2016 Aralik tup bebek

Ayni duygular bende de var canim.yalniz degilmisim yani

Siyah00 @ruya hayall oyle aman aman sancılı agrılr yk mınık sızlama vr damarlrm daha ck blrgnlsmıs su anda mıde bulntısındn bska skaytm yk

Kızlar gece yatarken ben hep sağıma yatıp uyurum bi sakıncası olmaz demi bunun tutunmaya

Senon bebis benimkinden büyük ama doğum sonra gorünüyo. Ultrasonda kac haftalık çıktı? Benim bir gün küçük göründü.
Ben onu yerim bir gün küçük olmasından bşy olmaz cnm kızımda ilk aylar 1 hafta geriden gidiyordu kafaya takmıştım ozaman onu ama sonra normale döndü:)
Bence bu iyi bşy ))))
Kızlar crinone jel 106 tl olmuş şok oldum. 74 tlydi. Allahtan devlet ödüyor. Yazdırıp geri alıcam parayı.
Bende şaşırdım çok pahalı gerçekten iyiki yazdırılıyor

R
Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin. 4 denemeden sonra umudunuz bitmemiş ne güzel

Ben Bayadır giremiyorum nevar ne yok kızlar FarahFarah buralardayım @Nurkap NeOlurBiSabah
ayy sorma bende giremedim iş güç derken birde ev taşıma telaşı birde bebek valla giremedim bu hafta. ben iyiyim çok şükür. akşamları sancılarım oluyor halen. kalp atışı için hala gitmedim doktora sanırım haftaya gidicem kesin olsun istedi.

Tüm transferi gerçekleşen anne adaylarına bol şans diliyorum... Olanları tebrik ediyorum, olamayanlara da benim gibi geçmiş olsun diyorum İlk tüp bebek denememdi, başarısız oldu... Bugün transferimin 12. günü kan testi değeri 2 çıktı. Çok üzgünüm dedi doktor. Ben de çok üzgünüm. İçimde bir boşluk var, inanmak zor geliyor. İki embryo yerleştirilmişti. Fikri bile hayatıma bir soluk bir nefes getirmişti. Yine hayata bağlıyım elbette ama olsaydı gerçekten çok çok mutlu olacaktım... Her şeyde bir hayır vardır diyorum, belli ki sağlıklı değillerdi... Ama yine de kafam çok karışık. Ne yemek yapabiliyorum ne işimle uğraşabiliyorum... Umarım kimseyi negatif etkilemem... hala şoktayım onun sayıklamaları bunlar

Canım inşallah ikinci denemede tutar mutlu sona kavuşursun canım. Rabbim ol desjn yeterli. Yılmak yok.eminim çok zordur ama

Doktorumda dedi bir gunden birsey olmaz diye bende takmadim kafama ama yazdığıni görünce rahatladım bir haftaya kadar normal yani insa.

Cnm ben 4. Denememi yaptım pozitif sonuç aldım inş devamı da gelir
İlk tüp bebeğimde iki embriyo kondu doktorlar %60-70 gebelik bekliyoruz dedi ve ben test tarihi gelmeden adet oldum yıkıldım resmen
Ozamanlar tüp bebek yapan herkesin hemen hamile olcagını düşünüyordum ama öyle olmuyormuş .. yılmak olurmu hiç tabi kısa süre sonra yine yaptım kızım oldu sonra kızıma kardeş için yaptım düşük oldu ama yine yılmadım 4.yü yaptım .. evt zor evt yıpratıyor ama İnan sonra unutuyorsun herşeyi ... şimdi bu ruh haliyle gececek hep hayatın gibi gelir ama emin ol adet olup bitince kendine gelcek Yen'i tedavini düşüneceksin

Teşekkürler desteğin için... Çok sevindim, tebrik ederim, sağlıkla gelsin inşallah bebeğin... En iyi birbirimizi biz anlarız. Hayırlısı... Doğru yani, sonuçta her tüp bebek bir olasılık yüzde yüz olmuyor, ihtimaller düşük... Keşke daha erken bir yaşta yapsaymışım diyorum.

Herşeyde bi hayır var cnm demek senin şimdi yapman gerekiyormuş doktorunla konuşursun maddi manevi kendini toplayınca yine yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…