2016 Aralik tup bebek

Günaydınnnnn 8.gün hiçbir belirtim yok bugün
Canim merhaba kafana takma herkeste belirti olacak diye birsey yok bak ben kasik agrisi falan cektim ama negatif aldim ondan dolayi su donemde stres yapma kendine bol bol ya vaaris çek tesbihle yasin oku okuttur allahim yavrunu sana bağışlasın

Canim merhaba kafana takma herkeste belirti olacak diye birsey yok bak ben kasik agrisi falan cektim ama negatif aldim ondan dolayi su donemde stres yapma kendine bol bol ya vaaris çek tesbihle yasin oku okuttur allahim yavrunu sana bağışlasın

Arkadaşlar günaydın bugün test gunum ve sabah ise giderken verdim kani ya nasip deyip bir bucuk saat sonra cikar dediler hayirlisi neyse o olsun ama yinede dua edin
Hadi güzel haberlerle gel inş insan o kanı beklerken acayip heycanlanıyor:)
Hiç belirtisi olmayanda var belirtisi olanda ondan herkesin aynı olmuyor cnm az kalmış test zamanına iki gün sonramdan ver bence :)

Hadi güzel haberlerle gel inş insan o kanı beklerken acayip heycanlanıyor:)

Hiç belirtisi olmayanda var belirtisi olanda ondan herkesin aynı olmuyor cnm az kalmış test zamanına iki gün sonramdan ver bence :)
Ya Allah bilir benim umutlarim cok yikildi idrar testinden sonra ama herkes okadar umutluki ben haricinde hayirlisi olsun ınşallah

Kızlar ya hayy Allah'ın dilediğine can veren dirilten anlamına gelen bir esması. Ben elimi karnıma koyup hep bu zikri okuyorum birde yamüheymin var koruyan anlamındaki bir esma ben hep okuyorum bu aralar sizde okuyun
Rahatladığımı onu korumaya aldığımı hissediyorum
Ha birde bu dönemler radyasyon zararlı bebeğe ama yine de buraya girmekten kendimi alamıyorum tabletle girerken hep karnımın üstüne koyuyordum tableti yapmamak lazım öyle sizde elinizden geldiğince uzakta tutun pc ve telefonu yazarken okurken falan

Kizlar malesef sonucum belliydi ama tescillendi NEGATIF 0.11 degerim hayirlisi buymus demekki

Kizlar malesef sonucum belliydi ama tescillendi NEGATIF 0.11 degerim hayirlisi buymus demekki
Hayırlısı olsun canım diyecek söz bulamıyorum kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer herşey nasip hersey kısmet rabbim tez zamanda nasip etsin çok zor çok allah sabır versin kızlar bu aralar topigimiz hep negatif hep kötü haber alıyor nazar değdi nazar

Gunaydin kızlar insallah pozitif sonuclarin çok olduğu bi gün olur.
Bende bugün aksam okuldan ciktiktan sonra yaptiracam kan testi.cok heycanliiiii

inşallah pozitiftir. Bende yarın kalp atışına gidicem inan bu kan testinden de heyecanlı :)

Merhaba yazınız aglayarak okudum o kadar güzel ifade etmişsiniz ki aynen bende kendimi farklı hissediyorum aslında hissettiriliyorum.
bir kaç gün önce 1.5yıllık evli ve çocuk düşünmedigini söyleyen (büyük ihtimalle bana öyle söylemiş) kuzenim tebrik etmek için aradığımda sürpriz oldu hiç beklemiyorduk anlatırım sonra eşim son zmnlarda çok zorladı çocuk diye tutturdu allahım ben bunlarımı sordum neden yüzüme vuruyorsunuz SAdece tebrik etmek istemiştim. güya ben üzülmiyim diye benden gizlemeler teyzemi tebrik etmek için aradıgımda çok erken oldu zamansız oldu allah sanada nasip etsinli zügürt tesellileri burda konu ben degilim.
Lütfen normal davranın siz bu şekilde davranınca daha çok can acıtıyorsunuz farklı oldugumuzu bu şekilde siz bize hissettiriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…