2016 Aralik tup bebek

Kizlar geri geldim
Gittigim saglik ocagi gibi bir yer ve anca yarin degerli kan sonuclari verebiliriz dedi bende eve geri geldim.. Idrar testi aldim yapsammi yapmassami ... Cikarmi cikmazmi bilmiyorum...
Sanirim ozel hastaneye gidip kan vermemiz gerekiyor.. Ama arabamiz karlar altinda...
Esim anca temizleyip oyle gidebiliriz..
Bende az bekliyeyim idrar yapayim...
Cunku cikarken wc'ye gittim biraz idrar biriksin:))))

ayy çok heyecanlı canım inşallah pozitif çıkar
ayy çok heyecanlandım inşallah pozitif çıkar

Kızlar ben düşünmekten kafayı yiyeceğim ya dün göğüslerimde bir sızı bir ağrı kasıklarım aynı şekilde gece yatarkende öyleydi bugün tık yok hiç birşey yok. İlk transferimdeki gibi olacak diye korkuyorum o zamanda baştan belirtileri hissettim sonra belirtiler gitti ve değerler düştü. Şimdi yine aynı şey olacak diye korkuyorum. Benim gibi olan var mı yardımcı olun lütfen.

hadi hayırlısı cnm,, bizde meraklıyız valla. hep beraber sevinelim inşallah.

G Gurbetkusu79 hayırlı haberler al inşallah güzel haberler ver. Test yapacak olan arkadaşlar inşallah güzel pozitif sonuçlu haberlerle dönersiniz. Dualarım sizlerle..

Canım panik yapma günden güne değişiyor ki zaten bende bazen tüm belirtileri yaşıyorum. Hatta diyorum ki test yapmadan bile anlardın hami!E olduğumu o kadar.. ama bazen de misal bugün normal halimden hiçbir farkim yok 0 belirti

Cn
m tedirgin olma lütfen, bende aynı durumdayım seninle, ilki gibi olacak diye çok endişeleniyorum. Ama allaha şükür değerlerim yükseliyor. İçin rahat edecekse test yaptır.

Bende eşimi bekliyorum drunda msj atıyo hadi yaptır su testini die İnşallah yükselmiştir degerim cok heyecanlıyım fua edin lütfen tedt veren arkadaşlarım inşallah pozitif sonuc alırsınız artık savma sağan rüyalar görüyorum rabbim bebişlerimizi nasip etsin inş

Cnm yaptırmadınmı daha sen testini?

Hulusi hoca garantici biraz stres yapma üzülme gayet iyi ama tekrar görelim dedi

Kızlar benim sonucum negatif inşallah siz kısa zamanda kucaginiza alırsınız hepiniz hakkınızı helal edin

Kızlar benim sonucum negatif inşallah siz kısa zamanda kucaginiza alırsınız hepiniz hakkınızı helal edin
Çok ama çookkk üzüldüm neden böyle oldu bize nazar değdi hep pozitif alıyorduk
Hakkında hayırlısı nedesem boş biliyorum
Çok üzgünüm şuan çok

Canım çok üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah.

Kizlar benim idrar testim negatif 11.gunum
Ne yazikki olmadi mevlam simdi olmasini istemedi...

Canım çok üzgünüm, yaşınız genç allah madden ve manen toparlanıp tekrar deneme gücü versin inşallah, mutlaka birgünbebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah vazgeçmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…