2016 Aralik tup bebek

Allahım test günü pozitif degeri görmeyi nasip etsin canım. Transfer sonrası hafif ağrı normal ilk gün. İdrarı tutuyoruz onun bile etkisi oluyor. Agır iş yapma, uzanma yukarılara felan... Onun dışında çok da hareketsiz kalma vücutta kan akışı olsun. Ben ananas, badem, avakado yedim ilk 3_4gün. Süt içmiştim birde her gün. Protein agırlıklı beslen. Olumlu düşün olumlu olsun inşallah

Hadi hayırlısı cnm benim, Allahım inşallah pozitif aldığın günüde göstersin. Rahat ol stres yapma, yemene içmene önem ver, c vitamini ve protein ağırlıklı beslen. Mümkünse hiçbişey yapma. İlk beş gün çok önemli.

S Sece44 canlar biz kaan aydosun hastasıydık bilmiyorum bu yazdıklarım size umut olur mu ama inşallah bi umut olabilirim sevgim o dediğin topikte bende varım 1 senedir bu sorunla uğraşıyorduk ve bizim yani eşimin hormon değerleri normaldi ama sperm 0 dı hiçbir şekilde bi çıkış sağlanmadı ve bi umut kaan aydosu duyduk ve ona sarıldık geçen sene 14 subatti biz bu olayı öğrendiğimizde ve hayatımızın en orta yerine geldi oturdu herneyse bir vesile ile kaan aydosa gittik 15 subatta muayene olduk ibni sina hastahanesinde ve bize iki adet ilaç verdi bi çıkış sağlarsak ilaç tedavisine devam ama eğer yoksa teseden başka çare yok denildi ve malesef çıkış olmadı ve eşim 25 mayısta tese oldu ve tese esnasında 15 tüp sperm bulunmuş sahalarda ve alınıp dondurulmuştu sonra bize kaan hoca klomen ve promotil m forte sase isminde iki ilaç verdi 300 milyon felan tutuyor menide sperm elde etmeye çalışalım dedi ve 1 ay sonra test yaptığımızda 7 adet sperm gözlendi doktor artana kadar devam dedi devam ettik tabi yanına kullanmadığımız ürün kalmadı desem yeri var ve aralık ayında artık yorulduk bide tüp bebeği deneyelim dedik çünkü benm reglim aksadı ve annem 28 yaşında menopoza girdi bu korkuyla tüp bebeğe başvurduk ve dün göründüğü üzere negatif aldık ve bu sabah saat 9 da bir msj sesine uyandık msj kaan aydostan gelmişti tese esnasında eşimden doku örneği alınıp patolojiye gönderilmişti bugün ancak bize geldi msj aynen şöyle : patloji raporunuzu ekte gönderiyorum. Orada da göreceğiniz gibi, düzensiz de olsa sperm hücreleri görülmekte. Zaten daha sonra menide de az sayıda sperm gördük.Tedavinize size en son yazdığım şekilde devam edebiliriz bir süre sonra istediğimiz değerlere ulaşırız. Bir kapı kapanır bir kapı açılır kaan aydos nasıl bir insan derseniz sohbeti mükemmel ama int üzerinden iletisime geçiyor ve sizin msjiniza 1 ay sonra cevap veriyor tek kötü yönü bu ve ilk muayene ve tese haricinde asla hastalarını muayeneye çağırmıyor bize ben bi hastamı defalarca kez görmüyorum sadece ilk muayene ve tese sırasnda beni görürsünüz dedi ki zira öylede oldu ve ben tüp bebek denememi eşimden çıkan taze spermler ile yaptım dondurulmuslarima dokunulmadi ve ben bu tedaviye başladığımda herşey 0 dı umudunuzu asla kaybetmeyin ben umudumu kaybetmedim ama sadece tüp bebek konusunu kapattm şuanlık belki bi zaman sonra yine giderim sadece şuan zamana ihtiyacm var kusuruma bakmayn çok uzun yazdm ama pozitif hikayemi yazamadm bali bu güzel sonucu sizlerle paylasaymda sizlere umut olaym inşallah sizlerde güzel sonuçlar alırsınız

Canım benim çok sevindim dondurulmuş Sperm olmasına hepimiz için hayırlısı olsun inşallah rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın inşallah bir gün bizde pozitif sonuç alırız

Canım arkadaşım bak nereden nereye gelmissin biliyorum çok yoruldun tükendin incindin ama inşallah sen de anne olacaksın hem de çok güzel bir anne olacaksın buna yürekten inanıyorum kimi hemencik sahip oluyor kimi çok uğraşıyor.ben hep hayatım boyunca iyi bir insan olmaya çalıştım elimden geldiğince hep insanları çok sewdim ogrencilerime arım balım peteğim çiçeğim derim hepsi çok şaşırır bize ne güzel sesleniyorsunuz diye Rabbim biliyor şüphesiz onun emanetime gözüm gibi bakacağım hep güzel davranacagim. yatiyoz bebek kalkiozz bebek surda kaç yıl ömrüm kaldı bilmiyorum ama anne olmayı çok çok istiyorum .Sanki herkes hamile bir ben değilim gibi hissediyorum muhtemelen negatif olanların çoğu da bnm gibi hissediyor.gecen bir Dr dedikii TW de " insanları hasta olmak değil farklı olmak korkutur" dedi.anne olan herkes bu duyguyu kelimelere dökmeye çalışıyor tarifi imkansız diyor dünyanın en güzel şeyi diyor .O en güzel şeye biz de sahip olmak istiyoruz sadece ...

Ay çok güzel yazmissin canim hepsinden alayim yarin hemen ben de süt falan içeyim bol bol. Allahim hepimizin yüzünü guldursun insallah.

Merhaba kızlar yarın benım transef günüm ve cok heycanlıyım transefi olan arkadaşlar lütfen yarıdım edın.Bugun hastaneden aradlar ama heycandan hıc bıse anlamadıkm acmı gittiniz dokmu jelı kullandınız mı başka neler yaptınız tansefer saatıne kadar ve en merak ettıgım hemşire sızın ayarlayacak dedı ne ayarlaması anlamadım

Canım aç olmana gerek yok. Biraz sıkışık olman lazım ama çok değil. Parfüm falan sıkma jeli sabah kullanıp gidersin bol bol dua et Rabbim yardımcın olsun.

Canım aç olmana gerek yok. Biraz sıkışık olman lazım ama çok değil. Parfüm falan sıkma jeli sabah kullanıp gidersin bol bol dua et Rabbim yardımcın olsun.
sağol canım hastaneye gidince benı alacaklar ya orda bir hazırlık yaptılarmı serum falan yok dimi

ilk kontrole giden kese gören arkadaşlar tahlil falan istedilermi sizden benden biyokimya,hemogram,idrar falan istedi doktor .İdrar hariç diğerlerini yapıyormuş sağlık ocağı arayıp sordum ama 3-4gündür fırsat bulup gidemedim kardan dolayı.Geçen cuma gitmiştim bu cumada tekrar kontrole çağırdı bakalım hayırlısı inşllh kalp atışını duyarım

Cnm uyutup mu yapacaklar transferini?

yok canım öyle bişe demediler ama bugun benı aradılar 45 dk mı dedı anlamadım 5 dk d ademiş olabılır hazırlarlar senı dediler ben sabahtan berı telefon beklediğimden cok heycan yaptım ve kadının cogu dediğini anlamadım

Daha bu günlere gelmek nasip olmadı o yüzden sorularına hiç yanıt veremiyorum canım ama inşallah 11 gün sonra pozitif alırsam ben sizin bilgilerinizden faydalanicam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…