Hayra yoralım yinede iyi olsun. Öyle hissediyosan da git doktora.Hayırlısı canm ama ben dayanamayacak kadar kötüyüm resmen karnımın içini kesiyorlar şuan ve burda hava resmen ilk bahar havasi evin içi çok sıcak bizimkiler tshrtle gezerken ben resmen donuyorum böyle devam ederse hastahaneye gidebilirm
Amin canm inşallah iyiye işarettirHayra yoralım yinede iyi olsun. Öyle hissediyosan da git doktora.
Benimde hibor aynısını yaptı beze var morluk var hiç vurunmak istemiyorumCanım aralık başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum. Artık bazı yerlerde beze yaptı bende morlukta oluyor arada. İnşallah sende hiç yapmaz.
Merak etme sen pozitifi alacaksınHadi inşallah kuzum güzel haberlerle gelelim bizde buraya ama bugün karnımın içi acayip acıyo midem bulanıyo hamilelikte mide bulantısı için çok erken bi evredeyim kalp atislarindan sonra başlaması lazm mide bulantilari çok kotuyum ya regli olmak istemiyorum
Canım aralık başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum. Artık bazı yerlerde beze yaptı bende morlukta oluyor arada. İnşallah sende hiç yapmaz.
Bende pıhtılaşmaya eyilim var o yüzden verdi ç. Keseyi gördün mü sen canım.Canim bana kan sulandirici hic vermediler hap ve vajinadan progesteron verdiler normal ignelerde bile gobegim morardi benim canim
Kuzum kafayı yiyeceğim artık bende belirti olmayınca size yardımcı olayım dedimHahaha allah'ım ya ne tatlısın sen :)
Hele bana diyene bak :) emin ol sende alacaksn :)Merak etme sen pozitifi alacaksın
Resmen derimin kalınlaştığını hissediyorum artık bende.Bende de yaptı göbekten kullandığım iğneler artık iğne ucunu batırırken batmıyor bazı yerler
Yasin kucuklugu avantaj. Canim. 1 yil dolunca doktora basvurun diyolar tahlillerini yaptirdin mi tuplere falan baktirdin mi canim. Herkes hemen olsun diyo da canim kismet bu islar 1 sene de. Bekleyen var 10 sene de canim
Hadi inşallah.. ikimizde pozitif alalım. Lohusa setleri yapıyorum ben.. sana ondan hediye gönderirim :))Hele bana diyene bak :) emin ol sende alacaksn :)
Canim ben tup bebek merkezimi aradim kan sonuclarimi soyledim 10 gun sonra git dediler kese yi gormek icin acikcasi asagidan baktirmak istemiyorum o yuzden biraz beklim gobekten baktirmak icin beklicem canimBende pıhtılaşmaya eyilim var o yüzden verdi ç. Keseyi gördün mü sen canım.
Akşamları artık iğne için yer arıyorum canım bende. Sonu iyi olsun da diyorum sonra razıyım. Şimdi de jelle başım dertte hiç sevemedim bu jeli. Progestan iğne daha mı iyiydi diyorum. Zaten toto da alıştıydı artıkBenimde hibor aynısını yaptı beze var morluk var hiç vurunmak istemiyorum
Ay yokkk kız bana bisürü ilaç versin kullanırım igne vermesin yeterki :)Akşamları artık iğne için yer arıyorum canım bende. Sonu iyi olsun da diyorum sonra razıyım. Şimdi de jelle başım dertte hiç sevemedim bu jeli. Progestan iğne daha mı iyiydi diyorum. Zaten toto da alıştıydı artık
Anladim canim dusukten sonrada biraz vakit gecince oluyomus burdan okuduklarimdan duydum insallah olur canim. Uzme kendini .problemın p sı yok 1 erken dogum bı dusuge ragmen ama olmuyr olmuyr olmuyr artık esımle ılıskıye grmıyrz en sn yanls hatrlmıyrsm 17 aralkta grdık o da yumurtlama gnume denk geldı tesadufen
Senin ikz mi canim bebeginAkşamları artık iğne için yer arıyorum canım bende. Sonu iyi olsun da diyorum sonra razıyım. Şimdi de jelle başım dertte hiç sevemedim bu jeli. Progestan iğne daha mı iyiydi diyorum. Zaten toto da alıştıydı artık
Sağlıklı bir şekilde kesenizi de görürsünüz inşallah canım. Aslında ne kadar geç gidersek o kadar iyi sabredebilirsek tabi:) ben sabredemeyip tüp bebek merkezinin dediği tarihi kendi dr uma gitmiştim önceden keseyi nokta gibi alttan görmüştüm ve moralimi bozmuştum çok küçük daha büyük olması gerekmez mi dieCanim ben tup bebek merkezimi aradim kan sonuclarimi soyledim 10 gun sonra git dediler kese yi gormek icin acikcasi asagidan baktirmak istemiyorum o yuzden biraz beklim gobekten baktirmak icin beklicem canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?