Insallah biz de yaşarız aynı duygularıValla iyimiş :):)
Ama bşy diyimmi ilk çocuk çok heycanlı oluyor okdr çok şey almıştımki kızıma etiketi üstünde hala bisürü kıyafeti duruyor :) busefer öyle olmam imkansız :) ilk çocuk ayrı heyecan verici :)
Doğum yaptığımda odaya geldigimde gördüm kızımı benim karnımdaydı ve şimdi yanımda acayip muhteşem bi duyguydu aşık oldum bakmaktan kendimi alıkoyamıyordum ne ağrı ne sancı hiç bşy kalmamıştı ona bakmaktan :) ay biden anlatasım geldi alakasız oldu ama :)
Canim ya cok pardon bilmiyodum. Dogru o zaman sizin icin tup bebek daha iyi bi cozumCnm benim eşimde hiç sperm çıkışı Yok yani kısır .. sadece amlyt ile alınıyor sperm ondan imkansız hamile kalmam :) tabi yine allah bilir ama mucize olur öyle bşy olsa:)
Çok şükür cnm tüp bebekle hamile kalabiliyorum ya sperm çıkmasaydı eşimde işte ozaman ne yapardımCanim ya cok pardon bilmiyodum. Dogru o zaman sizin icin tup bebek daha iyi bi cozum
İnş bi bakmışsınız kardeş yapıyorsunuzInsallah biz de yaşarız aynı duyguları
Aynen canim cok haklisinÇok şükür cnm tüp bebekle hamile kalabiliyorum ya sperm çıkmasaydı eşimde işte ozaman ne yapardım( ilk tüp bebek ve eşimin amlytı çok zordu sperm çıkarsa olana kdr tüp bebek yaparım dedim ama sperm çıkmasa düşüncesi bile beynimi uyuşturuyor ...
onun için hep diyorum sperm varsa yumurta varsa eninde sonunda hamile kalınır :)
İnş bi bakmışsınız kardeş yapıyorsunuzzaman çabuk geçiyor
Moral oldun valla teşekkür ederim
Hadi hayirli geceler arkadasimYarın güzel haberler alalım inş
İyi geceler kızlar
Bende kan vercem ögleleyin inş :) inş iki kat artar :)
Herşey gönlümüzden geçenler gibi olsun
Haklısın canım rejime girmem lazım oğlumda 36 kilo almıştım 30 kiloyu 6 ayda vermiştim bu sefer yaşlandım verememAfiyetler olsun. Yemeyin yemeyin. İlaçlardan kilo aldık zaten. Ben 54 den 58 e çıktım. Hamile diyetine başlıycam yeniden. Ben önceki hamileliğimde soslar dahil zararlı hiç bir sey yememiştim kilom gayet iyiydi.
Canim senin yumurtalarinin gelisimine gore yapilir... Kisiden kisiye degisiyor...İyi geceler canlar bişey sorucam yine.yumurta toplama işlemi adetin başladığı tarihe göre mi ilaçların başladığı tarihe göre mi yapılıyor..
Canim senin yumurtalarinin gelisimine gore yapilir... Kisiden kisiye degisiyor...
Canım adetin 2 yada 3.günü yapiliyyapılıyor toplama işlemi yumurta gelişimine göre ayarlanıyor kimi 10 günde kimi 16 17.günde toplanıyor benim 11.günde toplandı yani kişiden kişiye değişiyor hakkında hayırlısı olsun inşallahİyi geceler canlar bişey sorucam yine.yumurta toplama işlemi adetin başladığı tarihe göre mi ilaçların başladığı tarihe göre mi yapılıyor..
Pardonnnn adetin 2 yada 3.günü başlanıyor kafa bi milyon olmuş heralde uyku vakti geldiİyi geceler canlar bişey sorucam yine.yumurta toplama işlemi adetin başladığı tarihe göre mi ilaçların başladığı tarihe göre mi yapılıyor..
Rica ederim canım. Moral olabiliysem ne mutlu bana.Moral oldun valla teşekkür ederim
Aminn canm hepimiz için en hayırlısı. bugun 5.iğnemi yaptım pazartesi kontrol.Canım adetin 2 yada 3.günü yapiliyyapılıyor toplama işlemi yumurta gelişimine göre ayarlanıyor kimi 10 günde kimi 16 17.günde toplanıyor benim 11.günde toplandı yani kişiden kişiye değişiyor hakkında hayırlısı olsun inşallah
Allahım bu tedavinde hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin sana da canım.Iyi geceler arkadaşlar maşallah rabbim hamile sayısını arttıran inşallah bende içinde Allah nasip ederse 2 inci adettir de ikinci demeyi yapıcam birinci negatif oldu kendi ancak toparladı m burdaki arkadaşların yorumları bir nebze rahatlatıyor iyiki varsınız
Hadi bakalım bol kaliteli yumosların olsun inşallahAmi
Aminn canm hepimiz için en hayırlısı. bugun 5.iğnemi yaptım pazartesi kontrol.
Hadi bakalım bol kaliteli yumosların olsun inşallah
İyi geceler. Canım ilaçların iğnelerin yumurtaları istenilen boyuta getirdiği güne göre toplanır. Bu da kişiden kişiye değişir.İyi geceler canlar bişey sorucam yine.yumurta toplama işlemi adetin başladığı tarihe göre mi ilaçların başladığı tarihe göre mi yapılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?