2016 Aralik tup bebek

Bu arada kizlar ibrahim saracoglu tüp bebek sürecinde yenmeyeceklerden bahsediyor. Taze nane, maydanoz, sirke, fazla tuz, mısır ,adaçayı ,turşudan uzak durun diyor. Başka birşeyler daha varsi hatirlamiyorum. Turşu yaptim günlerdir deli gibi yiyordum bugün bıraktım hemen.

Tursu bende çok seviyorum cnm. Gebelik netleşsin devam edersin yemeye. Bende onun söylediklerine çok dikkat ettim. Kerevizde yemeyin diyor. İzle videoları. Bir sürü merkezin doktorları konuşuyor. Hepsi kendi tecrübelerini aktarıyor. Faydası olur diye düşünüyorum.

Evet biraz izledim bugun. Izledikce de cok ilginc seyler öğrendim.

Benimde jelde 2.günüm ilk sıktığımda bugün hafif yanma hissettim geçti sonra. Çok geri çıkanda olmadı henüz. Sıkıp 15dk yürüyorum hep. Günde 2defa kullanıyorum.

problemın p sı yok 1 erken dogum bı dusuge ragmen ama olmuyr olmuyr olmuyr artık esımle ılıskıye grmıyrz en sn yanls hatrlmıyrsm 17 aralkta grdık o da yumurtlama gnume denk geldı tesadufen B banu_67

Problem bence sende!
Sorun yokken kendne sorun ariyosun. Burda insnlar gercek sorunlarina cozum ariyor stres atiyor senin yazdiklarin gercekten abuk sabuk!gunun gelince bir test yaparsin anlarsin yada sabreder doktora gidersin. Burda millet ne bilsin senin durumunu.

Sana tavsiyem esinle yada sevgilinle iliskini diger bir ifadeyle yatak odani kimseye anlatma. Efendimiz sav diyor kıyamet gunu mertebesi en dusuk kimse olarak boyle seyleri baskalarina anlatanlar oldugunu soyluyor. Allah muhafaza yasina kucuklugune veriyorm. Zaten kimse de senin en son ne zaman iliskiye girdigini merak etmiyor !!

Kız benim toto alışmıştı artık İlk günler çok çektim de. İğneyi de eşim vuruyordu evde rahattım o yüzden :)) jel yanma yapacak gibi bugün hafif hissettim. Dedim iğnemle mutluydum ben :)))
Cnm bol su iç enfeksiyon olmuşsun benimde öyle olmuştu gecen tüp bebekte bol su iç geçiyor

Tamam canım daha da dikkat ederim artık su konusuna sagolasın
Zaten su en önemlisi bol su iç demişti hemşire :) gecen transferde jelden dolayı yandım normalde hemen idrar yolu enfeksiyonu olurum bol su içinde geçti :) bu transferimde özellikle çok su içtim sanırım ondan enfeksiyon olmadım tabi şimdilik :)

ben burdan ogrendm a dan z ye evlılıkle cınsel hayatla oln herseyı ve kme dnıstıysam bana oyle seyler srup ona gre cvp verdıler .işin dini kısmında haklısın ama napımmmm srck dnsck kmse yok yok kelımesını anlıyrmusun ablacım yoookkk allahın köyundeyım merkeze gıdemıyrm esım benden 19 saat uzaklıkda yrdm ısteyebılecegm kımse yk anladınmı öğretmen ve 15 tatıle kdr onu bklemek zrndym belkı geleneksel bı ndm vrdr dye srdum gelen gecen yargılıyr bıkc kısı dısında madem bu kdr kınıyrsunuz benı ıyıde bn sıze ozel mesajmı attım allah kımsenın basına vermesn bn oglumu dgrrkn gzlrmle grdm tm 5 aylık mınıcıktı sımdı odum kpıyr bıtne dha bnm yzumden olmusmu dıye anladınmı ablacım? F Fatimaaise

Normalde yanma hiç hissetmemiştim ama bugün jelden sonra ilk defa hissettim canım.doğru canım bol su bana da demişlerdi bazen dikkat ediyorum bazende unutuyorum sen diyince hemen bir bardak içtim mesela

Canim su yuzden sordum bi tane cocuk olunca arkasi geliyomus digerleri kendiliginden oluyomus. Dogruluk payi var mi diye vucut alisiyomus cocuga

Normalde yanma hiç hissetmemiştim ama bugün jelden sonra ilk defa hissettim canım.doğru canım bol su bana da demişlerdi bazen dikkat ediyorum bazende unutuyorum sen diyince hemen bir bardak içtim mesela
Şifa olsun Yarasın kuzucuklara:)

Eki Görüntüle 1935890 çok güldüm. Umarım hamile kalırsam böyle şeyler yapmam :)
Valla iyimiş :):)
Ama bşy diyimmi ilk çocuk çok heycanlı oluyor okdr çok şey almıştımki kızıma etiketi üstünde hala bisürü kıyafeti duruyor :) busefer öyle olmam imkansız :) ilk çocuk ayrı heyecan verici :)
Doğum yaptığımda odaya geldigimde gördüm kızımı benim karnımdaydı ve şimdi yanımda acayip muhteşem bi duyguydu aşık oldum bakmaktan kendimi alıkoyamıyordum ne ağrı ne sancı hiç bşy kalmamıştı ona bakmaktan :) ay biden anlatasım geldi alakasız oldu ama :)

Canim su yuzden sordum bi tane cocuk olunca arkasi geliyomus digerleri kendiliginden oluyomus. Dogruluk payi var mi diye vucut alisiyomus cocuga
Cnm benim eşimde hiç sperm çıkışı Yok yani kısır .. sadece amlyt ile alınıyor sperm ondan imkansız hamile kalmam :) tabi yine allah bilir ama mucize olur öyle bşy olsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…