- 6 Ocak 2017
- 15
- 12
- 3
- 48
Amiiinnnn inşallah Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz sen hangi aşamadasınInşallah hayırlı sonuç alırsın bende Novaart da mehmet hocanın hastasıyım hoca sana gereken neyse okadar transfer ediyor belki bu ay dondurur diğer ay transferin olur bence doktora bırak uygun neyse o olur
Amiiinnnn canım inşallahihtimal % 10. o yüzden korkma. benim bi arkadaşıma 2 tane koymuşlardı. 3 gün sonra doktor 3. de koymuş. 1 tanesi tuttu. sağlıkla doğdu bile maşallah. darısıda başımıza olsun.
bugün öyle yaptım. Hastaneye gidene kadar elimde ısıttım şimdilik birşey yok çok teşekkür ederim bilgi paylaştığınız içinEnjexiondan 5 dk önce iki elinin arasında yuvarlayarak ısıt iyice , hem ısınıyor hem alışkanlığı artıyor. Benim ilk iki iğne senin gibi ağrılı oldu, sonra doktorum böyle dedi. Bi de iğne olunca 5dk bastır ve kalkma. Ağrıyan yerlere kolonya lı kocaman pamuklar koy kuruyunca tekrar kolonyala koy ağrıyı alıyor, geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canım kese görüntüsünün fotoğrafını verdi.5 mm imiş kesesiİyi akşamlar kızlarrrr. Çalıştığım için gün içinde giremiyorum. Eve gel yemek ye derken yeni oturdum. @minikgelin canım degerin çok güzel maşallah arkadaşımgüzel haber veren arkadaşlarımın mutluluklarını paylaşıyorum bende. Olumsuz haberleri olan arkadaşlarım Rabbim en kısa zamanda muradınızı versin sizlerinde. @aykumsal canım sende keseyi görmüşsün ne mutlu. Darısı kalp atışlarına inşallah. Kese boyutu nasıl resmini verdi mi dr un.
Benim 7 sülale duydu sanırımHamile arkadaslar yakinlariniza mujdeyi verdinizmi?
Aman da aman büyüsün hayırlısıyla bebiş içinde. İnsan o görüntüye bakarken bile bir değişik hissediyor yaÇok teşekkür ederim canım kese görüntüsünün fotoğrafını verdi.5 mm imiş kesesi
ben kimseye söylemedim henüz, tüp bebekle hamile kalan bi arkadaşım vardı sürece karar verdiğim günden beri sağolsun bana destek oldu bir tek o biliyor .dayanabilirsem 3 ay bitmeden söylemeyi düşünmüyorumHamile arkadaslar yakinlariniza mujdeyi verdinizmi?
İş yerindekiler rapordan dolayı öğrendi. Annemler ve kayınvalidemler biliyor. Onun dışında eş dost akraba henüz bilmiyor. Kalp atışından sonra haykıracağım inşallahHamile arkadaslar yakinlariniza mujdeyi verdinizmi?
İlk denememde çok aceleci davranmıştım bu konuda sonu hüsran oldu, şimdi temkinliyim çok kişi bilmiyor hatta bilenlerde sadece annem babam ksrdeşlerim o kadar. Sanırım kalp atımıns kadar gelebilirsek ancs o zaman eşimin siledine döyleriz. Diğerleride görerek öğrenirHamile arkadaslar yakinlariniza mujdeyi verdinizmi?
Affetmek baya zaman ister bebeğim için susuyorum umarım huy edinmez rabbim ıslah etsin doğru yola iletsin demekten başka bişi yapmıyorum tek tesellim bebeğim inşallah oda beni bırakmaz
canım kadınla konuştum içimdeki bütün nefreti üzerine döktüm kadın öyle bi ses tonuyla konuşuyorki karşısına k÷m geçse ikna eder pislik bide 20 yaşında oğlu var dedimki herşeyini ortaya döküp oğluna kocana anlatıcam ben senin eşinden çekinmiyorum o ezik birisi başka ilişkilerim var onlar çıkar ortaya kocam beni mahfeder diyor bende kessin seni doğrasın Inşallah dedim dedim ama bişi yapmadım oğlu falan gerçekten bişey yapar diye oğluna acıdım. Duymuştum çünkü böyle başka birisi gidip çocuğa anlatmış annenin kocamla ilişkisi var diye çocukta gidip anasını öldürmüş öyle bişiye sebeb olmak istemediğim için hiç bişi demedim o pislik kadının ailesine şeytanından bulsun pislik
En iyi su geliyormuş biliyormusun ben öğrendiğimde çok şaşırdım kızım çok öksürüyordu doktor bol su iç demiştiArkadaslar alakasiz olacak ama oksuruge ne iyi gelir gecmedi bi turlu 4 gundur oksuruyorum. Grip yok sadece oksuruk
Bu nasıl bir pişkinlik ya piskopat kadın hem bir tane değilmiş Allah ıslah etsin olmuyorsa da kahretsin. Rabbim seni ve meleģini korusun canım insallah eşinin de aklı başına gelir dönmemek üzere tövbe eder. Hatadır bizde yapabiliriz bazi hataların affı zordur ama arada bir melek var zamanla insallah kalbinden silinip gider bu kararti. Gercekten zor ama dik tut kendini beneğin için öptum ikinizidecanım kadınla konuştum içimdeki bütün nefreti üzerine döktüm kadın öyle bi ses tonuyla konuşuyorki karşısına k÷m geçse ikna eder pislik bide 20 yaşında oğlu var dedimki herşeyini ortaya döküp oğluna kocana anlatıcam ben senin eşinden çekinmiyorum o ezik birisi başka ilişkilerim var onlar çıkar ortaya kocam beni mahfeder diyor bende kessin seni doğrasın Inşallah dedim dedim ama bişi yapmadım oğlu falan gerçekten bişey yapar diye oğluna acıdım. Duymuştum çünkü böyle başka birisi gidip çocuğa anlatmış annenin kocamla ilişkisi var diye çocukta gidip anasını öldürmüş öyle bişiye sebeb olmak istemediğim için hiç bişi demedim o pislik kadının ailesine şeytanından bulsun pislik
Cevap icin sag ol canim gecti mi peki bol su icinceEn iyi su geliyormuş biliyormusun ben öğrendiğimde çok şaşırdım kızım çok öksürüyordu doktor bol su iç demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?