Canını sıkma canım bol bol dinlen Allahın izniyle bebişlere hiç bişey olmaz inşallah.Çok üzüldüm yemin ederim gittim kan verdim bugun korkumdanolacağı varsa atlasam hoplasam bile düşmez nasip artık
bnde bahceci fulyadayım cnm doktorun kımdı neden memnun kalmadın? ben şuana kdrkı aşamlardan memnunum doktorum guvenc beyBen bahceci fulyada oldum tup bebegimi hic memnun kalmadim...
Gercekten kanmi verdin...Allah razı olsun cnm dinleniyorum dün ama gerçekten üzüldüm nebilim hani görmesemde hisettim sizin ne hissettiğinizi .. gecen düşük yaptım ya ondan diken üstündeyim hayırlısı hepimiz için
Sen evine nezaman gideceksin cnm
Çok üzüldüm yemin ederim gittim kan verdim bugun korkumdanolacağı varsa atlasam hoplasam bile düşmez nasip artık
İnşallah yeni tedavinde bebişlerini sağ salim kucağına alırsın canım Amin.Evet arkadasim dun cok kotu bir gunduhepimiz negatif aldik.. Cok uzucuydu ama rabbim ne dilerse o olur yapacak hic birsey yok..
Bende yavas yavas ucak biletimi alip evimd donecegim sanirim 2-3 reglimde tekrar denemek istiyorum
İnş cnm hepimizin sorunsuz geçer .. pozitif alıp sonra düşük yapmak çok yıpratıyor direk negatifi görünce bi kaç gün üzülüyorsun toplanman daha kısa sürüyor .. hayırlısı bakalım inş kan sonucum iyi çıkar yarım saate belli olcakCanını sıkma canım bol bol dinlen Allahın izniyle bebişlere hiç bişey olmaz inşallah.
İnşallah canım dualarım seninle. Sonucun çıkar çıkmaz yaz merak ederiz seni.İnş cnm hepimizin sorunsuz geçer .. pozitif alıp sonra düşük yapmak çok yıpratıyor direk negatifi görünce bi kaç gün üzülüyorsun toplanman daha kısa sürüyor .. hayırlısı bakalım inş kan sonucum iyi çıkar yarım saate belli olcak
Etkilendin sanırım dün sizlerden hiç agrım yoktu gece baya agrım oldu iyicene moralsiz uyandım kan verdim 1 saat önce her dönemi ayrı zor bi kızımız var ama sanki ilk tüp bebeğim gibi acemiyim gibiGercekten kanmi verdin...
Canimsin yaa yapma kendine bunu senin degerlerin zaten coook guzeldi.. Ama icin daha rahat edecekse diyecek birseyim yok...:)
Tmm cnm yarım saate çıkar yazarım inşİnşallah canım dualarım seninle. Sonucun çıkar çıkmaz yaz merak ederiz seni.
Canim ben hollandadan geldim ve Mustafa Bahceci hoca icin geldim ama ben hocayi sadece 2 defa gordum benim transferimi o yapacakti yapamadi... Arti 2 tane cok guzel gelisen embryomu imha ettiler goya dondurmaya iyi degilmis hiic inanmadim.. Artik imhami ettiler yoksa baska birseymi yaptilar bilmiyorum...bnde bahceci fulyadayım cnm doktorun kımdı neden memnun kalmadın? ben şuana kdrkı aşamlardan memnunum doktorum guvenc bey
Benimde imha ettiler boşuna 500 dolar verirsin dondurmak için çözünce de trasnfer edilecek durumda olmazlar dedi .. inş gerçekten imha ediyorlardırCanim ben hollandadan geldim ve Mustafa Bahceci hoca icin geldim ama ben hocayi sadece 2 defa gordum benim transferimi o yapacakti yapamadi... Arti 2 tane cok guzel gelisen embryomu imha ettiler goya dondurmaya iyi degilmis hiic inanmadim.. Artik imhami ettiler yoksa baska birseymi yaptilar bilmiyorum...
