- 27 Kasım 2016
- 579
- 510
- 33
- 46
Canim ben bahceci fulyadaydim birde ta hollandadan geldimCanim bahceci fulya cok iyi diyorlar erbil bey guwenc bey icin.bulent tirasi cok oven var acibadem de sanirim.ben de bir yandan bakiniyorum.ama bizim sperm dna sinda sorun varsa once onu iyilestrmek lazim ondan sonra nasipse bnim icime fulya erbil bey sindi simdilik
Bende biraktim ama nezaman gelir reglim bilmiyorum biran once gelsede rahatlasa vucudum...Kızlar ben dün akşamdan sonra ilaçlarımı bıraktım ama adetim sökülmedi.. kahverengi leke var hala.. adetim ne zaman gelir
Bizim tese ameliyatı başarısız oldu sperm bulunamadı Opu da olamadım bizim için tüp bebek sayfası kapandı artık kızımızla yolumuza devam edeceğiz sizlere hayırlı tedaviler diliyorum hamile arkadaşlara hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim 2009 yılının Ocak ayında başlayan kadınlar kulübü üyeliğim 2017 Ocak ayında son bulmuştur hepinize sevgiler
ayy yedinci gün çok iimiş :) regly belirtileri olumlu cnm bilosundr hamilelik belirtisi oluoGünaydın kızlar bugün transferimin 7.günü ama bende Regl olmakmış gibi belirtiler var çok moralsiz uyandım bu sabah
Günaydın kızlar bugün transferimin 7.günü ama bende Regl olmakmış gibi belirtiler var çok moralsiz uyandım bu sabah
Testten 2 hafta sonra keseye çağırdılar yani dün. Tam 6 haftalık 8 haftalık oluncada kalp atışına çağırdı yani 2 hafta sonraSiz duydunuz mu peki kalp atışı yada ne zamançağırdılar..Her aşaması stresli aynen..Aramızda 1 hafta var sanırım
ayy yedinci gün çok iimiş :) regly belirtileri olumlu cnm bilosundr hamilelik belirtisi oluo
Testten 2 hafta sonra keseye çağırdılar yani dün. Tam 6 haftalık 8 haftalık oluncada kalp atışına çağırdı yani 2 hafta sonra
Allah YARDIMCINIZ olsun kardeşim üzülme lütfen
Bende öyle diyodum ama ilk haftalar alttan bakılıyor dediler diyorumya ben kasıldım ve göremedi üstten denedi 1 tane gördü bitane daha görünür gibi ama net değildikeşke üstten baksa zaten alttan baktırmak istemiyom ama bakacam derse napabilirim ki canım
canım ben hamile olduğumu bile hissetmiyom kaldı ki cinsiyetCinsiyet hisseden var mı kızlar tahminleri alayım
canım ben hamile olduğumu bile hissetmiyom kaldı ki cinsiyetsen ne hissediyon bakalım
bakacam derse baktıracazBende öyle diyodum ama ilk haftalar alttan bakılıyor dediler diyorumya ben kasıldım ve göremedi üstten denedi 1 tane gördü bitane daha görünür gibi ama net değildi
bende onlarda yok canım arada kasık ağrısı o kadar inşallah canım sağlıklı olsundaerkek hissediyorum bende kalp atışını duyunca kendimi hamile hissedicem şuanda bende bişi hisstemiyorum sadece göğüs hassasiyeti, çünkü kusmada yok
Sarı bi ip aldım şiş aldım yapabilirsem yelek yapacamerkek hissediyorum bende kalp atışını duyunca kendimi hamile hissedicem şuanda bende bişi hisstemiyorum sadece göğüs hassasiyeti, çünkü kusmada yok
Sarı bi ip aldım şiş aldım yapabilirsem yelek yapacam
Ben bir tane iyi bir doktor buldum ama erkek baya iyi yorum var hakkında. Bayan doktorlar hakkında fazla yorum bulamadım. Kafam karışık erkek doktorda rahat edebilir miyim diye.Ne yapsam bana bir fikir verin kızlar.
Erken başlamışsın hadi bakalım ben de örmek istiyorumSarı bi ip aldım şiş aldım yapabilirsem yelek yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?