2016 Aralik tup bebek

5 dak demişlerdir :)

sağol canım hastaneye gidince benı alacaklar ya orda bir hazırlık yaptılarmı serum falan yok dimi
Tıka basa değil ama tok git. Bana öyle söylemişlerdi. Sıkışık ol ama sakın abartma. Yeterli olmassa sana söylüyolar zaten. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden bebişin

İnşallah duyarsın cnm. Dünyanın en tatlı sesi. Benden istedi doktorum bütün tahlilleri. Ben yaptırdım hepsini. Kedi köpekten, çiğ etten uzak dur dedi.

Aynen kuzum aynen çok yoruldum çok çabaladım çok büyük sınavlardan geçtim pes etmedim ama artık yorulduğumu hissediyorum sanki tüm kemiklerimden tut ki kirpik uçlarıma kadar ağrıyor heryerim elbet buda geçecek bunu çok çok iyi biliyorum herşeyin hayırlısı olsun

Canım ilişkiyi ben dün Dr sordum keseyi gördüm ya hani belki dedim lütfen biraz daa uzak durun birbirinizden az daha geçsin şu dönem bi geçsin dedi. Dr size nasıl izin verdi canın ondan olabilirmi ki ya

Hayırlı olsun canım ben doğru dürüst yatmadım 3 gün dikkat ettim iş güç zaten yaptırmadı lar ama acaip wc gittim geldim yavaş kalk yavaş otur dikkat et zaten helin varsa mecbur yürüyüş yapıyosun

Jeli kullanma yanında getir dediler transferden sonra kalktım ya koy jeli öyle çık dedi ben narkoz alıcaktım açtım hiçbişey içmedim. İçmediğim için serumla idrar yaptılar bana ama narkoza gerek kalmadı çok şükür iyilide almadım oanı yaşa başka bişey demiyorum.

gzmsnÜyeÜye
Yeni
Kızlar transferim in 3. Gunu bitti bugün ama yüzüm kabardı resmen kıpkırmızı kabarıyor alnım yanaklarım ve kabar kabar sivilce oluyor sönüyor başka yerde çıkıyor anlamıyorum niye böyle oluyo bugün tam orta kasikta ara ara ama şiddetli kasılmalar da oluyo hala daha da oluyo bu belirtiler ne ki acaba bunları yaşayan var mı korkuyorum resmen

Merhaba arkadaşlar
35 yaşındayım. 2. Denemem ilk 7 ay önceydi tutmadı. Rahimde enfeksiyon oluşmuş. Doktorum benımle ilgilenmedi. Şimdi doktor değiştirdim. Dün transferim oldu. Kan değerlerimi ölçmeden yapmadı. 2 tane kalçadan 1 tane göbek aç karnına 1ilacım 4 tane vitaminin 1 tane hormon ilacım var. Ayriyetden hısteroskopıde oldum. 8 tane dondurulmuş embriyo vardı. 2 si ılkimde oldu. Diger 1 ri yaramadı 2 sini transfer ettiler. İğneler beni mahvetti yürüyemiyorum. Yatamıyorum olsun değer. Bide buğun öksürük ve grip başladı. Sadece ıhlamur alıyorum. Beni de kaydedin. Teşekkürler burdan çok bilgi alıyorum sayenizde.

Canım hayırlı olsun tedavin hoşgeldin inşallah güzel haberler alırız senden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…