Benimde bugun lekem geldi canım nolacak boyle hic bilmiyorum pozitifle bitmiyor ya cok korkuyorum bende. Insallah bebislerimize birsey olmazKızlar çok kötüyüm dün tüp bebek doktoruma gittim herşey yolunda dedi bebeğin ağrılardan lekelenmeden etkilenmemiş dedi kalbini bile dinledik ordan çıktım pembe akıntım gwldi hemşireye geri gitti progestan iğne yaptı korma bişi olmaz dedi şimdi bi siyah bi kahve adet görücekmişim gibi ağrılar var valla hayattan soğudum ha düştü ha düşecek yaa sizler nasılsınız inşallah bi sorun yokur
Insallah canım ya ama sıkınti etmemek elde değil.Cnm rüyalar normal. Gebelikte oluyor hormonlardan. Bende öyleyim. Bu süreçte pozitif durmaya çalışmak zor gerçekten. Bide burda arkadaşlarımız içinde üzülüyoruz. Ama inşallah geçicek hepsi. Arkadaşlarımızında güzel haberleri gelicek. Ortak dualarımız var. Allah bir ağızdan ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah.FarahFarah
Canım senin kaç haftalık oldu kalp atışını duymuştun dimi. Allah bebeklerimizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Benimde bugun lekem geldi canım nolacak boyle hic bilmiyorum pozitifle bitmiyor ya cok korkuyorum bende. Insallah bebislerimize birsey olmaz
Insallah canım ya ama sıkınti etmemek elde değil.
KızarmalaR bendede oldu böyle yanaklarım al al yeni gelin gibi diyede güldü hemşireler ilaçlar başta yapıyo ama sonra geçiyo sivilce derken omuzlarım filn kırmızı kırmızı sivilce olmuştı hala biraz var izleri ama geçer zamanla ilaçlar sonuçta hafif değil canım sabır korkma
gzmsnÜyeÜye
Yeni
Kızlar transferim in 3. Gunu bitti bugün ama yüzüm kabardı resmen kıpkırmızı kabarıyor alnım yanaklarım ve kabar kabar sivilce oluyor sönüyor başka yerde çıkıyor anlamıyorum niye böyle oluyo bugün tam orta kasikta ara ara ama şiddetli kasılmalar da oluyo hala daha da oluyo bu belirtiler ne ki acaba bunları yaşayan var mı korkuyorum resmen
6+5 olduk canim kalp atısini görduk gecen hafta ama dinlemeye yarın gidecez insallah. Amin canim ya insallah sag salim alırız kucağimiza galiba o zamana kadar rahat yok bize.Canım senin kaç haftalık oldu kalp atışını duymuştun dimi. Allah bebeklerimizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Canım bizde sorun yok yani ben pkos var ama yumurtalarım çok iyiymiş eşimde de problem yok.anlayamadımCanım dondurma işlemi kişinin durumuna göre yapiliyo benim bildigim.sizdeki sorun neydi
Maşallah canım evet insan çok evhamlı oluyo. Rabbime emanet bebişlerimiz . O korur inşallah.6+5 olduk canim kalp atısini görduk gecen hafta ama dinlemeye yarın gidecez insallah. Amin canim ya insallah sag salim alırız kucağimiza galiba o zamana kadar rahat yok bize.
