2016 Aralik tup bebek

Valla canm hiç dikkat etmedim :) du bi dahakine dikkat edeyim :)

ben umut tüp ebebkteyim pazartesi yapılcak dedi doktroum so kontrlde sabah arıcaklar seni öğlenden sonra 3 4 gbi transferin olucak dedi yani bebişler arasında saat farkı olacak inşş:)
İnşallah canımhep pozitif haberler alalimEvet cnm 5 yaşinda bir oğlum var Allah izin verirse kardes istiyoruz.İnşallah darısı isteyen herkese.Oğlum da tüp bebek canım.Kardeş çok istiyor inşallah rabbim hicbirimizin emeklerini boşa cikarmasin

ben umut tüp ebebkteyim pazartesi yapılcak dedi doktroum so kontrlde sabah arıcaklar seni öğlenden sonra 3 4 gbi transferin olucak dedi yani bebişler arasında saat farkı olacak inşş:)
İnşallah canımhep pozitif haberler alalimEvet cnm 5 yaşinda bir oğlum var Allah izin verirse kardes istiyoruz.İnşallah darısı isteyen herkese.Oğlum da tüp bebek canım.Kardeş çok istiyor inşallah rabbim hicbirimizin emeklerini boşa cikarmasin

Sev sev baby geliyor :)
Hadi inşallah kuzum güzel haberlerle gelelim bizde buraya ama bugün karnımın içi acayip acıyo midem bulanıyo hamilelikte mide bulantısı için çok erken bi evredeyim kalp atislarindan sonra başlaması lazm mide bulantilari çok kotuyum ya regli olmak istemiyorum

Göbekten vurulan iğnelerden dolayı dediğini düşünmüştüm önce yanlış anlamışım sanırım canım.
Yok canim dogru anlamissin. Gobekten igneleri kastettim ama Allaha sukur bende beze oldi sadece sislik var. Ilk defa bu ignelerden kullandim garip geldi.

Kuzu 2 hafta sonra cumartesi yapicam Allah nasip ederse inşallah.senin 5. Gündü demi
Evet canım. 5. Gun bana da 11 gün var ama herkes erken yapıyor bakalım dayanabildigim kadar dayanıcam
Kuzu 2 hafta sonra cumartesi yapicam Allah nasip ederse inşallah.senin 5. Gündü demi
Evet cnm 5. Gun 11 gün sonra yapicam tabi dayanamayıp daha erken yapmazsam

Yok canim dogru anlamissin. Gobekten igneleri kastettim ama Allaha sukur bende beze oldi sadece sislik var. Ilk defa bu ignelerden kullandim garip geldi.
Canım aralık başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum. Artık bazı yerlerde beze yaptı bende morlukta oluyor arada. İnşallah sende hiç yapmaz.

@Gurbetkusu79 kızlar demeyin öyle ya. Bu belirtiler pozitif sonuçlarda da oluyor. Çogu bitti azı kaldı. Az daha sabır lütfen.
Hayırlısı canm ama ben dayanamayacak kadar kötüyüm resmen karnımın içini kesiyorlar şuan ve burda hava resmen ilk bahar havasi evin içi çok sıcak bizimkiler tshrtle gezerken ben resmen donuyorum böyle devam ederse hastahaneye gidebilirm

Canım aralık başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum. Artık bazı yerlerde beze yaptı bende morlukta oluyor arada. İnşallah sende hiç yapmaz.
Canim bana kan sulandirici hic vermediler hap ve vajinadan progesteron verdiler normal ignelerde bile gobegim morardi benim canim

Canım benim insallah en kisa zamanda kucağın mis kokulu meleklerinle dolar.Her nasip zamanına esirmis. İnşallah çok uğraşmadan hemen kavuşursun yavrunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…