2016 Aralik tup bebek

Ay yokkk kız bana bisürü ilaç versin kullanırım igne vermesin yeterki :)
Kız benim toto alışmıştı artık İlk günler çok çektim de. İğneyi de eşim vuruyordu evde rahattım o yüzden :)) jel yanma yapacak gibi bugün hafif hissettim. Dedim iğnemle mutluydum ben :)))

Canim benim 6 gunden itibaren adet olacakmisim gibi kasik agrisi vardi sadece buydu benim belirtim bol sanslar
Cok sagol canim benimde bugun 5. Gunumdu merak ettim henuz pek bi belirtim yok
Ayy hadi insallah darisi basimiza umutlandim yaa, rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin cnm
Kaçıncı gün embriyosuydu canım seninki
5. Gun embriyosu canim

Canım nasilsin nasıl gidiyor.Ya bence sana uzun süre vermişler bana verdikleri kağıtta 10. Gün diyor.
Yaa dimi yaa banada oyle geliyor ama esime erken yapiyim dedigimde kizdi :)

Kuzum kafayı yiyeceğim artık bende belirti olmayınca size yardımcı olayım dedim
Öyle düşünme bitanem ya bende usuttum sanırım ondan bunlar havaya aldanıp iki gündür ipimi koparmış gibi geziyorum simdide sanciya duramiyorum işte bak gör sen güzel haberle geleceksn :)

Evet canim bende acele etmek istemiyorum. Ama gormek istiyorum. Valla resmini verseler doya doya baksam. 2. Yildir bu ani bekliyom. Valla canim

Senin ikz mi canim bebegin
Allah mı söyletti aceba tatlım :) kesemiz tek. Bebeği ve kalp atışı 1hafta sonra. Bende net olsun diye bu sefer geç gideyim diyorum. Yani içinde tek mi bebiş çift mi bilmiyoruz daha.

maşallah allah bizede kardeş yapmayı nasip etsin :) ilki tutsunda :) oğluşunda ilk sferde tuttumu

O ozge87 Huzurask gerçekten oyle bısey varmı?????????? yarsa ben kesın dorduzlere hamıleymdır
Canım erken hamilelik belirtileri yaz arat o sayfaya git.. orda sana daha iyi yardımcı olurlar.. biz tüp bebek denediğimiz için normal gebeliklerden anlamıyoruz.. o sayfada bir yığın bayan var.. sana yardımcı olurlar

Huzurask vallahı yok ben gercek sandm bndeıstıyrm cocuk negatıf snc grunce yıkılyrm her seferınde hatta bı an umıtlendm blkı hmlymdır dıye

@ozge_87 haklısın kusura bakmayın ama bu sfrde hmıle deılsem bende tüpbebek yapacm bşka snsım klmadı

Jel çok kaşıntı yaptığından progestan iğneye başladım. Bugün 3 yü vuruluyordum hemşire acıdı halime ilk vurdurduğum iğne karış halinde mosmor vuramadı o taraftan. Artık katlanacağız ama kara kara düşünüyorum yarın nasıl olcak diye

inşAllah Allah hepımıze bıran once hayırlı evlatlar nasıp eder @ozge_87 namaz kılarken btn cocuk ısteyenlere dua edyrm dualarm sızınle derdınızı ck ıyı blıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…