- 27 Kasım 2016
- 579
- 510
- 33
- 46
ayy çok heyecanlı canım inşallah pozitif çıkarKizlar geri geldim
Gittigim saglik ocagi gibi bir yer ve anca yarin degerli kan sonuclari verebiliriz dedi bende eve geri geldim.. Idrar testi aldim yapsammi yapmassami ... Cikarmi cikmazmi bilmiyorum...
Sanirim ozel hastaneye gidip kan vermemiz gerekiyor.. Ama arabamiz karlar altinda...
Esim anca temizleyip oyle gidebiliriz..
Bende az bekliyeyim idrar yapayim...
Cunku cikarken wc'ye gittim biraz idrar biriksin:))))
ayy çok heyecanlandım inşallah pozitif çıkarKizlar geri geldim
Gittigim saglik ocagi gibi bir yer ve anca yarin degerli kan sonuclari verebiliriz dedi bende eve geri geldim.. Idrar testi aldim yapsammi yapmassami ... Cikarmi cikmazmi bilmiyorum...
Sanirim ozel hastaneye gidip kan vermemiz gerekiyor.. Ama arabamiz karlar altinda...
hadi hayırlısı cnm,, bizde meraklıyız valla. hep beraber sevinelim inşallah.Kizlar geri geldim
Olumsuz da olsa telefonda söyleseydi mübarek sanki böyle hiç endiselenmedin..Hakkında hayırlısı canim3 buçukta gideceğim canım ya yemin ederim bitmiyor stresi herbir şeyi sıkıntı stres birde telefonda söylese sanki nolacak illa catlatacaklar meraktan korkudan
senden iyi haberler bekliyoz canım bende merak ettim ne diyecek3 buçukta gideceğim canım ya yemin ederim bitmiyor stresi herbir şeyi sıkıntı stres birde telefonda söylese sanki nolacak illa catlatacaklar meraktan korkudan
Canım panik yapma günden güne değişiyor ki zaten bende bazen tüm belirtileri yaşıyorum. Hatta diyorum ki test yapmadan bile anlardın hami!E olduğumu o kadar.. ama bazen de misal bugün normal halimden hiçbir farkim yok 0 belirtiKızlar ben düşünmekten kafayı yiyeceğim ya dün göğüslerimde bir sızı bir ağrı kasıklarım aynı şekilde gece yatarkende öyleydi bugün tık yok hiç birşey yok. İlk transferimdeki gibi olacak diye korkuyorum o zamanda baştan belirtileri hissettim sonra belirtiler gitti ve değerler düştü. Şimdi yine aynı şey olacak diye korkuyorum. Benim gibi olan var mı yardımcı olun lütfen.
m tedirgin olma lütfen, bende aynı durumdayım seninle, ilki gibi olacak diye çok endişeleniyorum. Ama allaha şükür değerlerim yükseliyor. İçin rahat edecekse test yaptır.Kızlar ben düşünmekten kafayı yiyeceğim ya dün göğüslerimde bir sızı bir ağrı kasıklarım aynı şekilde gece yatarkende öyleydi bugün tık yok hiç birşey yok. İlk transferimdeki gibi olacak diye korkuyorum o zamanda baştan belirtileri hissettim sonra belirtiler gitti ve değerler düştü. Şimdi yine aynı şey olacak diye korkuyorum. Benim gibi olan var mı yardımcı olun lütfen.
Cnm yaptırmadınmı daha sen testini?Bende eşimi bekliyorum drunda msj atıyo hadi yaptır su testini die İnşallah yükselmiştir degerim cok heyecanlıyım fua edin lütfen tedt veren arkadaşlarım inşallah pozitif sonuc alırsınız artık savma sağan rüyalar görüyorum rabbim bebişlerimizi nasip etsin inş
Hulusi hoca garantici biraz stres yapma üzülme gayet iyi ama tekrar görelim dediCnm benden kan istemediler tekrar- aslında bugünde istememişlerdi ben ısrar ettim. Pazartesiye çağırdılar beni kontrole. Kan verdik sonra strese giriyomuşum bebek için iyi değilmiş dedi bana doktorum. Dayanabilirmiyim bir hafta bilmiyorum hiç. Bizim bebişler çok nazlı çıktılar yavaş ilerliyorlar .
Yok kardan cıkamıyorum eşim gelince gidicemCnm yaptırmadınmı daha sen testini?
canım çok üzüldüm helal olsun tabi inşallah kısa sürede bebeğine kavuşursun bidaha denersin canımKızlar benim sonucum negatif inşallah siz kısa zamanda kucaginiza alırsınız hepiniz hakkınızı helal edin
Çok ama çookkk üzüldüm neden böyle oldu bize nazar değdi hep pozitif alıyordukKızlar benim sonucum negatif inşallah siz kısa zamanda kucaginiza alırsınız hepiniz hakkınızı helal edin
Canım çok üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah.Kızlar benim sonucum negatif inşallah siz kısa zamanda kucaginiza alırsınız hepiniz hakkınızı helal edin
Canım çok üzgünüm, yaşınız genç allah madden ve manen toparlanıp tekrar deneme gücü versin inşallah, mutlaka birgünbebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah vazgeçmeyinKızlar benim sonucum negatif inşallah siz kısa zamanda kucaginiza alırsınız hepiniz hakkınızı helal edin
Canim cok üzüldük. Rabbim en kisa zamanda nasip etsin Insallah. Su an ne desek bos biliyorum....Kızlar benim sonucum negatif inşallah siz kısa zamanda kucaginiza alırsınız hepiniz hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?