Canim yavas yavas yapabilirsin bence birsey olmaz.arkadaşlar perşembe doktora gidecem özel bölgeye ağda yapsam bişey olur mu alttan falan bakarlarsa temiz olsun siz ağda yapıyo musunuz
Allah izin verirse bebeğinin kalp atışınıda duyarsın inşallah canım. Ben de senin gibi evhamlıyım biraz dua edelim bebeklerimiz Allaha emanet içini ferah tut.Arkadaşlar perşembe günü kalp atışı için gidicez bana biraz moral verir misiniz çok stres yapıyorum niyeyse.. Kese gayet güzeldi 3 aralıkta transferim olmuştu..
Sizde zaman zaman korkular oluyor mu
Bu arada kusma hiç olmadı ara ara bulantı söz konusu
sağ ol canım valla napacam bilmiyom belki tüy dökücüyle falan hallederim o zaman
valla canım bende öyle düşünüyom yoksa tüy dökücü alacamCanim yavas yavas yapabilirsin bence birsey olmaz.
Allah izin verirse bebeğinin kalp atışınıda duyarsın inşallah canım. Ben de senin gibi evhamlıyım biraz dua edelim bebeklerimiz Allaha emanet içini ferah tut.
ben daha doktora hiç gitmedim canım kanda hep baktırdık eğer alttan bakarsa diye canım bilmiyom nerden bakar
Ben hiç alttan baktırmadım size alttan mı bakılıyor
ben daha doktora hiç gitmedim canım kanda hep baktırdık eğer alttan bakarsa diye canım bilmiyom nerden bakar
Canım üstten görünür bence ben 4 haftalıkken alttan gördüm keseyi.perşembe 5+4 olacak nerden bakar
inşallah canımm yaCanım üstten görünür bence ben 4 haftalıkken alttan gördüm keseyi.
Canım üstten görünür bence ben 4 haftalıkken alttan gördüm keseyi.
ne kadarlıktı canım üstten baktığındaBende de direkt üstten baktılar
ne kadarlıktı canım üstten baktığında
Ben bahceci fulyada oldum tup bebegimi hic memnun kalmadim...Bir de kızlar bana İstanbul da en iyi tüp bebek merkezleri neresi yazabilir misiniz ?!? Ben john hopkins Anadolu salık merkezi Ayhan arıcıya gittim.. ama değiştirmek istersem nereye giderim bilemiyorum. Bahçeci fln diyorlar ?!?
aynen canm bana 20 dedi doktor senn de 5 gün embrysu dimi?Canım hayırlı olsun insallah guzel sonuçlar veririz.Bizim aynı gün oldu transfer şimdi gün sayma sırası bize geldi Rabbim utandirmasin hiç birimizi
anladım canım o zaman üstten görünür inşallah5 HAFTALIK
bence tüy dökücü kullanma derim . kimyasal neticede. jilet yapabilirsin 1 kereye mahsus hoşlanmıyosan.valla canım bende öyle düşünüyom yoksa tüy dökücü alacam
bende umut tüp bebek merkezindeyim cem çelik doktorum genel olark herkez memnun ordan daİstanbul Anadolu yakasındayım gerekirse Fulya'ya da giderim tabiki.. inşallah düzelir canım.. inşallah hepimiz sevinçli haber alırız.. bebeklerimiz doğunca artık yakın olursak oyun arkadaşı yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?