok yazıp üzmek istemiyorum seni
Rabbim çok büyük
Hatada biz insanlar için
Önemli olup pişman olup tövbe etmek

Arkadaslar alakasiz olacak ama oksuruge ne iyi gelir gecmedi bi turlu 4 gundur oksuruyorum. Grip yok sadece oksuruk
En iyi su geliyormuş biliyormusun ben öğrendiğimde çok şaşırdım kızım çok öksürüyordu doktor bol su iç demişti

Bu nasıl bir pişkinlik ya piskopat kadın hem bir tane değilmiş Allah ıslah etsin olmuyorsa da kahretsin. Rabbim seni ve meleģini korusun canım insallah eşinin de aklı başına gelir dönmemek üzere tövbe eder. Hatadır bizde yapabiliriz bazi hataların affı zordur ama arada bir melek var zamanla insallah kalbinden silinip gider bu kararti. Gercekten zor ama dik tut kendini beneğin için öptum ikinizide

Bende kalbini duyduktan sonra 7 sulaleye soyledim sevincten ama korkmuyoda degilim bi sorym sizlerede dedim:)

Aden51 canım yaşadıgin çok zor bişey. Eşin bi anlık gaflete dalmış ama eminim hiç güvenin kalmamıştır. Doya doya mutluluk yaşaman gereken günlerindeyken gene bi sınava girmişsin canım. Rabbim yardım etsin. O kadına da Allah ahlak saygı empati versin. Sen gene nasıl güzel yüreklisin hala kadını düşünüyorsun. Allah eşine en kısa sürede hidayet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…