2016 Aralik tup bebek

MaşaAllah canım insallah bulanmaz miden gerci bizden iki gun büyuksunüz sen kurtardın heralde gercekten cok zormuş iki gundurde öğurme başladı napacaģım bilemiyorum artık her seyden tiksinir oldum ben hiç bu kadar beklemiyordum. Insallah gecer. Kasık agrısi normal dedi doktor bende de oluyor.

Canim benim bugün luk bukadar hayal kirikligi yeter birazda carsamba gunu üzülürüm. test günüm carsamba ogun gidip yaptiracagim bir mucize olur belki

ayy valla allah yardımcın olsun. sabahları yataktan kalkmadan grisini yiyordu kuzenim o biraz geçiştiriyordu. birde taze zencefili rendeleyip suyumu sıkmıştık 1 tatlı kaşığı kadardı anca. acıydı ama tek seferde içti o biraz geçirmişti. belki işe yarar sendede. valla sancımı mide bulantısımı deseler sancıyı seçerdim işallah böyle devam eder sancıya razıyım mide fena sahiden

Verdim canm 1 saat sonra çıkacak inşallah bebeğim benimledir inşallah çok korkuyorum
ben bir gebe olarak sana dua ediyorum şu an. işallahhh rabbim dualarımı kabul ederde sende bu güzelliği yaşarsın. rabbim isteyen dileyen bekleyen herkeslere nasip etsin.

yok kuzucum hiçbir şey hissetmedim öyle hareket falan. zaten hepi topu 7.3 mm teyzoşu. kıpraşcak canı yokki minnakımın.

bende perşembeye randevu aldım gerçekten stres kaygı hiç bitmiyor keseyi göreyim yeter derdim şimdi kalp atışını duyayım yeter diyorum :)

Çarşamba tekrar kan vericez canım
Sen?
Cnm benden kan istemediler tekrar- aslında bugünde istememişlerdi ben ısrar ettim. Pazartesiye çağırdılar beni kontrole. Kan verdik sonra strese giriyomuşum bebek için iyi değilmiş dedi bana doktorum. Dayanabilirmiyim bir hafta bilmiyorum hiç. Bizim bebişler çok nazlı çıktılar yavaş ilerliyorlar .

test ypıcak arkadaşlar inşallah pozitif sonuç alırsınız..dualarım sizlerle..ben ayın 3 de iğnelere başladım.bugün kontrole gittim 6 tane yumurta vr be 10 cm civarı ölçüleribugün ve yarında iğnelerim var bide yarın biiğne daha olucam 3 iğne.çok korkuyorum hiç büyümiycekler sonuca varamıycaz gibime geliyo..yani döllenme bile lmıycak gibi korkuyorum.daha önce biaşılama olmuştum onda bu kadar korkmadım.bu çok değişik..hiç bişey değilse stresten ölücem..

bende perşembeye randevu aldım gerçekten stres kaygı hiç bitmiyor keseyi göreyim yeter derdim şimdi kalp atışını duyayım yeter diyorum :)
bitmiyor valla aynen öyle oluyor yumurta toplaması, döllenmesi transferi, sonra test günü diyorusun oh diyorsun ay kese varmı diyorsun. keseyi görüyorsun kalbini düşünüyorsun. kalbini duyduk gelişimi normal deva. etcekmi die endişeniyorsun sonra cinsiyeti doğumu derken doğduktan sonra da ayrı stres. eee o cennet boş yere ayaklarımızın altına serilmedi yaaa

Test yapacak arkadaşlar hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun insAllah.

Pozitif donuc alanlar gözümüz aydın :)

Evhama kapılan arkadaşlar lütfen sakin olalım bebislerimizi ve kendimizi uzmeyelim.

Bazı arkadaşlarım negatif görmüş ben onlara ne diyecegimi bilemiyorum kusura bakmayın lütfen tek diyebileceğim ALLAH YARDIMCINIZ olsun.

Hepinizi seviyorum dualarm sizinle insAllah güzel haberler güzel bir gelecek bizimle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…