2016 Aralik tup bebek

ÇOK geçmiş olsun canım.inşallah ikinci seferde hemencecik hamile kalırsın hemde ikizlere

Canm benm kendimdeki umutsuzlugum sadece regli günüm geldi ve sivilcelerim felan çıktı yoksa kaybetmedim bu davayı ben kazanacam :) regli değil ben kazanacam bebisimi alcam ve sende alacaksn
Benimde sivilcem çıktı hala var sivilce de çıkabiliyo hamile iken.

Canim bir sonraki denemende insallah güzel sonuç alirsin.tüp bebek işi sabır isiymis bunu işin içine girince anladim

Rahim içi yerçekimsiz ortam o kadar bunaltmayın kendinizi diyorlar ama bilmiyorum. Ben de kascam gibi geliyor. Annem gelecek bana bakmaya .Esim okuldayken yalnız kalmayım diye :)

Transferin hayirli olsun canim yakiniz seninle, bende 2 ocakta transfer oldum ama dr bana 17 ocaga verdi test tarihini

hamile olan arkadaslardan ricam
, belirtilerinizi transferin kacinci gununden itibaren hissettiniz ?

Arkadaslar ignelerden dolayi karni sisen var mi sanki 3 aylik hamile gibi karnim sis yada bana oyle geliyo

Bürüksel Tüp bebek merkezinde cnm.Bana da pazar arariz dediler ama bu gün aradılar. Seni niye transfer günü arıyorlar. Sen hangi merkezdesin canim.
ben umut tüp ebebkteyim pazartesi yapılcak dedi doktroum so kontrlde sabah arıcaklar seni öğlenden sonra 3 4 gbi transferin olucak dedi yani bebişler arasında saat farkı olacak inşş:)

Benim ki de 5 yaşinda kucağımdan inmiyor. Bogusup duruyoruz erkek çocuk olunca bide sert oynamayı seviyor,bakalım benim nasıl bir bekleme surecim olacak.Ya ben de hep is yapıyordum bir şey olmaz Allah ın izni ile:))
oğun mu war allah bağışlası normal mi oldu o oda tedavi ile mi?

çok teşekkür ederim.uzun uzun yatmam çok zor eşimle birlikte çalışıyoruz..kimsede yok gelip baksın..yemek yapmamlazım falan falan işte..allah hepimizin yardımcısı olsun..

hamile olan arkadaslardan ricam
, belirtilerinizi transferin kacinci gununden itibaren hissettiniz ?

Benim 8.güne kadar hiçbir belirtim olmadı, hatta transfer yaptırdım mı yaptırmadım mı hiç belli bile değildi, ama 8. Gün kasığım ağrımaya başladı, hapşırınca kasığıma saniyelik kramp giriyordu, bi baktım hamileyim :)

çok teşekkür ederim.uzun uzun yatmam çok zor eşimle birlikte çalışıyoruz..kimsede yok gelip baksın..yemek yapmamlazım falan falan işte..allah hepimizin yardımcısı olsun..
Çok yatmaya gerek yok tabi.doktor sadece ağır iş yapma diyo.bende.transferden sonra 2 gün yatabildim sonra çalıştığım için hep ayaktaydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…