canım bence erkek doktorlar kadın doğumda daha iyi eşim bile farketmiş doktorlar hep erkek diyo bende erkekten randevu alacamBen bir tane iyi bir doktor buldum ama erkek baya iyi yorum var hakkında. Bayan doktorlar hakkında fazla yorum bulamadım. Kafam karışık erkek doktorda rahat edebilir miyim diye.Ne yapsam bana bir fikir verin kızlar.
inşallah canım vakit geçer hem stres atarım inşallah başarabilirim anca kız becerikli değilim anca biterErken başlamışsın hadi bakalım ben de örmek istiyorum
ne yın var cnm sen hamile degilmiydinnnnKızlar benim böbreğim agrıyor eve geldim biraz uzandım öğle arası işe gitcem geri .. sanırım olumsuz sonuçlar beni çok etkiledi dünden sonra kendimi kötü hisediyorum ve keyifsiz hisediyorumrabbim herşeyin hayırlısını versin..
Bende sadece bir ters bir düz örebilirim ama kesme kol işlemlerini hiç bilmiyominşallah canım vakit geçer hem stres atarım inşallah başarabilirim anca kız becerikli değilim anca biter
canım 3 yıldır evliyim 2 yıldır uğraşıyoz en sonunda tüp bebek yaptırak dedik her oturmalarda çocuk konusu herkesin çocuğu var bizim boynumuz bükük o yüzden 10 yıl gibi geldi bana ayrıca kaynananın laf sokmaları gelinin kısır mı soruyolar falan diyodu zor geçti bu süreç canımKaç yıldan sonra geliyor sizin bebiş benim 6 olacak nerdeyse
canım komşum gösterecek yoksa bende cesaret edemezdimBende sadece bir ters bir düz örebilirim ama kesme kol işlemlerini hiç bilmiyom
ayy yedinci gün çok iimiş :) regly belirtileri olumlu cnm bilosundr hamilelik belirtisi oluo
Canım hoşgeldin nikini mi değiştirdin dün baya negatif sonuçlar alanlar oldu. Sen nasılsın iyi misin.Unutulduk galiba kızlar kimseden ses yok neyse Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün ins kib
ilaçlarda yan etki yapıyor belirti aramayın inş vardır bebiş..
Benimde iki gün önce gelmişti bir de bugün geldi açık pembe gibi tonu oluyo, iki üç gün gelmiyo sonra tekrar geliyor. O yüzden evin içerisinde yürüyorum zaten canım arada sende kısa süreli yürümeler yaptığında kendilğinden dışarı atacaktır kendisini. Bel ağrısına gelince o bende de var. Kalçalarıma vuruyor hatta. Ama 1. Transferde de böyle ağrılarım oldu sonra kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi umursamıyorum. Adet ağrıları gebelik belirtileri ile birbirine benziyor canım. Umarım çektiğimiz ağrılar sonucu yüzümüz güler.Cnm tekrar gittim tuvalete Allaha şükür tekrarlamadı, su gibi jelimsi bir alıntı geldi biraz beyaz ,birazda beyaz jel parçası. Sanırım içerde biriken jellerdi dediğiniz gibi oturuyorum artık diye vucut dışarı attı onları. Belimdeki şiddetli adet ağrısı neyin nesi onu bilemiyorum ama.
Çok şükür cnm esimin adı vardıya erkemizin falan dediler bende değiştirdim cnm coksukur atlattım 3ay sonra tekrar deniycez Rabbim izin verirse kim negatif aldı yaaa ayrıca minik gelin hamile degilmiydinnnn ona ne olduCanım hoşgeldin nikini mi değiştirdin dün baya negatif sonuçlar alanlar oldu. Sen nasılsın iyi misin.
Canım ben normalde ağda yapıyorum sürekli hormon ilaçlarından dolayı acıması azalsın diye emla krem kullanıyordum öncesinde. Doktoruma sormadım daha tüy sorunum olmadı ama tüy dökücü krem için içerisinde kimyasallar olduğunu ve bu süreçte tavsiye etmediğini söylemişti. Arkadaşım var hemşire o da öyle dedi. Siz normal gebeliklere göre biraz nazlı ve özel gebelik geçireceksiniz demişti.valla canım bende öyle düşünüyom yoksa tüy dökücü alacam
Minik gelin hamile canım çok şükür ama ağrıları oluyormuş sanırım. Dün test yapan herkes negatif aldı bu da bizi baya üzdü. Rabbim yeni tedavinde inşallah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.Çok şükür cnm esimin adı vardıya erkemizin falan dediler bende değiştirdim cnm coksukur atlattım 3ay sonra tekrar deniycez Rabbim izin verirse kim negatif aldı yaaa ayrıca minik gelin hamile degilmiydinnnn ona ne oldu
Canim arkadasimm ne olur stres yapma bak cok etkiler biliyorsun.. Senin bence ikiz o yuzden bukadar hissediyorsun belirtileri... Lutfen arkadasim bol bol dinlen uzme kendi kiyamam sana...Kızlar benim böbreğim agrıyor eve geldim biraz uzandım öğle arası işe gitcem geri .. sanırım olumsuz sonuçlar beni çok etkiledi dünden sonra kendimi kötü hisediyorum ve keyifsiz hisediyorumrabbim herşeyin hayırlısını versin..
Allah razı olsun cnm dinleniyorum dün ama gerçekten üzüldüm nebilim hani görmesemde hisettim sizin ne hissettiğinizi .. gecen düşük yaptım ya ondan diken üstündeyim hayırlısı hepimiz içinCanim arkadasimm ne olur stres yapma bak cok etkiler biliyorsun.. Senin bence ikiz o yuzden bukadar hissediyorsun belirtileri... Lutfen arkadasim bol bol dinlen uzme kendi kiyamam sana...
Çok üzüldüm yemin ederim gittim kan verdim bugun korkumdanMinik gelin hamile canım çok şükür ama ağrıları oluyormuş sanırım. Dün test yapan herkes negatif aldı bu da bizi baya üzdü. Rabbim yeni tedavinde inşallah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.
Evet arkadasim dun cok kotu bir gunduMinik gelin hamile canım çok şükür ama ağrıları oluyormuş sanırım. Dün test yapan herkes negatif aldı bu da bizi baya üzdü. Rabbim yeni tedavinde inşallah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?