Gerçekten olabilir mi acaba ya ay hayali bile hoşuma gitti. İlk iki gün hiç bişey hissetmedim çünkü.2 3 saattir de feci sancı girdi seninde mi böyle olmuştu canımBol bol yat dinlen cnm embriyon tutunmaya başladı onun ağrısıdır.
Canım hoşgeldin ben şimdi okudum Erdal yazıyodu noldu değişmişUnutulduk galiba kızlar kimseden ses yok neyse Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün ins kib
Hb cnm hayırlı haberler insssCaniiim hosgeldin nasilsin ?yeniden denemen cok guzel bu sefer olacak insallah Ben iyiyim tatlim beklemeye devam haftaya bugun yapcam testi ben, erken yapmiycam. Pek belirtim yok ama bakalim insallah olumlu olur
aminnnn cnm olsun 1de yeter yeterli olsun cnm bnmCanım benim de dün transferim oldu.2 tane transfer olacaktı ama çözününce 1 tanesi istediğimiz gibi değil dediler tek transfer oldu.Biraz moralim bozuldu ama nasip kısmetimde varsa olacak.Duadan baska hiç bir şey yapamıyorum. Allah hiç birimizin ümitlerini dualarını boşa çıkarmasın
Canım hoşgeldin ben şimdi okudum Erdal yazıyodu noldu değişmiş[/QUOTBünyamin ya Erdal diye erkesini dediler bana bende değiştirdim esimin ismini
evet var cnm ama buyuk bir ihtimal genetiğe gidecek 3de sağlıklı çıkarlarsa ins 6 çi erken dusuk olduğu icin ins iyi çıkarlar cnm bnmCanım senin dondurulmuş var dimi merak etme sağlıkla alacaksın kucağına yavrunu ben sana inaniyorum dualarimdasin
Canım benim haberim yoktu nezaman düştü geçmiş olsun ya0Rabb'imin dediği olur kızlar nolar üzülmeyin kızmayın bana en azından hemen negatif aldınız biz uçtuk sevinçten her şey çok iyiydi bir anda düştü Dr genetik bozukluk dedi 3embriyo var galiba üçünde genetiğe gidecek ya hiç biri sağlam çıkmazsa korkusu keske hiç hamile kalmasaydım daha iyiydi diyorum nolur uzulmeyinnn Çok şükür olmayacak demiyorlar ya hiç denemeyin deseydi Dr çok şükür deyip önümüze bir kez daha deneyecek diyelim
Sagol cnm bnm mlsf pazar gunü her şey iyiydi 2kat artış vardı bir anda pembe birkaç damla geldi bhcg düşmeye başladı Dr da genetik bozukluktan dolayı dusuk yapıyorsun vücudun kabul etmedi dedi embriyoyu cnm mlsfCanım benim haberim yoktu nezaman düştü geçmiş olsun ya0
Benim 11.gün 487 idi bir başka arkadaşımın 11.günü 450 idi onun ikizmiş benim tek 15.gün değerimde 2800 dü ama tekmiş bence çoğul gebeliğin beta hcg ile ilgisi yokCanım senin bebişler ikiz
Ben o kadarını bilmiyorum iki embriyo konulmuş hcg değeri yüksek çıkınca ikiz ihtimali var gibi geldi. Allah bilir tabi.Benim 11.gün 487 idi bir başka arkadaşımın 11.günü 450 idi onun ikizmiş benim tek 15.gün değerimde 2800 dü ama tekmiş bence çoğul gebeliğin beta hcg ile ilgisi yok
Seninde yüksekmiş baya demek hiç belli olmuyor aslında bende bugun kan verene kdr tek olduğunu düşünüyordum da bugun baya Yüksel çıkınca ikiz gibi geldi tabi hayırlısı sorunlu bi hamilelik geçirmektense tek olmasını daha isterim :) sağlıkla doğuralım inş:)
Benim 5. Gün embriyosuydu cnm, bende ilk birkaç gün biley hissetmedim daha sonra başladım hissetmeye, birde 5. Günde kullandığım jel koyu kahve çıktı dışarı. Yerleşme kanaması olduğunu anladım.sonra yine durdu ağrılar sonra yine başladı. Sürekli ağrı sozı duymak istiyoruz ama aslında öyle olmuyor cnm benim. Lütfen kafana takma o yüzden rahat ol.Gerçekten olabilir mi acaba ya ay hayali bile hoşuma gitti. İlk iki gün hiç bişey hissetmedim çünkü.2 3 saattir de feci sancı girdi seninde mi böyle olmuştu canım
Canım benim herşeyde bir hayır vardır, Allahım o bebeği bir gün mutlaka verecektir cnm benim. Toparla ve en kısa zamanda yemiden denemeye başlayın lütfen.Kizlar malesef benim sonucumda negatif.
Ne hikmetse ayni gun transfer oldugum butun arkadaslarda negatif oldu.. Nasip degilmis
Bekleyen arkadaslarim insallah sizin yuzleriniz guler hamile arkadaslarimada bebeklerini sag saglim kucaklarina almayi nasip eder rabbim.. Hersey icin tesekkurlerrr allaha emanet olun
Hakkında hayırlısı kuzum ya Rabbim tez vakitte nasio etsin insallah sanada buradaki tüm arkadaşlarada. Üzuldum kuzum ya hususi senden de guzel haber bekliyordum aynı doktora gittigimiz icin dun arkadaslarlarda cok üzuldüm gece bile uyuyamadım. Konustunmu doktorla ne dedi?Kizlar malesef benim sonucumda negatif.
Ne hikmetse ayni gun transfer oldugum butun arkadaslarda negatif oldu.. Nasip degilmis
Bekleyen arkadaslarim insallah sizin yuzleriniz guler hamile arkadaslarimada bebeklerini sag saglim kucaklarina almayi nasip eder rabbim.. Hersey icin tesekkurlerrr allaha emanet olun
Tamam canım çok sağol herşeyden bi işaret bekliyoruz işte:)Benim 5. Gün embriyosuydu cnm, bende ilk birkaç gün biley hissetmedim daha sonra başladım hissetmeye, birde 5. Günde kullandığım jel koyu kahve çıktı dışarı. Yerleşme kanaması olduğunu anladım.sonra yine durdu ağrılar sonra yine başladı. Sürekli ağrı sozı duymak istiyoruz ama aslında öyle olmuyor cnm benim. Lütfen kafana takma o yüzden rahat ol.
Canım Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah bu hafta kötü bi hafta olduKizlar malesef benim sonucumda negatif.
Canım Rabbim en kısa zamanda sana sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.Kizlar malesef benim sonucumda negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?