Canım dur niye kendini geriyorsun kötüyü düşünme olacaga engel olamıyoruz ewet ama sen modunu düşürme ya bebeğin seninleyse ona haksızlık etmiyor musun annesiBugün bir olumsuz haberimiz daha olmuş. Kendim tekrardan yaşıyormuş gibi üzülüyorum. Rabbime sürekli dua ediyorum bizler için inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye. Kendim de bu gidişle olumsuz sonuç alıcam diye düşünüp duruyorum. 2. Ye bu sonucu kaldırabilir miyim hiç bilmiyorum. Stresten yüzümde egzama çıktı. Cuma günü gelmesin istiyorum resmen
Canım ewet ama bizim iş zaten hormonlarla oluyor çakşır otu FSH düşürüyor aynı şekilde keçiboynuzu da FSH yüksekse onerilmiyor diye biliyorum buna benzer bir de hayıt otu suyu var o da FSH dusuruyormus mı FSH çok çok önemli biliyoruz .Ama her kişinin ihtiyacı da farklı.meesela bizm 64 milyondu biz keçiboynuzu kürü yaptık eşime gitti spermlerr ne oldu bilmiyorum.keciboynuzu mu yaptı onu da bilmiyorum ..Arkadaşlar pek sperm konusunda bilgim olmadı ama bir arkadaşım vardı onda sperm yetmezliğinden dolayı doktor 5 günlük 200 tl ye bir ilaç vermişti ve durumu yoktu alamayacağım dedi. Bende ona keçi boynuzu pekmezini veyahut kaynatıp içmesini söyledim sonra ikizlerine hamile kaldı. Hemde kendiliğinden. Bilmiyorum faydası olur mu birde tüp bebek tedavisinden önce gittiğim doktorum çakşir kökü içmiş başka bir hastası kesinlikle çocuğunuz olmaz demişler karı koca bir ay boyunca içmişler. Keşke sizler için elimden gelen birşey olsa sadece bunları biliyorum.
Arkadaşlar pek sperm konusunda bilgim olmadı ama bir arkadaşım vardı onda sperm yetmezliğinden dolayı doktor 5 günlük 200 tl ye bir ilaç vermişti ve durumu yoktu alamayacağım dedi. Bende ona keçi boynuzu pekmezini veyahut kaynatıp içmesini söyledim sonra ikizlerine hamile kaldı. Hemde kendiliğinden. Bilmiyorum faydası olur mu birde tüp bebek tedavisinden önce gittiğim doktorum çakşir kökü içmiş başka bir hastası kesinlikle çocuğunuz olmaz demişler karı koca bir ay boyunca içmişler. Keşke sizler için elimden gelen birşey olsa sadece bunları biliyorum.
Canım yazdıkların o kadar tanıdık geldi ki. 7aralıkta transferim olmuştu. 4ocakta keseyi gördük her şey yolundaydı 10-12Arkadaşlar perşembe günü kalp atışı için gidicez bana biraz moral verir misiniz çok stres yapıyorum niyeyse.. Kese gayet güzeldi 3 aralıkta transferim olmuştu..
Sizde zaman zaman korkular oluyor mu
Bu arada kusma hiç olmadı ara ara bulantı söz konusu
canim benim iki tupumde kapaliiRahim içi dilmini çekmişlermiydi cnm sana? Sorununuz neydi?
