- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Senon bebis benimkinden büyük ama doğum sonra gorünüyo. Ultrasonda kac haftalık çıktı? Benim bir gün küçük göründü.13 aralıkta transfer oldu canım
Ayyy ne mutlu canım seni güldürdüysem. Aynen sıpalar için her şeyAy bu düşük modum da beni kahkaha attırdın. Bu sıpalar şimdiden parmağında oynatıyor bizi :)
Ayni duygular bende de var canim.yalniz degilmisim yaniKızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum
... hamile değilim gibi geliyor.. uyumak ve ilaçlarım hepsini bırakmak istiyorum... gözlerimi kapattığımda hep negatif sonuç almış halde hayal ederken buluyorum kendimigaliba ben test yapınca koca bir sıfır ilr döneceğim eve
Ayni duygular bende de var canim.yalniz degilmisim yani
Ben onu yerim bir gün küçük olmasından bşy olmaz cnm kızımda ilk aylar 1 hafta geriden gidiyordu kafaya takmıştım ozaman onu ama sonra normale döndü:)Senon bebis benimkinden büyük ama doğum sonra gorünüyo. Ultrasonda kac haftalık çıktı? Benim bir gün küçük göründü.
Bence bu iyi bşyBenim de vajinam pamuk gibi.. normalde adet döneminde sertleşir fln.. anlarım adetin bir kaç gün içinde geleceğini... ilk hamile kaldığımda yumuşacık olmasından anlamıştım. Şimdide yumuşacık ama progestandan mı bilmiyorum ?!?
Bende şaşırdım çok pahalı gerçekten iyiki yazdırılıyorKızlar crinone jel 106 tl olmuş şok oldum. 74 tlydi. Allahtan devlet ödüyor. Yazdırıp geri alıcam parayı.
Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin. 4 denemeden sonra umudunuz bitmemiş ne güzelSelam kızlar4 negatif denemenin arkasından 5.tüp bebek denemem de çok şükür bende hamileyim.Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı,ve bu yolda mücadele veren diğer arkadaşlarımıza en kısa zamanda hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Yok cnm rahim kapalı dört duvar gibi düşün istediğin tarafa yatKızlar gece yatarken ben hep sağıma yatıp uyurum bi sakıncası olmaz demi bunun tutunmaya
Canım daha onun için çok erken.. Bebek 4-5 aylık olduktandan sonra sola yatılması gerekir. Yani yatılsa saha iyi olurKızlar gece yatarken ben hep sağıma yatıp uyurum bi sakıncası olmaz demi bunun tutunmaya
ayy sorma bende giremedim iş güç derken birde ev taşıma telaşı birde bebek valla giremedim bu hafta. ben iyiyim çok şükür. akşamları sancılarım oluyor halen. kalp atışı için hala gitmedim doktora sanırım haftaya gidicem kesin olsun istedi.
Tamam canımcim sağolasinYok cnm rahim kapalı dört duvar gibi düşün istediğin tarafa yat
Canım inşallah ikinci denemede tutar mutlu sona kavuşursun canım. Rabbim ol desjn yeterli. Yılmak yok.eminim çok zordur amaTüm transferi gerçekleşen anne adaylarına bol şans diliyorum... Olanları tebrik ediyorum, olamayanlara da benim gibi geçmiş olsun diyorumİlk tüp bebek denememdi, başarısız oldu... Bugün transferimin 12. günü kan testi değeri 2 çıktı. Çok üzgünüm dedi doktor. Ben de çok üzgünüm. İçimde bir boşluk var, inanmak zor geliyor. İki embryo yerleştirilmişti. Fikri bile hayatıma bir soluk bir nefes getirmişti. Yine hayata bağlıyım elbette ama olsaydı gerçekten çok çok mutlu olacaktım... Her şeyde bir hayır vardır diyorum, belli ki sağlıklı değillerdi... Ama yine de kafam çok karışık. Ne yemek yapabiliyorum ne işimle uğraşabiliyorum... Umarım kimseyi negatif etkilemem... hala şoktayım onun sayıklamaları bunlar
Ben onu yerim bir gün küçük olmasından bşy olmaz cnm kızımda ilk aylar 1 hafta geriden gidiyordu kafaya takmıştım ozaman onu ama sonra normale döndü:)
Bence bu iyi bşy))))
Bende şaşırdım çok pahalı gerçekten iyiki yazdırılıyor
Cnm ben 4. Denememi yaptım pozitif sonuç aldım inş devamı da gelirTüm transferi gerçekleşen anne adaylarına bol şans diliyorum... Olanları tebrik ediyorum, olamayanlara da benim gibi geçmiş olsun diyorumİlk tüp bebek denememdi, başarısız oldu... Bugün transferimin 12. günü kan testi değeri 2 çıktı. Çok üzgünüm dedi doktor. Ben de çok üzgünüm. İçimde bir boşluk var, inanmak zor geliyor. İki embryo yerleştirilmişti. Fikri bile hayatıma bir soluk bir nefes getirmişti. Yine hayata bağlıyım elbette ama olsaydı gerçekten çok çok mutlu olacaktım... Her şeyde bir hayır vardır diyorum, belli ki sağlıklı değillerdi... Ama yine de kafam çok karışık. Ne yemek yapabiliyorum ne işimle uğraşabiliyorum... Umarım kimseyi negatif etkilemem... hala şoktayım onun sayıklamaları bunlar
Çok teşekkürler... Amin...Canım inşallah ikinci denemede tutar mutlu sona kavuşursun canım. Rabbim ol desjn yeterli. Yılmak yok.eminim çok zordur ama
Cnm 1-2 haftaya kdr normalmiş sonra ileri bile gider gününden.. özellikle bi kaç güne hiç takılmaDoktorumda dedi bir gunden birsey olmaz diye bende takmadim kafama ama yazdığıni görünce rahatladım bir haftaya kadar normal yani insa.
Cnm ben 4. Denememi yaptım pozitif sonuç aldım inş devamı da gelir
İlk tüp bebeğimde iki embriyo kondu doktorlar %60-70 gebelik bekliyoruz dedi ve ben test tarihi gelmeden adet oldum yıkıldım resmen
Ozamanlar tüp bebek yapan herkesin hemen hamile olcagını düşünüyordum ama öyle olmuyormuş .. yılmak olurmu hiç tabi kısa süre sonra yine yaptım kızım oldu sonra kızıma kardeş için yaptım düşük olduama yine yılmadım 4.yü yaptım .. evt zor evt yıpratıyor ama İnan sonra unutuyorsun herşeyi ... şimdi bu ruh haliyle gececek hep hayatın gibi gelir ama emin ol adet olup bitince kendine gelcek Yen'i tedavini düşüneceksin
Herşeyde bi hayır var cnm demek senin şimdi yapman gerekiyormuş doktorunla konuşursun maddi manevi kendini toplayınca yine yaparsınTeşekkürler desteğin için... Çok sevindim, tebrik ederim, sağlıkla gelsin inşallah bebeğin... En iyi birbirimizi biz anlarız. Hayırlısı... Doğru yani, sonuçta her tüp bebek bir olasılık yüzde yüz olmuyor, ihtimaller düşük... Keşke daha erken bir yaşta yapsaymışım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?