2016 Aralik tup bebek

Bana istediğini yiyip içebilirsiniz. Kafein,alkol ve sigaradan uzak durun dediler.

Yok cnm düşüş yok merak etme düşüp çıkması kotu

3tane daha var cnm Dr salı gunü çağırdı konuşmaya ne zaman tekrar deneriz Dr gel dediği zaman cnm ins

Benim ilk denemem. Madem çok okuyup araştırıyosun tek embriyonun sağlıklı olduğunu da bilirsin gibi çok emin konuştu ama bakalım hayirlisi tabi
Canım benimde ilk denemeydi 1 koydu aynı doktora abimler gitmişti kaç yıl evvel ilk denemede 3 koymuştu yani hastaya göre muamele ediyorlar

Aman ya ye gitsin benim kızımda yediklerimi bi görseydin :) sonra veriliyor :) düzenli meyve yoğurt süt Fındık badem ceviz peynir yemeye çalış geri kalanı seni şımartsın ye herzaman hamile olunmuyor

Ben iki konmasından yanayım nasip kısmet tabi tek koyupta tutar yada 3 tane koyar hiç tutmaz ..
ayrıca ikiz gebelik evt zor normal hamileliklere göre daha dinlenmen lazım dikkat etmen lazım. Ayrıca biz zorla çocuk sahibi oluyoruz neden bikerede ikiz olmasınki ... bence ısrar et son anda zaten konuşuluyor diğer kıza koymuşlarsa sanada koyarlar

Ben sana az su iç dedim demi:) en eziyetli kısmı aşırı sıkışık olunca ...neyse geldi geçti aldın minnoşları en önemlisi o :) hadi bize 10 gün sonra güzel haber ver

İnsallah canm ya en azndan öğrensek ona göre hareket ederdik yemin ederim heyecandan canm çok sigara çekiyo ama korkuya icemiyorum ya varsa bişey olursa diye bi an önce salı gelse artık
İçme sakın sigara çok zararlı

kızlar hep yattınız mı???yani hiç 2,3 gün sonra işe dönen yok mu???benim test gününe kadar yatmam imkansız...

bide kaç gün sonra duş falan aldınız sıcak tutmak mı lazım yoksa soğuk mu???

kızlar ben en son kasın 22 de adet oldum ve bugune kadar adet falan olmadım ıkı-uc gundur bulantım basladı ama hamıle olabılecegıme ınanmıyorum dıye est ve saıre yapmıyordum ve sımdıde tazıyemız nedenıyle köydeyim merkeze gidemiyorum bun yazdıklrmdan 1 saat önce afedersiniz ama çamasırımda kanlı akıntı farkettim ama su anda kanamam falan yok sizce hamileydimde düşük mü yaptım lütfen bilginiz varsa yardımcı olun

kızlar hep yattınız mı???yani hiç 2,3 gün sonra işe dönen yok mu???benim test gününe kadar yatmam imkansız...
Ben iki gün uzandım ama kahvaltı hazırladım yedim akşam yemek yedim ... 2. Günden sonra normal hayatıma döndüm biraz ayakta fazla kalınca uzandım okdr ... bende çalışıyorum ama işe odaklanmam zor olurdu bu dönemde .. sonucu öğrenmeden hiç bşy yapmak içimden gelmediğinden izin aldım 2 hafta ...

Minik gelin mesleğin ne nerde çalışıyorsun sen inşallah çok yorucu bir iş değildir

Cnm sevgilinle ilişkiye girmeyi biliyorsan korunmasınıda bilseydin .. adette olabilirsin hamilede ... test yapmaktan başka anlaşılmaz bu !
Benden sana abla tavsiyesi kendini bukdr basite indirgeme ...

Minik gelin mesleğin ne nerde çalışıyorsun sen inşallah çok yorucu bir iş değildir
Cnm belediyede çalışıyorum kış olduğu için çok yok pc başında işim oluyor ama benim sırtım biraz ayakta dursam yada otursam agrıyor bakalım nasıl olcak :)pazartesi gitcem işe

Transfer sonrası hamur işi çok yedim direk hamur kızartıp yedim halada yiyirorum 100 kilo olucam bu gidişle
Afiyetler olsun. Yemeyin yemeyin. İlaçlardan kilo aldık zaten. Ben 54 den 58 e çıktım. Hamile diyetine başlıycam yeniden. Ben önceki hamileliğimde soslar dahil zararlı hiç bir sey yememiştim kilom gayet iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…