Doktorum bir videosunda dünya geneline bakın insanlar en çok korunmak içinmi çocuk sahibi olmak içinmi ugraşıyor tabiki gebelikten korunmak için aslında siz zor olanı başarıyorsunuz diyor allahım bu bana bir motivasyon olduMalesef canm olamaz öyle bişey hiçbirşey demeseler bile bakışlarıyla hissettiriyorlar farklı olduğumuzu ama sen üzülme sevin biz farklıyız onlardan daha farklı anne adaylarıyız biz yüce yaradan tarafından sevilen ve elbet birgün mukafatlandirilacak olan anneleriz şimdi benim her yanım hamile dolu herkes ama herkes hamile ama ben değilim ha sorarsan onlara bakarken üzüntüden ta ciğerlerim sökülüyor yerinden kalbimi parcaliyolar onları gördükçe sanki bu dünyadaki cehennemi yaşıyorum ama napalım elbet birgün bizimde olur bizde tadarz o sevgiyi herşeyde vardır bi hayır demekten başka ne gelir elimden üzülme sen dünyaya gelmiş seçilmiş anne adaylarından birisin ve bunun değerini bil milletide boşver bizi bizden başka kimse anlamaz eşlerimiz bile anlamaz emin ol
Canım çok üzüldüm rabbim inşallah tez vakitte sana bir mucize göndersin hiç ummadıgın anda mümkün degil dedigin anda.Kizlar malesef sonucum belliydi ama tescillendi NEGATIF 0.11 degerim hayirlisi buymus demekki
Aminnnn inşallah bizde senin gibi kavuşuruz yavrumuza insanların ezmelerinden acıyan bakışlarından kurtuluruzBen hamile olduğumu öğrenmeden önce üvey annemin hamile olduğunu öğrendim. Hormon bozukluğu vardı adet bile göremiyordu ilaçsız. 2 aylıkken hamile olduğunu öğrenmiş. Bana söylemediler benim tüp bebekle uğraştığımı biliyolar bebeği aldıracaklarmış. Aradım niye bana söylemiyorsunuz sakin aldırmayın nasibi varmış demekki dedim. Minnak bi kız kardeşim olacakmış. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Kiyamam ya şu dönemdeki en önemli şey destek canm o olmaynca hiçbirşey olmuyor ama inşallah sizler en kısa zamanda tekrardan başlar ve bu sefer güzel bi sonuç alırsınız ben bu defteri kapattım asla istemiyorum artık en azından 3 sene felan kesinlikle düşünmüyorum rabbiminde bi bildiği varmış ki olmamış artık üzülmüyorum desem yalan ama bi süre sonra bunuda atlatcm eminim sizlerin hakkında hayırlısı olsun dualarım sizlerleCanim bizde cok kotu olduk inan... Kolay degil bu gunleri gecirmek ama sanki bugun daha iyiyim dun kizima anlatmak zorunda kaldik... Arabada kucagima gelmek istedi sonrada hemen yok yok anne kardeslerime birsey olur dedibende artik aciklamasini yaptim dedim guzel kizim doktorlar yanlis koymus buyumemis kardeslerin baska bir zaman yine kardeslerini verecekler ama insaallah ozaman kardeslerin gelir dedim... Aaman gozleri doldu agladi kiyamam yavruma.. Bugunde anlamaya calisiyor bebeklerin nereye gittigini...
Bazen elimizden geleni yaptıktan sonra Tevekkül de etmeyi böyle böyle öğreneceğiz sanırım canım. Öyle istiyorum burdaki herkesin bebeği olsun herkes bu duyguyu tatsın. Bazen araştırmalar bile yapıyorum benim işime yaramasa da arkadaşımın işine yarar belki diye. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.canısııı düşünmen bile yeter allah razı olsun ben eşime tedavi zamanı hep keciboynuzu kaynatıp icirdim toplama günü her ihtimale hazırlıklı gelin yüzde 70 ameliyat lazım demişlerdi toplama günü çıktığımda eşim ameliyata ne zaman alınacak diye sordum aaa Size söylemedimi eşini ameliyata almiyacaz çıkan spermler kaliteli dendi ama işte bazen olacak olanın önüne geçemiyoruz kısmetimiz boyleymiş isyan edecek halim yok rabbim herşeyien hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin cümlemizee
