Çok işe yaramadı sanki ama sen dene bende öksürünce hemen su içiyorumCevap icin sag ol canim gecti mi peki bol su icince
Anladim canim sag olÇok işe yaramadı sanki ama sen dene bende öksürünce hemen su içiyorum
Progestan kapsul mü 200 mg canm ağız yoluyla eger ki oysa mümkün mertebe evdeysen kullan ve kullandıktan sonra yat baygınlık evresine getiriyor çünküJel bendede toplanma yapmış içimde. Bugun fark ettim muhtemelen benimkide yakında kasıntı yapardı. Doktorumla konuştum pazartesi gel temizleyelim dedi. Progestana geçtim ağız yoluyla. Jele geçme bence doktoruna söyle sana bi çözüm bulsun. İğneyide dediğim gibi elinde ısıt birde öyle dene.
Cnm teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsinKızlar sabah jeli sıktım ama tam sıkabildim mi gitti mi içeri inanın emin olamadım. Çok geri gelende olmadı. Tam oldu mu olmadı mı bilemiyorum. Birazdan tekrar kullanacagm. Günler geçtikçe alışırım tedirginliğim geçer inşallah oldu mu olmadı mı diye düşünmem
Cnm yarın test yapcanmı neye karar verdin :)Bugun 8.gun canım ama ben alkolle ovmadım
Sadece elimke masaj yapıyorum.. Ama mosmor oldu kalçalarım
Canim daha karar veremedim :)) bu aksam ustu karnim belim cok agridi dedim herhalde regl olacagim... Wc'ye gitmeye korkuyordum....Cnm yarın test yapcanmı neye karar verdin :)
Ben test yapmaya korkuyorum.Canim daha karar veremedim :)) bu aksam ustu karnim belim cok agridi dedim herhalde regl olacagim... Wc'ye gitmeye korkuyordum....
Ama birsey gelmedi...
Yarin ola hayrola diyelim :)
Bu iyi bişeyNegatif sonuç alan arkadaslar Allahtan sabir diliyorum sizin için hepimiz üzülüyoruz burda malasef.Neyin hayirli neyin hayirsiz olduğunu bilemiyoruz tabi gönül istiyor ki pozitif olsun
Bende bugün okulda gene ağladım hic birşey yokken, kendime o kadar çok kızıyorum ki çok duygusal oldum
Keseyi görmussün canım gözün aydin olsun,rahatlamissindir biraz.Bu iyi bişey
Bende hala öyleyim kimi an agrım yok kimi an adet oluyor gibi oluyorumCanim daha karar veremedim :)) bu aksam ustu karnim belim cok agridi dedim herhalde regl olacagim... Wc'ye gitmeye korkuyordum....
Ama birsey gelmedi...
Yarin ola hayrola diyelim :)
Canım beni dondurulmuşlar vardı onlar transfer olacakAmiiinnnn inşallah Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz sen hangi aşamadasın
Al bendende okadar... Cok korkuyorum yaa..Ben test yapmaya korkuyorum.
Ara ara oluyor hamile oluncada devam edebiliyor o agrilar bunu bilmiyorum :) tamam bebetime almam :) ay kiz ne heyecanli bir durum ya...Bende hala öyleyim kimi an agrım yok kimi an adet oluyor gibi oluyorum
Ay keşke yapsan acayip merak ediyorum heycanlıyım
Bebetime gebelik testi alma eger yaparsan :)
Canim transfer ani Diyebildigin kadariyla Kun feyekun de ...Kızlar yarın transferim var tavsiyeleriniz var mı çok heyecanlıyım
Ay çok heycanlı ya o sana bıraktıkları zaman bebekleri acayip deişik bi duygu :) al gel çocukları :)Kızlar yarın transferim var tavsiyeleriniz var mı çok heyecanlıyım
Valla acayip bi heyecan sabahına kdr uyuyamadım o test anı gerçekten çok zor ama ikinci çizgiyi görünceki mutlulukta ayrı ..Al bendende okadar... Cok korkuyorum yaa..
Eninde sonunda yapilacak o korkuyu yenmem lazim...
Dua et. Sakin ol o transfer anı çok güzel bir duygu.Transferden sonra fındık badem ye. Ananas ye . Protein ağırlıklı beslen. Bol bol dinlen canım.Kızlar yarın transferim var tavsiyeleriniz var mı çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?