- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
Evt cnm 27 Aralık'ta transferim oldu senin sonucunda baya iyi mşlh yarın yapınca haber verminikgelin baya çok çıkmış benim de transferim 27 aralık dı aynı oluyoruz dimi benim de dün 887,2 di. yarın da vereceğim. diğer sonuçların kaçtı
Evt cnm 27 Aralık'ta transferim oldu senin sonucunda baya iyi mşlh yarın yapınca haber ver
bebişler el sallıyor sana biz burdayız diye :))14. Gün 2020 çıkmış kızlar çok deilmi
Ahhh canım yaa insan nasıl üzülmez ki.hayaller var ,emek var herşey var.insan hadi tamam olmadi deyip hemen toplarlanamiyo malesef.insallah bi sonraki denemende olur.Evet canim anliyorum senii inan...
Ve varya dun benimde morelim cok bozuktu.. Hic anne olmayanlari gercekten cook cook iyi anliyorum daha buyuk bir aci ama inanin bizlerde ikinci icin ugrasiyoruz ya oda cok zor ama dun ailen hep sunu dedi : uzulme uzelme bak kizin var falan filan.. Biliyorum bunu ben ama niye uzulmiyeyim yaa benimde hayallerim var esiminde hayalleri var kizimda hayalleri var... Uzulmeye firsat verilmedi bilebu yollar zor yollar bu yasan anca bilir yasamayan bilmez...
14. Gün 2020 çıkmış kızlar çok deilmi
Ikiz heralde canim :))14. Gün 2020 çıkmış kızlar çok deilmi
Ya bugun niyese ikiz olduğunu iyicene düşündüm bu sonuçtan normalde yüksekti ama iki kat artmıştı şimdi 3 kat artmış bide ben biraz erken verdim bugun kanı :) hayırlısı olsun sorunsuz hamilelik geçirip Doğum yapacaksam nasip olsun inşbebişler el sallıyor sana biz burdayız diye :))
Ay vallahi heyecan yaptım 3 gün sonra değerim 5000 olur acaba gitsem görürmüyüm doktorum erken ger hafta gel dedi ..ayyy sana ikiz gelecek :)
Bilmiyorum bana Yüksel sanırım ikiz gibi ama yinede keseyi görmeden belli olmaz sanırımIkiz heralde canim :))
Evt cnm 2 tane 5. Gün embriyosu koymuşlardıİkiz mi ne seninki masAllah çok güzel yükselmiş 5.gün embriyosuydu değil mi
Benim kızımda baya düşüktü bu böyle ilk kez böyle sonuç gördüm bende şaşırdım böyle yüksek olunca sorun olmaz inş insan hertürlü bi tedirgin oluyorBenim 14.gün 161.7 çıkmıştı
Keşke ya valla bizden geçti artık ama Yen'i tedavi olanlara umut olurdu listekızlar vaktı olan biri listeyi düzenlemeyi üstlense ne güzel olacak , kim negatif kım pozitif nerde deneme yapmış fln bir arada goruruz, yöneticiye msj atabilir üstelenebilecek kişi
14. Gün 2020 çıkmış kızlar çok deilmi
Evet cnm 5.gün aynı gün vereceğiz kanı demek ki:))aynen canm bana 20 dedi doktor senn de 5 gün embrysu dimi?
Caniiim hosgeldin nasilsin ?yeniden denemen cok guzel bu sefer olacak insallah Ben iyiyim tatlim beklemeye devam haftaya bugun yapcam testi ben, erken yapmiycam. Pek belirtim yok ama bakalim insallah olumlu olur
Canım benim biz iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın..Unutulduk galiba kızlar kimseden ses yok neyse Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün ins kib
Canım senin bebişler ikiz14. Gün 2020 çıkmış kızlar çok deilmi
Canım senin dondurulmuş var dimi merak etme sağlıkla alacaksın kucağına yavrunu ben sana inaniyorum dualarimdasinÇok şükür cnm esimin adı vardıya erkemizin falan dediler bende değiştirdim cnm coksukur atlattım 3ay sonra tekrar deniycez Rabbim izin verirse kim negatif aldı yaaa ayrıca minik gelin hamile degilmiydinnnn ona ne oldu
Canım benim de dün transferim oldu.2 tane transfer olacaktı ama çözününce 1 tanesi istediğimiz gibi değil dediler tek transfer oldu.Biraz moralim bozuldu ama nasip kısmetimde varsa olacak.Duadan baska hiç bir şey yapamıyorum. Allah hiç birimizin ümitlerini dualarını boşa çıkarmasın
İkiz kuzular maaşallah insallah sağlıkla alırsın kucağına bir de küçük anne var sana yardimci:))Sen moralini yüksek tut.Sen biliyorsun ilk üç ay çok önemli. Pozitif olman çok önemli. Hepimizin kaderi başka ve kul kaderini yaşıyor. İnşallah bu topik teki herkes en kisa zamanda yavrularını kavuşur. Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin14. Gün 2020 çıkmış kızlar çok deilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?