Bana en yakın arkadaşım bile hamile olduğunu söylememişti ikinciye hamileymiş düşürünce söyledi . Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım. Herkes bebeğine sağ salim kavuşur inşallah.Aminnnn inşallah bizde senin gibi kavuşuruz yavrumuza insanların ezmelerinden acıyan bakışlarından kurtuluruz
Canım sen testini tekrarladım mıKiyamam ya şu dönemdeki en önemli şey destek canm o olmaynca hiçbirşey olmuyor ama inşallah sizler en kısa zamanda tekrardan başlar ve bu sefer güzel bi sonuç alırsınız ben bu defteri kapattım asla istemiyorum artık en azından 3 sene felan kesinlikle düşünmüyorum rabbiminde bi bildiği varmış ki olmamış artık üzülmüyorum desem yalan ama bi süre sonra bunuda atlatcm eminim sizlerin hakkında hayırlısı olsun dualarım sizlerle
Bende her şeyi görüyorum algılıyorum ama salaga yatıyorum ablam bile tüp yaptıracagımı bilmiyor kimsenin olumlu olumsuz nasihatına ve tesellisine ihtiyacım yok burda anlatıp deşarj oluyorum burdan verilen teselliler iyi geliyor çünkü her kez dogal samimi allah hepinizden razı olsun benim annem yok ve tutunabilecegim bir dalda yok tabiki burdan başka kimseye gerçek duygularımı ifade edemiyorum ayyy yine başladım aglamaya offff çok zorrr ben anne duası bile alamıyorum olsaydı........Yaşadığım 6 yıllık bu dönemde sadece filmlerde olur sandığım çocuksuz kadına ikinci sınıf muameleyi resmen yaşadım.
Cevap vermedim, imaları görmedim duymadım,ama unuttum mu asla..Şu an hamilelik haberini alan eşim dostum canarkadaşlarım benden çok sevinmiştir. Ama ya o kötü kalpliler hiçbir zaman unutmucam yaptıklarını..
Bu arada ben hep dedim olmuyor diye kimse benden hamilelikti bebek resmiydi gizlemesin. Çünkü Allah aratmadan sizi evlat sahibi yapmış bu zorlukları yaşamamışsınız ben sizin adınıza daha mutlu oluyorum dedim hep.
Evet arkadaşim adetin 2.günu başliyor ama kısa protokol uzun protokol daha farklı. Aşilamayla arasıni bilemicem çünku bizim sorun erkek infertilitesi olduğu için biz aşilama yaptirmadikKızlar tüp bebek de mi aşılama gibi 2.gün mü başlanıyor tedaviye? Birde aşılama ile arası 1 ay olsa yeterli mi?
Canım benim kıyamam ağlama benim de annem Rahmetli oldu ama onların hayattayken ettiği dualar bizi koruyor buna inanıyorum.Bende her şeyi görüyorum algılıyorum ama salaga yatıyorum ablam bile tüp yaptıracagımı bilmiyor kimsenin olumlu olumsuz nasihatına ve tesellisine ihtiyacım yok burda anlatıp deşarj oluyorum burdan verilen teselliler iyi geliyor çünkü her kez dogal samimi allah hepinizden razı olsun benim annem yok ve tutunabilecegim bir dalda yok tabiki burdan başka kimseye gerçek duygularımı ifade edemiyorum ayyy yine başladım aglamaya offff çok zorrr ben anne duası bile alamıyorum olsaydı........
Herkesin bir annesi vardır canım taa içinde hani derler ya içindeki çocuk diye bence o çocuğun yanında bir de anne var. Her kadının içinde bu sevgiler var belki bu dunyada vücut bulamıyorlar ama Rabbim içimize vermiş. Kendi gücümüzun guzelliğimizin farkında olalım yeter ki.Bende her şeyi görüyorum algılıyorum ama salaga yatıyorum ablam bile tüp yaptıracagımı bilmiyor kimsenin olumlu olumsuz nasihatına ve tesellisine ihtiyacım yok burda anlatıp deşarj oluyorum burdan verilen teselliler iyi geliyor çünkü her kez dogal samimi allah hepinizden razı olsun benim annem yok ve tutunabilecegim bir dalda yok tabiki burdan başka kimseye gerçek duygularımı ifade edemiyorum ayyy yine başladım aglamaya offff çok zorrr ben anne duası bile alamıyorum olsaydı........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?