2016 Aralik tup bebek

Ya ben sizin hakkınızı ödeyemem.. yanımda oldunuz için teşekkür ederim Allah razı olsun...

Kızlar dün aksamda böyle karnım belim regl olacakmis gibi agrıdı bugunde agrıyor... Wc'ye gitmeye korkuyorum
Aynen kuzum bende düşün ki karnımın ve belimin ağrısına uykudan uyanıyorum ve test günü benim normal regli günüm sanrm ben goremicem test gününü ama inşallah sen görürsün canm

Bende malesef senin gibiyim.. Kotu dusunmek istemiyorm ama elimzde olsa keskee insallah hislerimizde yaniliyoruzdur

Aynen kuzum bende düşün ki karnımın ve belimin ağrısına uykudan uyanıyorum ve test günü benim normal regli günüm sanrm ben goremicem test gününü ama inşallah sen görürsün canm
Ya bende bir tane belirti YÖK.. bebiş karnında diyorsun kendine gelince umutsuz oluyorsun.. yok artık

Ya ben sizin hakkınızı ödeyemem.. yanımda oldunuz için teşekkür ederim Allah razı olsun...
Ne demek canm benmm pes etme valla benm test günüm regli günüm ama hala bi umut gidiyorum :) ve regli belirtilerimde başladı zaten sivilce bel kasık karın bacak çekilmesi ama son gaz salıyı bekliyorum :)

Ben de 20sinde transfer oldum canım bir gün arayla çıkmışız o ameliyathaneye :) bana da iki tane birinci kalite embriyo koydular, senin değerin de artıyor yavaş yavaş üzülme.. değerin sürekli inip çıksaydı sıkıntıydı ama az da olsa yükseliyor, inşallah bebeğin seninledir...
Heyyo bende ankaradayım. Doktorunuz kim
Başkent Hastanesi Göğşen Önalan canım.. alanında kesinlikle bir numara...

kızlar hep yattınız mı???yani hiç 2,3 gün sonra işe dönen yok mu???benim test gününe kadar yatmam imkansız...
Ben sadece 2 gün dinlendim canım sonra işe dönmem gerekti çünkü üniversitede akademisyenim tam da öğrencilerin final haftası mecburen gidp çalıştım
bide kaç gün sonra duş falan aldınız sıcak tutmak mı lazım yoksa soğuk mu???
Ayakta ve ılık duş almak lazım vanım kesinlikle sıcak suyla alma

Bu arada kızlar bana hiç öyle yağlı hamurişi yemeyin eğilmeyin filan demediler kendinizi o kadar kasmayın.. ben hep eğildim hatta yılbaşında okulda organizasyon düzenledim sürekli ayakta koşturdum, her istediğimi yedim bol bol ananas yedim.. sadece sigara ve alkol yok dediler başka bişey demediler

Ya bende bir tane belirti YÖK.. bebiş karnında diyorsun kendine gelince umutsuz oluyorsun.. yok artık
Canm benm kendimdeki umutsuzlugum sadece regli günüm geldi ve sivilcelerim felan çıktı yoksa kaybetmedim bu davayı ben kazanacam :) regli değil ben kazanacam bebisimi alcam ve sende alacaksn

Ne demek canm benmm pes etme valla benm test günüm regli günüm ama hala bi umut gidiyorum :) ve regli belirtilerimde başladı zaten sivilce bel kasık karın bacak çekilmesi ama son gaz salıyı bekliyorum :)
bunların hepsi ayrıca hamilelik belirtisi biliyorsun değil mi ?!? Progestan yada ona benzer birşey kullanıyor Musun

bunların hepsi ayrıca hamilelik belirtisi biliyorsun değil mi ?!? Progestan yada ona benzer birşey kullanıyor Musun
Kullanıyorum canm ama sivilce hamilelik belirtisi değil diye biliyorum zaten ben reglimi sivilcemden anlıyodum ama inşallah yanilirim

