5 dak demişlerdir :)yok canım öyle bişe demediler ama bugun benı aradılar 45 dk mı dedı anlamadım 5 dk d ademiş olabılır hazırlarlar senı dediler ben sabahtan berı telefon beklediğimden cok heycan yaptım ve kadının cogu dediğini anlamadım
Tıka basa değil ama tok git. Bana öyle söylemişlerdi. Sıkışık ol ama sakın abartma. Yeterli olmassa sana söylüyolar zaten. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden bebişinsağol canım hastaneye gidince benı alacaklar ya orda bir hazırlık yaptılarmı serum falan yok dimi
İnşallah duyarsın cnm. Dünyanın en tatlı sesi. Benden istedi doktorum bütün tahlilleri. Ben yaptırdım hepsini. Kedi köpekten, çiğ etten uzak dur dedi.ilk kontrole giden kese gören arkadaşlar tahlil falan istedilermi sizden benden biyokimya,hemogram,idrar falan istedi doktor .İdrar hariç diğerlerini yapıyormuş sağlık ocağı arayıp sordum ama 3-4gündür fırsat bulup gidemedim kardan dolayı.Geçen cuma gitmiştim bu cumada tekrar kontrole çağırdı bakalım hayırlısı inşllh kalp atışını duyarım
Aynen kuzum aynen çok yoruldum çok çabaladım çok büyük sınavlardan geçtim pes etmedim ama artık yorulduğumu hissediyorum sanki tüm kemiklerimden tut ki kirpik uçlarıma kadar ağrıyor heryerim elbet buda geçecek bunu çok çok iyi biliyorum herşeyin hayırlısı olsunCanım arkadaşım bak nereden nereye gelmissin biliyorum çok yoruldun tükendin incindin ama inşallah sen de anne olacaksın hem de çok güzel bir anne olacaksın buna yürekten inanıyorum kimi hemencik sahip oluyor kimi çok uğraşıyor.ben hep hayatım boyunca iyi bir insan olmaya çalıştım elimden geldiğince hep insanları çok sewdim ogrencilerime arım balım peteğim çiçeğim derim hepsi çok şaşırır bize ne güzel sesleniyorsunuz diye Rabbim biliyor şüphesiz onun emanetime gözüm gibi bakacağım hep güzel davranacagim. yatiyoz bebek kalkiozz bebek surda kaç yıl ömrüm kaldı bilmiyorum ama anne olmayı çok çok istiyorum .Sanki herkes hamile bir ben değilim gibi hissediyorum muhtemelen negatif olanların çoğu da bnm gibi hissediyor.gecen bir Dr dedikii TW de " insanları hasta olmak değil farklı olmak korkutur" dedi.anne olan herkes bu duyguyu kelimelere dökmeye çalışıyor tarifi imkansız diyor dünyanın en güzel şeyi diyor .O en güzel şeye biz de sahip olmak istiyoruz sadece ...
sağol canım teşekkur ederımTıka basa değil ama tok git. Bana öyle söylemişlerdi. Sıkışık ol ama sakın abartma. Yeterli olmassa sana söylüyolar zaten. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden bebişin
Canım ilişkiyi ben dün Dr sordum keseyi gördüm ya hani belki dedim lütfen biraz daa uzak durun birbirinizden az daha geçsin şu dönem bi geçsin dedi. Dr size nasıl izin verdicnm bnm 5.6parca ceviz kadar parçalar geldi daha sonrada çikolata rengi az az akıntı bilmiyorum ki cnm doktora iliskiden olabilirmi dedim olamaz dedi çok iyiydi artışları dedi rahime tam gömülmeden 2kat artış olmaz dedi benim 2'5kat artistaydi o yüzden genetik bozukluk vardı embriyoda dedi İnan aptal gibiyimmmm
Hayırlı olsun canım ben doğru dürüst yatmadım 3 gün dikkat ettim iş güç zaten yaptırmadı lar ama acaip wc gittim geldim yavaş kalk yavaş otur dikkat et zaten helin varsa mecbur yürüyüş yapıyosunKızlar transferim oldu. Allahım kimsenin kucağını boş koymasın. Karnımda bi şişlik ve hafif agri bele vuran, bacak titremesi oluyor. Bakalim neler olacak. Yatıyorum şimdilik bir süre de yatmayı düşünüyorum. Zaten çalışmıyorum bir süre önce sırf bu işler ve atama için işten ayrıldim. Umarım değer. Sizlerde transferden sonra neler oldu?
Jeli kullanma yanında getir dediler transferden sonra kalktım ya koy jeli öyle çık dedi ben narkoz alıcaktım açtım hiçbişey içmedim. İçmediğim için serumla idrar yaptılar bana ama narkoza gerek kalmadı çok şükür iyilide almadım oanı yaşa başka bişey demiyorum.Merhaba kızlar yarın benım transef günüm ve cok heycanlıyım transefi olan arkadaşlar lütfen yarıdım edın.Bugun hastaneden aradlar ama heycandan hıc bıse anlamadıkm acmı gittiniz dokmu jelı kullandınız mı başka neler yaptınız tansefer saatıne kadar ve en merak ettıgım hemşire sızın ayarlayacak dedı ne ayarlaması anlamadım
Canım hayırlı olsun tedavin hoşgeldin inşallah güzel haberler alırız senden deMerhaba arkadaşlar
35 yaşındayım. 2. Denemem ilk 7 ay önceydi tutmadı. Rahimde enfeksiyon oluşmuş. Doktorum benımle ilgilenmedi. Şimdi doktor değiştirdim. Dün transferim oldu. Kan değerlerimi ölçmeden yapmadı. 2 tane kalçadan 1 tane göbek aç karnına 1ilacım 4 tane vitaminin 1 tane hormon ilacım var. Ayriyetden hısteroskopıde oldum. 8 tane dondurulmuş embriyo vardı. 2 si ılkimde oldu. Diger 1 ri yaramadı 2 sini transfer ettiler. İğneler beni mahvetti yürüyemiyorum. Yatamıyorum olsun değer. Bide buğun öksürük ve grip başladı. Sadece ıhlamur alıyorum. Beni de kaydedin. Teşekkürler burdan çok bilgi alıyorum sayenizde.
Arkadaşlar günaydın bugün test gunum ve sabah ise giderken verdim kani ya nasip deyip bir bucuk saat sonra cikar dediler hayirlisi neyse o olsun ama yinede dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?