Tabii ben seni etkilemek istemem canim bu benim yasadimlarim...
Evet canim anliyorum senii inan...Etkilendin sanırım dün sizlerden hiç agrım yoktu gece baya agrım oldu iyicene moralsiz uyandım kan verdim 1 saat önce her dönemi ayrı zor bi kızımız var ama sanki ilk tüp bebeğim gibi acemiyim gibi
yani ne deseler inanıyoruz sonucta embrıyolarla ilgili bilgimiz onların soyledıklerıyle sınırlı. kendi hataları yuzunden iyi gelişmedi diyorlarsa Allaha hesap verecekler, okdr emek ver ugras snra çöp olsun. ama gercekten 3. gune kdr iyi gelişip 4 ve 5. gunlerde gelişimi bozulan duran embrıyolarda oluyor tabi laboratuvarda neler oldugunu bilemeyiz. mustafa hocanın hastaları direk onun ilgisini göremiyor malesef , baska birdoktor seçseydin belki daha memnun olurdun bu açıdan. nasibimizde varsa olacak inş bir sonraki denemende buna vesile olacak bir merkez bulursun cnm . bn suan doktorumun tedavi yontemınden adımlarından memnuum pozitif alamazsam da fikrim değişmeyecek yın ondan devam edecegım muhtemeln . tabı transfer ve embrıyo çözdurme aşamalarında onlara baglı bir aksılık yaşamazsam. hepimizin hakkında hayırlısı olsunCanim ben hollandadan geldim ve Mustafa Bahceci hoca icin geldim ama ben hocayi sadece 2 defa gordum benim transferimi o yapacakti yapamadi... Arti 2 tane cok guzel gelisen embryomu imha ettiler goya dondurmaya iyi degilmis hiic inanmadim.. Artik imhami ettiler yoksa baska birseymi yaptilar bilmiyorum...
Tabii ben seni etkilemek istemem canim bu benim yasadimlarim...
Aynen öyle cnm ama işte üzülme demekten başkada insanın elinden bşy gelmiyorEvet canim anliyorum senii inan...
Ve varya dun benimde morelim cok bozuktu.. Hic anne olmayanlari gercekten cook cook iyi anliyorum daha buyuk bir aci ama inanin bizlerde ikinci icin ugrasiyoruz ya oda cok zor ama dun ailen hep sunu dedi : uzulme uzelme bak kizin var falan filan.. Biliyorum bunu ben ama niye uzulmiyeyim yaa benimde hayallerim var esiminde hayalleri var kizimda hayalleri var... Uzulmeye firsat verilmedi bilebu yollar zor yollar bu yasan anca bilir yasamayan bilmez...
Cok buyukbir para inanBenimde imha ettiler boşuna 500 dolar verirsin dondurmak için çözünce de trasnfer edilecek durumda olmazlar dedi .. inş gerçekten imha ediyorlardır
olumlu düşün bennm de bugun birinci günüm hiç bişi hissetmyrm o yüzden olmadı snaıırm dioyr sonra kendimi olumlu düşünmeye zorluyurm olumlu olallım olumlu gelsin sonuçlarValla belimde çok ağrıyor artık ben pek olumlu olacağını düşünemedim niyeyse.5.gün embriyosu benim iki tane minnoşum var ve ilk denemem
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.Günaydın kızlar. Günlerdir 1 mi 2 mi transfer olsun diye düşünürken doktor kesin kararını vermiş. Tek olcak 5. gün embriyosu. 4 tane de dondurulacak insallah. Geceden beri midem yaniyo ilaclardan mi yoksa stres mi yaptim bilemiyorum. Hazirlanmaya basliyorum ılık bi duş alıp dua mı edip gidecegiz hayirlisiyla. Aklina gelen benim için dua etsin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?