ÇOK geçmiş olsun canım.inşallah ikinci seferde hemencecik hamile kalırsın hemde ikizlereTüm transferi gerçekleşen anne adaylarına bol şans diliyorum... Olanları tebrik ediyorum, olamayanlara da benim gibi geçmiş olsun diyorumİlk tüp bebek denememdi, başarısız oldu... Bugün transferimin 12. günü kan testi değeri 2 çıktı. Çok üzgünüm dedi doktor. Ben de çok üzgünüm. İçimde bir boşluk var, inanmak zor geliyor. İki embryo yerleştirilmişti. Fikri bile hayatıma bir soluk bir nefes getirmişti. Yine hayata bağlıyım elbette ama olsaydı gerçekten çok çok mutlu olacaktım... Her şeyde bir hayır vardır diyorum, belli ki sağlıklı değillerdi... Ama yine de kafam çok karışık. Ne yemek yapabiliyorum ne işimle uğraşabiliyorum... Umarım kimseyi negatif etkilemem... hala şoktayım onun sayıklamaları bunlar
Amin... Teşekkürler.ÇOK geçmiş olsun canım.inşallah ikinci seferde hemencecik hamile kalırsın hemde ikizlere
Benimde sivilcem çıktı hala var sivilce de çıkabiliyo hamile iken.Canm benm kendimdeki umutsuzlugum sadece regli günüm geldi ve sivilcelerim felan çıktı yoksa kaybetmedim bu davayı ben kazanacam :) regli değil ben kazanacam bebisimi alcam ve sende alacaksn
Canim bir sonraki denemende insallah güzel sonuç alirsin.tüp bebek işi sabır isiymis bunu işin içine girince anladimTüm transferi gerçekleşen anne adaylarına bol şans diliyorum... Olanları tebrik ediyorum, olamayanlara da benim gibi geçmiş olsun diyorumİlk tüp bebek denememdi, başarısız oldu... Bugün transferimin 12. günü kan testi değeri 2 çıktı. Çok üzgünüm dedi doktor. Ben de çok üzgünüm. İçimde bir boşluk var, inanmak zor geliyor. İki embryo yerleştirilmişti. Fikri bile hayatıma bir soluk bir nefes getirmişti. Yine hayata bağlıyım elbette ama olsaydı gerçekten çok çok mutlu olacaktım... Her şeyde bir hayır vardır diyorum, belli ki sağlıklı değillerdi... Ama yine de kafam çok karışık. Ne yemek yapabiliyorum ne işimle uğraşabiliyorum... Umarım kimseyi negatif etkilemem... hala şoktayım onun sayıklamaları bunlar
Transferin hayirli olsun canim yakiniz seninle, bende 2 ocakta transfer oldum ama dr bana 17 ocaga verdi test tarihiniÜye
Yeni
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum şimdi eve geldim şafak saymaya başlıyorum artık doktor güzel geçti dedi bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olur gebelik testini 18 Ocak istedi 5. Gun embriyosu için biraz uzun geldi bana ama bakalım. İnşallah dayanabilirim
Şişiyor canım benimde öyle. Bezeler de var bastırınca hatta.Arkadaslar ignelerden dolayi karni sisen var mi sanki 3 aylik hamile gibi karnim sis yada bana oyle geliyo
Ne bezesi canimŞişiyor canım benimde öyle. Bezeler de var bastırınca hatta.
ben umut tüp ebebkteyim pazartesi yapılcak dedi doktroum so kontrlde sabah arıcaklar seni öğlenden sonra 3 4 gbi transferin olucak dedi yani bebişler arasında saat farkı olacak inşş:)Bürüksel Tüp bebek merkezinde cnm.Bana da pazar arariz dediler ama bu gün aradılar. Seni niye transfer günü arıyorlar. Sen hangi merkezdesin canim.
oğun mu war allah bağışlası normal mi oldu o oda tedavi ile mi?Benim ki de 5 yaşinda kucağımdan inmiyor. Bogusup duruyoruz erkek çocuk olunca bide sert oynamayı seviyor,bakalım benim nasıl bir bekleme surecim olacak.Ya ben de hep is yapıyordum bir şey olmaz Allah ın izni ile:))
Canim benim 6 gunden itibaren adet olacakmisim gibi kasik agrisi vardi sadece buydu benim belirtim bol sanslarhamile olan arkadaslardan ricam
, belirtilerinizi transferin kacinci gununden itibaren hissettiniz ?
Hep yatma canım gerek yok. Test gününr kadar rapor aldım işten ben ama işim çok stresli olduğu için. Ben gayet aktiftim transferi oldum akşam üzeriydi akşama da görümcemi istemeye geldiler oraya gittim. Ertesi gün sabah önceden tarihi belli olan ve gitmem gereken bir yer vardı işle ilgili oraya gittim. Allah ol desin yeterki gerisi boş canım. Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin. dikkat etmen gereken ani hareketler, agır kaldırma ve yukarı bir yere uzanma...
Çok sıcak su olmamalı ılık su ile duş al canım ve ayakta duş al denmişti bana. Valla ben cesaret edemedim abartmıştım duş işini bekledim bayağıkuaförde saçımı yıkatmıştım
hamile olan arkadaslardan ricam
, belirtilerinizi transferin kacinci gununden itibaren hissettiniz ?
Çok yatmaya gerek yok tabi.doktor sadece ağır iş yapma diyo.bende.transferden sonra 2 gün yatabildim sonra çalıştığım için hep ayaktaydim.çok teşekkür ederim.uzun uzun yatmam çok zor eşimle birlikte çalışıyoruz..kimsede yok gelip baksın..yemek yapmamlazım falan falan işte..allah hepimizin yardımcısı olsun..
Benimde fena şiş. Ama benim yumurtalıklarım su toplamışdı ben ona bağladım biraz. Bugun daha rahatım ama.Arkadaslar ignelerden dolayi karni sisen var mi sanki 3 aylik hamile gibi karnim sis yada bana oyle geliyo
Göbekten vurulan iğnelerden dolayı dediğini düşünmüştüm önce yanlış anlamışım sanırım canım.Ne bezesi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?