benim kendiliginden olmasi bi mucize olur canim tupler kapali oldugu icin bu yuzden cok vakit kaybetmeden kalan embriyolarimla onumzdeki ay tekrar baslamayi dusunuyorumOfff offff negatifleri ve olumsuzlukları gördükçe acaba anne olamiycakmiyim diye düşünmeden duramıyor insan kızlar Rabb'inden sabır diliyorum cümlemizemnya cok üzüldüm cnm bnm yine aynı doneme geleceğiz desene bende 3ay sonra deniycem cnm ins o zamana kadar kendiliğinden olurrr
Allahım bu duyguyu her isteyene yaşatsın inşallahKızlarrrr iyi akşamlar neler oldu neler yaptınız henüz okumadım. Sadece benim gibi evham yapan arkadasımın yazısını gördüm ona yazdım. Okuyacağım birazdan. Teyzeleriiiii ben bugün kalp atışını duydum bebişin azıcık da olsa. Asıl kontrol günüm pazartesiydi. Dayanamadım çok evhamlandım. Sagolsun dr uma dediğimde gel bakalım sen rahat etmezsin dedi beni tanıdığı için.gittiğimde bebegi görürüm rahatlarım bari diyordum ki kalp atışının başladıgını gördük. Az dinletti çok dinletmedi dr um. Pazartesi daha net daha güzel dinleriz dedi. Allahım isteyen herkese nasip etsin çok başka bir duyguymuş. Pazartesiyi daha rahat bekleyecegim artık. İyiki öğle arası iş yerinden koştur koştur gitmişim :) bir şey beni dr a itti resmen :)
Canım rabbin kucagina almayida nasip etsin :))Kızlarrrr iyi akşamlar neler oldu neler yaptınız henüz okumadım. Sadece benim gibi evham yapan arkadasımın yazısını gördüm ona yazdım. Okuyacağım birazdan. Teyzeleriiiii ben bugün kalp atışını duydum bebişin azıcık da olsa. Asıl kontrol günüm pazartesiydi. Dayanamadım çok evhamlandım. Sagolsun dr uma dediğimde gel bakalım sen rahat etmezsin dedi beni tanıdığı için.gittiğimde bebegi görürüm rahatlarım bari diyordum ki kalp atışının başladıgını gördük. Az dinletti çok dinletmedi dr um. Pazartesi daha net daha güzel dinleriz dedi. Allahım isteyen herkese nasip etsin çok başka bir duyguymuş. Pazartesiyi daha rahat bekleyecegim artık. İyiki öğle arası iş yerinden koştur koştur gitmişim :) bir şey beni dr a itti resmen :)
Allah kucağına almayı nasip etsin canım. Darısı başımızaKızlarrrr iyi akşamlar neler oldu neler yaptınız henüz okumadım. Sadece benim gibi evham yapan arkadasımın yazısını gördüm ona yazdım. Okuyacağım birazdan. Teyzeleriiiii ben bugün kalp atışını duydum bebişin azıcık da olsa. Asıl kontrol günüm pazartesiydi. Dayanamadım çok evhamlandım. Sagolsun dr uma dediğimde gel bakalım sen rahat etmezsin dedi beni tanıdığı için.gittiğimde bebegi görürüm rahatlarım bari diyordum ki kalp atışının başladıgını gördük. Az dinletti çok dinletmedi dr um. Pazartesi daha net daha güzel dinleriz dedi. Allahım isteyen herkese nasip etsin çok başka bir duyguymuş. Pazartesiyi daha rahat bekleyecegim artık. İyiki öğle arası iş yerinden koştur koştur gitmişim :) bir şey beni dr a itti resmen :)
Aminnnnn canımmmmmAllahım bu duyguyu her isteyene yaşatsın inşallah
İnşallah canımmmn aminnnn:))Canım rabbin kucagina almayida nasip etsin :))
Aminnnnn canımmmm. Rabbim bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin :))Allah kucağına almayı nasip etsin canım. Darısı başımıza
Senin geri dönmene öyle sevindim ki. Yaşadıklarına üzülüyorum ama nedense dua okuduktan sonra ve kendi yeğenimi 23 yaşında 2 saat içerisinde mide kanamasından kaybettikten sonra hep şunu düşünüyorum. Biz bu yolda ölecek olsak bile herşeye katlanacağız kendimizden eminiz ama Rabbim zamanı gelmeden bizlere istediğimizi nasip etmeyecek. Canımm canı gönülden diliyorum Allahtan inşallah tez zamanda hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alCanım dur niye kendini geriyorsun kötüyü düşünme olacaga engel olamıyoruz ewet ama sen modunu düşürme ya bebeğin seninleyse ona haksızlık etmiyor musun annesi
Canım biz de Ankara Kaan Aydosa gitmeyi dsnuozz siz de bakın isterseniz
Ewet canım çok yoğun 3 ay sonraya veriyor randewuBende randevu almaya çalışmıştım eşim için varikosel vardı kasım başında aradım ocak sonuna gün verdi. Ben o arada tüp bebek deniyorum. Çok iyi bir doktor diye duydum. Bir arkadasım onun sayesin de iyi duruma geldi
Canimm benim amin inşallah hepimiz kavusuruz sağlıklı bebeklerimize.Yegenin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın amin.Senin geri dönmene öyle sevindim ki. Yaşadıklarına üzülüyorum ama nedense dua okuduktan sonra ve kendi yeğenimi 23 yaşında 2 saat içerisinde mide kanamasından kaybettikten sonra hep şunu düşünüyorum. Biz bu yolda ölecek olsak bile herşeye katlanacağız kendimizden eminiz ama Rabbim zamanı gelmeden bizlere istediğimizi nasip etmeyecek. Canımm canı gönülden diliyorum Allahtan inşallah tez zamanda hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına al
Canım ben agda yaptırdım. Keseyi görmemiştim yaptırdıgımda hatta. Bence tüy dökücü kullanma sonuçta kimyasal o.valla canım bende öyle düşünüyom yoksa tüy dökücü alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?