2016 Aralik tup bebek

Ahhh canım yaa insan nasıl üzülmez ki.hayaller var ,emek var herşey var.insan hadi tamam olmadi deyip hemen toplarlanamiyo malesef.insallah bi sonraki denemende olur.

bebişler el sallıyor sana biz burdayız diye :))
Ya bugun niyese ikiz olduğunu iyicene düşündüm bu sonuçtan normalde yüksekti ama iki kat artmıştı şimdi 3 kat artmış bide ben biraz erken verdim bugun kanı :) hayırlısı olsun sorunsuz hamilelik geçirip Doğum yapacaksam nasip olsun inş
ayyy sana ikiz gelecek :)
Ay vallahi heyecan yaptım 3 gün sonra değerim 5000 olur acaba gitsem görürmüyüm doktorum erken ger hafta gel dedi ..

kızlar vaktı olan biri listeyi düzenlemeyi üstlense ne güzel olacak , kim negatif kım pozitif nerde deneme yapmış fln bir arada goruruz, yöneticiye msj atabilir üstelenebilecek kişi

Ikiz heralde canim :))
Bilmiyorum bana Yüksel sanırım ikiz gibi ama yinede keseyi görmeden belli olmaz sanırım

İkiz mi ne seninki masAllah çok güzel yükselmiş 5.gün embriyosuydu değil mi
Evt cnm 2 tane 5. Gün embriyosu koymuşlardı

Benim 14.gün 161.7 çıkmıştı
Benim kızımda baya düşüktü bu böyle ilk kez böyle sonuç gördüm bende şaşırdım böyle yüksek olunca sorun olmaz inş insan hertürlü bi tedirgin oluyor

kızlar vaktı olan biri listeyi düzenlemeyi üstlense ne güzel olacak , kim negatif kım pozitif nerde deneme yapmış fln bir arada goruruz, yöneticiye msj atabilir üstelenebilecek kişi
Keşke ya valla bizden geçti artık ama Yen'i tedavi olanlara umut olurdu liste

14. Gün 2020 çıkmış kızlar çok deilmi

Kac gundur sessiz takip ediyorum negatif alan arkadaslara cok uzldum ama senin tavrını boyle anne gibi onlara teselli vermen en az onlar kadar bu aciyi yasaman falan cok hosuma gitti gerçekten . Gormesem de cok sevdim seni yazmadan gecemedim :)
Degerlerin de cok guzel simdi gitsen bile alttan gorunur saglikli sihhatli ise ikiz nasip etsin rabbim

Çok şükür cnm esimin adı vardıya erkemizin falan dediler bende değiştirdim cnm coksukur atlattım 3ay sonra tekrar deniycez Rabbim izin verirse kim negatif aldı yaaa ayrıca minik gelin hamile degilmiydinnnn ona ne oldu
Canım senin dondurulmuş var dimi merak etme sağlıkla alacaksın kucağına yavrunu ben sana inaniyorum dualarimdasin

cogito88 kuzuuuuuuuu sizler nslsnz hadi iyi haber verinn
Canım benim de dün transferim oldu.2 tane transfer olacaktı ama çözününce 1 tanesi istediğimiz gibi değil dediler tek transfer oldu.Biraz moralim bozuldu ama nasip kısmetimde varsa olacak.Duadan baska hiç bir şey yapamıyorum. Allah hiç birimizin ümitlerini dualarını boşa çıkarmasın

14. Gün 2020 çıkmış kızlar çok deilmi
İkiz kuzular maaşallah insallah sağlıkla alırsın kucağına bir de küçük anne var sana yardimci:))Sen moralini yüksek tut.Sen biliyorsun ilk üç ay çok önemli. Pozitif olman çok önemli. Hepimizin kaderi başka ve kul kaderini yaşıyor. İnşallah bu topik teki herkes en kisa zamanda yavrularını kavuşur. Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…