2016 Aralik tup bebek

Gercekten kanmi verdin...
Canimsin yaa yapma kendine bunu senin degerlerin zaten coook guzeldi.. Ama icin daha rahat edecekse diyecek birseyim yok...:)

Evet arkadasim dun cok kotu bir gundu hepimiz negatif aldik.. Cok uzucuydu ama rabbim ne dilerse o olur yapacak hic birsey yok..
Bende yavas yavas ucak biletimi alip evimd donecegim sanirim 2-3 reglimde tekrar denemek istiyorum
İnşallah yeni tedavinde bebişlerini sağ salim kucağına alırsın canım Amin.

Canını sıkma canım bol bol dinlen Allahın izniyle bebişlere hiç bişey olmaz inşallah.
İnş cnm hepimizin sorunsuz geçer .. pozitif alıp sonra düşük yapmak çok yıpratıyor direk negatifi görünce bi kaç gün üzülüyorsun toplanman daha kısa sürüyor .. hayırlısı bakalım inş kan sonucum iyi çıkar yarım saate belli olcak

İnşallah canım dualarım seninle. Sonucun çıkar çıkmaz yaz merak ederiz seni.

Gercekten kanmi verdin...
Canimsin yaa yapma kendine bunu senin degerlerin zaten coook guzeldi.. Ama icin daha rahat edecekse diyecek birseyim yok...:)
Etkilendin sanırım dün sizlerden hiç agrım yoktu gece baya agrım oldu iyicene moralsiz uyandım kan verdim 1 saat önce her dönemi ayrı zor bi kızımız var ama sanki ilk tüp bebeğim gibi acemiyim gibi

bnde bahceci fulyadayım cnm doktorun kımdı neden memnun kalmadın? ben şuana kdrkı aşamlardan memnunum doktorum guvenc bey
Canim ben hollandadan geldim ve Mustafa Bahceci hoca icin geldim ama ben hocayi sadece 2 defa gordum benim transferimi o yapacakti yapamadi... Arti 2 tane cok guzel gelisen embryomu imha ettiler goya dondurmaya iyi degilmis hiic inanmadim.. Artik imhami ettiler yoksa baska birseymi yaptilar bilmiyorum...
Tabii ben seni etkilemek istemem canim bu benim yasadimlarim...

Rabb'imin dediği olur kızlar nolar üzülmeyin kızmayın bana en azından hemen negatif aldınız biz uçtuk sevinçten her şey çok iyiydi bir anda düştü Dr genetik bozukluk dedi 3embriyo var galiba üçünde genetiğe gidecek ya hiç biri sağlam çıkmazsa korkusu keske hiç hamile kalmasaydım daha iyiydi diyorum nolur uzulmeyinnn Çok şükür olmayacak demiyorlar ya hiç denemeyin deseydi Dr çok şükür deyip önümüze bir kez daha deneyecek diyelim

Benimde imha ettiler boşuna 500 dolar verirsin dondurmak için çözünce de trasnfer edilecek durumda olmazlar dedi .. inş gerçekten imha ediyorlardır

Etkilendin sanırım dün sizlerden hiç agrım yoktu gece baya agrım oldu iyicene moralsiz uyandım kan verdim 1 saat önce her dönemi ayrı zor bi kızımız var ama sanki ilk tüp bebeğim gibi acemiyim gibi
Evet canim anliyorum senii inan...
Ve varya dun benimde morelim cok bozuktu.. Hic anne olmayanlari gercekten cook cook iyi anliyorum daha buyuk bir aci ama inanin bizlerde ikinci icin ugrasiyoruz ya oda cok zor ama dun ailen hep sunu dedi : uzulme uzelme bak kizin var falan filan.. Biliyorum bunu ben ama niye uzulmiyeyim yaa benimde hayallerim var esiminde hayalleri var kizimda hayalleri var... Uzulmeye firsat verilmedi bile bu yollar zor yollar bu yasan anca bilir yasamayan bilmez...

yani ne deseler inanıyoruz sonucta embrıyolarla ilgili bilgimiz onların soyledıklerıyle sınırlı. kendi hataları yuzunden iyi gelişmedi diyorlarsa Allaha hesap verecekler, okdr emek ver ugras snra çöp olsun. ama gercekten 3. gune kdr iyi gelişip 4 ve 5. gunlerde gelişimi bozulan duran embrıyolarda oluyor tabi laboratuvarda neler oldugunu bilemeyiz. mustafa hocanın hastaları direk onun ilgisini göremiyor malesef , baska birdoktor seçseydin belki daha memnun olurdun bu açıdan. nasibimizde varsa olacak inş bir sonraki denemende buna vesile olacak bir merkez bulursun cnm . bn suan doktorumun tedavi yontemınden adımlarından memnuum pozitif alamazsam da fikrim değişmeyecek yın ondan devam edecegım muhtemeln . tabı transfer ve embrıyo çözdurme aşamalarında onlara baglı bir aksılık yaşamazsam. hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Aynen öyle cnm ama işte üzülme demekten başkada insanın elinden bşy gelmiyor
Çok şükür bi kızımız var cnm Bnm gerçekten ya olmasaydı o dahada zor olurdu..
çok çaba gösteriyoruz sen yurtdışından gelmişsin evinden uzak bisürü maddi masraf yanında bedenende zor okdr uğraş dur bi hiç olsun sonu .. nasıl üzülmez insan tabi yıkılır hatta ama gececek inş ...allah inancımız var çok şükür olmadıysa sebebi vardır ..

Valla belimde çok ağrıyor artık ben pek olumlu olacağını düşünemedim niyeyse. 5.gün embriyosu benim iki tane minnoşum var ve ilk denemem
olumlu düşün bennm de bugun birinci günüm hiç bişi hissetmyrm o yüzden olmadı snaıırm dioyr sonra kendimi olumlu düşünmeye zorluyurm olumlu olallım olumlu gelsin sonuçlar

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
1 ay sonra bende düşünüyorum.duam seninle inşallah herşey istediğin gibi olur

Kızlar 2 aşılama yaptırdım ve tüp bebek yapayım şimdi diyorum.ilk kez yaptırmak istiyorum nelere dikkat etmeliyim?dondurma felan oluyormuş yaptırayım mı acaba?hiç fikrim yok tüp le alakalı nolur yardım!!!acaba aşılamayı tekrar mı denesem?tecrübelerinize çok ihtiyacım var.epilepsi hastası olduğum için ilaç dozu bana sıkıntı oluyor.nöbetlerimi tetikliyor ama tüm çabam evlât için

minikgelin baya çok çıkmış benim de transferim 27 aralık dı aynı oluyoruz dimi benim de dün 887,2 di. yarın da vereceğim. diğer sonuçların kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…