Valla canm hiç dikkat etmedim :) du bi dahakine dikkat edeyim :)DELİ kız :) ya sana son bir soru... bu garip bir soru biliyorum ama önceki gebeliğimin en önemli belirtisiydi. Vajinanı peçete ile silerken yada ellediğinde yumuşakmı pamuk gibi yoksa sert mi ?!?
Tüm hamile olanlar ve negatif cevap alanlar test eder misiniz ?!? Vajinanıza dokunduğunuz da vajinanız yumuşak mı yoksa sert/serte yakın mı ?!?
İnşallah canımhep pozitif haberler alalimben umut tüp ebebkteyim pazartesi yapılcak dedi doktroum so kontrlde sabah arıcaklar seni öğlenden sonra 3 4 gbi transferin olucak dedi yani bebişler arasında saat farkı olacak inşş:)
İnşallah canımhep pozitif haberler alalimben umut tüp ebebkteyim pazartesi yapılcak dedi doktroum so kontrlde sabah arıcaklar seni öğlenden sonra 3 4 gbi transferin olucak dedi yani bebişler arasında saat farkı olacak inşş:)
Hadi inşallah kuzum güzel haberlerle gelelim bizde buraya ama bugün karnımın içi acayip acıyo midem bulanıyo hamilelikte mide bulantısı için çok erken bi evredeyim kalp atislarindan sonra başlaması lazm mide bulantilari çok kotuyum ya regli olmak istemiyorumSev sev baby geliyor :)
Yok canim dogru anlamissin. Gobekten igneleri kastettim ama Allaha sukur bende beze oldi sadece sislik var. Ilk defa bu ignelerden kullandim garip geldi.Göbekten vurulan iğnelerden dolayı dediğini düşünmüştüm önce yanlış anlamışım sanırım canım.
Yok yok kokmuyorsun canımbende öyle yapıcam zaten kış terlemiyoruz..:)kokmam heralde.
Evet canım. 5. Gun bana da 11 gün var ama herkes erken yapıyor bakalım dayanabildigim kadar dayanıcamKuzu 2 hafta sonra cumartesi yapicam Allah nasip ederse inşallah.senin 5. Gündü demi
Evet cnm 5. Gun 11 gün sonra yapicam tabi dayanamayıp daha erken yapmazsamKuzu 2 hafta sonra cumartesi yapicam Allah nasip ederse inşallah.senin 5. Gündü demi
Canım aralık başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum. Artık bazı yerlerde beze yaptı bende morlukta oluyor arada. İnşallah sende hiç yapmaz.Yok canim dogru anlamissin. Gobekten igneleri kastettim ama Allaha sukur bende beze oldi sadece sislik var. Ilk defa bu ignelerden kullandim garip geldi.
Kaçıncı gün embriyosuydu canım seninkiTransferin hayirli olsun canim yakiniz seninle, bende 2 ocakta transfer oldum ama dr bana 17 ocaga verdi test tarihini
Hayırlısı canm ama ben dayanamayacak kadar kötüyüm resmen karnımın içini kesiyorlar şuan ve burda hava resmen ilk bahar havasi evin içi çok sıcak bizimkiler tshrtle gezerken ben resmen donuyorum böyle devam ederse hastahaneye gidebilirm@Gurbetkusu79 kızlar demeyin öyle ya. Bu belirtiler pozitif sonuçlarda da oluyor. Çogu bitti azı kaldı. Az daha sabır lütfen.
İnsallah öyledir kuzumBenimde sivilcem çıktı hala var sivilce de çıkabiliyo hamile iken.
Hahaha allah'ım ya ne tatlısın sen :)Kızlar sivilce hamilelik belirtisiymiş araştırdım :)Huzurask bak gördün mü...
Canim bana kan sulandirici hic vermediler hap ve vajinadan progesteron verdiler normal ignelerde bile gobegim morardi benim canimCanım aralık başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum. Artık bazı yerlerde beze yaptı bende morlukta oluyor arada. İnşallah sende hiç yapmaz.
Artık sol yan yat canım hamilelikte sol yan onerilir.Kızlar gece yatarken ben hep sağıma yatıp uyurum bi sakıncası olmaz demi bunun tutunmaya
Canım benim insallah en kisa zamanda kucağın mis kokulu meleklerinle dolar.Her nasip zamanına esirmis. İnşallah çok uğraşmadan hemen kavuşursun yavrunu.Tüm transferi gerçekleşen anne adaylarına bol şans diliyorum... Olanları tebrik ediyorum, olamayanlara da benim gibi geçmiş olsun diyorumİlk tüp bebek denememdi, başarısız oldu... Bugün transferimin 12. günü kan testi değeri 2 çıktı. Çok üzgünüm dedi doktor. Ben de çok üzgünüm. İçimde bir boşluk var, inanmak zor geliyor. İki embryo yerleştirilmişti. Fikri bile hayatıma bir soluk bir nefes getirmişti. Yine hayata bağlıyım elbette ama olsaydı gerçekten çok çok mutlu olacaktım... Her şeyde bir hayır vardır diyorum, belli ki sağlıklı değillerdi... Ama yine de kafam çok karışık. Ne yemek yapabiliyorum ne işimle uğraşabiliyorum... Umarım kimseyi negatif etkilemem... hala şoktayım onun sayıklamaları bunlar
Canım nasilsin nasıl gidiyor.Ya bence sana uzun süre vermişler bana verdikleri kağıtta 10. Gün diyor.Transferin hayirli olsun canim yakiniz seninle, bende 2 ocakta transfer oldum ama dr bana 17 ocaga verdi test tarihini
Ne gbi bisey canm
Canim yasin kac ne kadar zamandir cocuk istiyosunsivilce hamilelik belirtisiymis ya bnde nrmalde cooook nadır cıkrdı ama yuzumde baya cıktı bu haftaHuzurask
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?