2016 Aralik tup bebek

Ben bir tane iyi bir doktor buldum ama erkek baya iyi yorum var hakkında. Bayan doktorlar hakkında fazla yorum bulamadım. Kafam karışık erkek doktorda rahat edebilir miyim diye.Ne yapsam bana bir fikir verin kızlar.
canım bence erkek doktorlar kadın doğumda daha iyi eşim bile farketmiş doktorlar hep erkek diyo bende erkekten randevu alacam

Kızlar benim böbreğim agrıyor eve geldim biraz uzandım öğle arası işe gitcem geri .. sanırım olumsuz sonuçlar beni çok etkiledi dünden sonra kendimi kötü hisediyorum ve keyifsiz hisediyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin..

Nslsniz kızlar özledim sizleri nasıl gidiyor varmış sevindirici haberlerr

ne yın var cnm sen hamile degilmiydinnnn

Kaç yıldan sonra geliyor sizin bebiş benim 6 olacak nerdeyse
canım 3 yıldır evliyim 2 yıldır uğraşıyoz en sonunda tüp bebek yaptırak dedik her oturmalarda çocuk konusu herkesin çocuğu var bizim boynumuz bükük o yüzden 10 yıl gibi geldi bana ayrıca kaynananın laf sokmaları gelinin kısır mı soruyolar falan diyodu zor geçti bu süreç canım

Benimde iki gün önce gelmişti bir de bugün geldi açık pembe gibi tonu oluyo, iki üç gün gelmiyo sonra tekrar geliyor. O yüzden evin içerisinde yürüyorum zaten canım arada sende kısa süreli yürümeler yaptığında kendilğinden dışarı atacaktır kendisini. Bel ağrısına gelince o bende de var. Kalçalarıma vuruyor hatta. Ama 1. Transferde de böyle ağrılarım oldu sonra kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi umursamıyorum. Adet ağrıları gebelik belirtileri ile birbirine benziyor canım. Umarım çektiğimiz ağrılar sonucu yüzümüz güler.

Canım hoşgeldin nikini mi değiştirdin dün baya negatif sonuçlar alanlar oldu. Sen nasılsın iyi misin.
Çok şükür cnm esimin adı vardıya erkemizin falan dediler bende değiştirdim cnm coksukur atlattım 3ay sonra tekrar deniycez Rabbim izin verirse kim negatif aldı yaaa ayrıca minik gelin hamile degilmiydinnnn ona ne oldu

valla canım bende öyle düşünüyom yoksa tüy dökücü alacam
Canım ben normalde ağda yapıyorum sürekli hormon ilaçlarından dolayı acıması azalsın diye emla krem kullanıyordum öncesinde. Doktoruma sormadım daha tüy sorunum olmadı ama tüy dökücü krem için içerisinde kimyasallar olduğunu ve bu süreçte tavsiye etmediğini söylemişti. Arkadaşım var hemşire o da öyle dedi. Siz normal gebeliklere göre biraz nazlı ve özel gebelik geçireceksiniz demişti.

Çok şükür cnm esimin adı vardıya erkemizin falan dediler bende değiştirdim cnm coksukur atlattım 3ay sonra tekrar deniycez Rabbim izin verirse kim negatif aldı yaaa ayrıca minik gelin hamile degilmiydinnnn ona ne oldu
Minik gelin hamile canım çok şükür ama ağrıları oluyormuş sanırım. Dün test yapan herkes negatif aldı bu da bizi baya üzdü. Rabbim yeni tedavinde inşallah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.

Canim arkadasimm ne olur stres yapma bak cok etkiler biliyorsun.. Senin bence ikiz o yuzden bukadar hissediyorsun belirtileri... Lutfen arkadasim bol bol dinlen uzme kendi kiyamam sana...

Canim arkadasimm ne olur stres yapma bak cok etkiler biliyorsun.. Senin bence ikiz o yuzden bukadar hissediyorsun belirtileri... Lutfen arkadasim bol bol dinlen uzme kendi kiyamam sana...
Allah razı olsun cnm dinleniyorum dün ama gerçekten üzüldüm nebilim hani görmesemde hisettim sizin ne hissettiğinizi .. gecen düşük yaptım ya ondan diken üstündeyim hayırlısı hepimiz için
Sen evine nezaman gideceksin cnm

Çok üzüldüm yemin ederim gittim kan verdim bugun korkumdan olacağı varsa atlasam hoplasam bile düşmez nasip artık

Evet arkadasim dun cok kotu bir gundu hepimiz negatif aldik.. Cok uzucuydu ama rabbim ne dilerse o olur yapacak hic birsey yok..
Bende yavas yavas ucak biletimi alip evimd donecegim sanirim 2-3 reglimde tekrar denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…