Canım gecmiş olsun rabbim sabır versinKızlar benim sonucum negatif inşallah siz kısa zamanda kucaginiza alırsınız hepiniz hakkınızı helal edin
Canim idrarda cikmayabilir .sen karalari bağlama hemen.seninle günlerimiz aynıydı ben daha yapmadim meselaKizlar benim idrar testim negatif11.gunum
Ne yazikki olmadimevlam simdi olmasini istemedi...
Dur kan sonucun bi çıksın güven olmaz bu testlereKizlar benim idrar testim negatif11.gunum
Kızlar benim sonucum negatif inşallah siz kısa zamanda kucaginiza alırsınız hepiniz hakkınızı helal edin
Kizlar benim idrar testim negatif11.gunum
gelecek tüp bebek merkezinde batu hoca var. iki arkadaşımda onda tedavi gördü. çok memnunlar. tavsiye derim.Antalyada tüp bebek merkezi önerilerinize çok ihtiyacım var.ilk denemem olacak fiyatları falan nasıl bir fikrim yok.lütfen yardım edin
Canım. Hemen gidip bir acilde kan veremez misin ? Bir saate çıkar özelde idrarda görmeyip kanda görenler de varKizlar benim idrar testim negatif11.gunum
Helal olsun sende helal et. Yılmak yok Allah var gam yok. Umutsuz olmak yok güzel günler göreceğiz hep birlikte canımKızlar benim sonucum negatif inşallah siz kısa zamanda kucaginiza alırsınız hepiniz hakkınızı helal edin
Canım kan sonucunu bekle hemen üzülme. İdrarda olmayabiliyorKizlar benim idrar testim negatif11.gunum
Mete beyi duymuştum bende ama sanırım rapor almam gerekiyor tıp tan.zaten ilk asilamami orada olmuştum ikinciside medstar da oldu gecen ay.çok teşekkür ederimgelecek tüp bebek merkezinde batu hoca var. iki arkadaşımda onda tedavi gördü. çok memnunlar. tavsiye derim.
Ben antalya tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. Transferim 3ünde gerçekleşti. Zor hastaydım. 12sinde gebelik testi için kan vereceğim. Gelecek tüp bebek merkezi ile de görüşmüştüm tedaviye başlamadan önce. Antalya tüp bebek merkezi 5000tl. Demişti gelecek sanırım 4.500tl idi. Biraz daha uygundu gelecek. Memorialde de tedavi olanlar var. Anadlu hastanesini de duyuyorum. Siz de gidin bir görüşün bence. İçinize en çok hangisi siniyorsa oraya gidin. Hiçbirinin diğerinden çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta ticaret yapıyorlar (maalesef) önemli olan sizin moraliniz, inancınız.Antalyada tüp bebek merkezi önerilerinize çok ihtiyacım var.ilk denemem olacak fiyatları falan nasıl bir fikrim yok.lütfen yardım edin
arkadaşımda raporla yaptırdı. meteyle batu hocann adı hep beraber anılıyor yanlış hatırlamıyorsam.Mete beyi duymuştum bende ama sanırım rapor almam gerekiyor tıp tan.zaten ilk asilamami orada olmuştum ikinciside medstar da oldu gecen ay.çok teşekkür ederim
Helal olsun canım sabret tevekkül et biraz daha zamanı varmış demekKızlar benim sonucum negatif inşallah siz kısa zamanda kucaginiza alırsınız hepiniz hakkınızı helal edin
Çok doğru canım benim.aşılama neyse de tüp hiç düşünmemiştim ama artık kesin diyorum artık.bu kadar acıya bari daha garantili olsun diyorumBen antalya tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. Transferim 3ünde gerçekleşti. Zor hastaydım. 12sinde gebelik testi için kan vereceğim. Gelecek tüp bebek merkezi ile de görüşmüştüm tedaviye başlamadan önce. Antalya tüp bebek merkezi 5000tl. Demişti gelecek sanırım 4.500tl idi. Biraz daha uygundu gelecek. Memorialde de tedavi olanlar var. Anadlu hastanesini de duyuyorum. Siz de gidin bir görüşün bence. İçinize en çok hangisi siniyorsa oraya gidin. Hiçbirinin diğerinden çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta ticaret yapıyorlar (maalesef) önemli olan sizin moraliniz, inancınız.
Şimdi yeniden okudum idrar testi demişsin. Canım benim hiiçç kafaya takma o zaman. İdrar testi çok yanıltıcı olabiliyor. O yüzden yapmayın diyorlar G Gurbetkusu79G Gurbetkusu79 hemen moralini bozma. İkinci bir test daha yaptırman gerekiyor. Ben ayın 12sinde test yaptıracağım, transferimin 9.günü olacak. Doktorum negatif çıksa bile ikinci kez test yapılması gerektiğini söyledi. Ama olur da tutunamamışsa bile lütfen üzme kendini. Olmaz denilenlerin bile bebekleri olmuş. Burada bile çok örneği var. Yeniden deneriz arkadaşım. Üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?