Hayirli olsunn yilmamis devam etmissinizz allah bebeginizi kucaginiza aldiginiz gunleride gostersinn :)iyi niyetleriniz icin tesekkurler

minikgelin canım Önce az içtim hemşire dediki yeterli değil içmen lazım yaklaşık 2 litre içtim ama mesanem patlayacak sandım idrar torbam derinmis.bide damardan iğne yaptılar sanki alt karnım şişti. Bide ben bebeği bıraktıkları anı gösterdii doktorum ama hiç anlamadım:))

Canm benm kendimdeki umutsuzlugum sadece regli günüm geldi ve sivilcelerim felan çıktı yoksa kaybetmedim bu davayı ben kazanacam :) regli değil ben kazanacam bebisimi alcam ve sende alacaksn
Vallahi benimde sivilcelerim çıktı minik minik adet öncesi çıkar ve yine çıktı
Adet agrıları ile aynı İnan
Bir basla bakalım bakarsın olmadı iznini alırsın çok yorma kendini bırak başkaları yapsın ,
İnş cnm bi başlayayım bakalımm nolacak:)
2 hafta önce izin alınca hamile değildim şimdi işe başladığı da hamileyim ne garip ne mucizevi bşy
Kilolu sayılmayız yinede. Ama doğru can sıkıntımızı yemekten çıkardığımız da oluyor
Boyum kısa 155 :) ondan etli butlu oldum :)

Allahım yarebbim dövecem vallahi kız seni :) haklısın ruh hali insanın iyi olmuyor özellikle test tarihi gelince gerçekten zor .. ama sonu güzel olcak :)
Kızlar dün aksamda böyle karnım belim regl olacakmis gibi agrıdı bugunde agrıyor... Wc'ye gitmeye korkuyorum
Cnm aynı agrılar bende de var az önce kızımı yıkadım belim sırtım öyle agrıdı hemen kızımı giydirip saçlarını kurutup uzandım ..
Adetle aynı İnan

Gözün aydın cnm sabrın sonu selametmiş:) rabbim kucagınada almayı nasip etsin inş

Banada damardan iğne yaptılar sanki alt karnım şişti yav vallaha çok zor geldi tır tır titredim.

Hadi canm ay şuan mutlu oldum sivilcelerimide sevdim bende normalde hiç yoktur sadece regli zamanm çıkıyor 2 3 tane yine çıktı bakalm hayırlısı ya

Ay kız tabi çatlarsın iki litre su nedir aman allahım 1 bardak içtim hemşire acele ettirince yarım bardak ancak içtim kolumdan çekecekti utanmazsa :) İnan yetiyormuş bundan önceki denemelerimde hep çok içmiştim o eziyeti varya çok kötü :) sen bendende çok içmişsin :) neyse geldi geçti başkada gerek kalmıycak inş

kızlar hep yattınız mı???yani hiç 2,3 gün sonra işe dönen yok mu???benim test gününe kadar yatmam imkansız...
Hep yatma canım gerek yok. Test gününr kadar rapor aldım işten ben ama işim çok stresli olduğu için. Ben gayet aktiftim transferi oldum akşam üzeriydi akşama da görümcemi istemeye geldiler oraya gittim. Ertesi gün sabah önceden tarihi belli olan ve gitmem gereken bir yer vardı işle ilgili oraya gittim. Allah ol desin yeterki gerisi boş canım. Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin. dikkat etmen gereken ani hareketler, agır kaldırma ve yukarı bir yere uzanma...

Hadi canm ay şuan mutlu oldum sivilcelerimide sevdim bende normalde hiç yoktur sadece regli zamanm çıkıyor 2 3 tane yine çıktı bakalm hayırlısı ya
Benimde öyle cnm yine aynısı oldu hatta testten önce olmuştu tedirgin olmuştum bende :)

Öyle deme tatlım yaa burda aynı duyguları ve belirtileri yasıyoruz rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…