Bende söylemedim kimseye kimsenin nasihatına ihtiyacım yok sorulara boğulmak istemedim hemen beklentiye giriyorlar zaten beni anladıklarınıda sanmıyorum zaten ilaçlardan sürekli ağlama modundayım yanlız değilsin aynı düşüncedeyim canımcanımm üzülme inşş birbirimize dua edelim anne yerni tutmasada bmde kimse bilmio sadece eşim annem ve sizlr kayınvalidemler yan binada oturuyor onlara bile demedim çnkü ne akıl nede olmazsa nasihat yada teselli dinelmek istemdğim için
Yok canım ondan bişey olmaz merak etme.Kızlar ben bugun iş yerinde kontrole çıktım araba ile öyle bi Kasisten geçtiği şöför araba zıplayıp indi ini bşy olmamıştır baya vesvese ettim
canım 35 yasındayım 6.5 yıllık evlıyım ıkı tupum de kapalı sorunumuz bu. ınsaallah hepımıze hıc tedaviye gerek klmadan nasıb olur amınCanımmmm çok üzüldüm rabbim güç versin maddi manevi kısa zamnda inşallah tekrar başla yada bir mucize yaşa inşallahh
Sorun neydi sizde yaş kaç acaba.
aynen olmazsa bende kendi kendime yaşıcam acımı aşılamada herkeze söylemiştim herkez karnımı sewiodu susam diodum ona negatifi aldım aylarca insanları kendimden çok teselli ettim herkezi o yüzden bu sefer kendim bilicem kendim üzülcemEn iyisini yapmışsın bende olursa 3 ayakadar herkezden saklamayı olmazsa kendi kendime acımı yaşamayı düşünüyorum.
Canimm benim ben de ileriki sayfada sizin bu yazdiginiza karşılık bir ark yazmış sze ah dedim esrkum ne güzel yazmış diye meğer siz bna karsilik yazmışsınız okuyunca gözüm doldu ezan okunuyor şuan da yüreğimin en içinden dua ettim size ve buradaki arklarima Allahım duysun inşallah bizi amin.bazen diyorum çok mu acımi buyutuom cewremdeki herkes bukadr üzülme diyor bir an kndime gelip tamm diyorum sonra buraya geliyorum acılarımız ortak siddeti hemen hemen aynı demek kı bu acıyı gerçekten çeken biliyor.cok klişe bir cümle var ya ateş düştüğü yeri yakar diye.cok kullanmam bn lafı ama hakikat gerçekten bu.aciyi bilmeyen birine tarif edebilir mısınız bu hissi mumkunati var mı.eslerimiz bile bizim kadar yoğun yaşamıyorlar muhtemelen.biz zaten kendimize aciyoruz başkalarının acimalarina şahit olmak katlanılmaz bir durum.benim bu durumundan akrabalarimin haberi yoktu ne biliyimm eşimde problem var söyleyemedim onunla ilgili olumsuz kimse bir şey hissetsin düşünsün istemiyorum.ama meğer halamın haberi varmış ama bu bilmiyordum bunu.Yazın öyle bir muhabbet açtı bebekle ilgili sorun varsa esin Dr a gitsin bak bnm esimde de vardı falan diye.bn de yok hala sorun yok diyorum anlatıyorum zaten bebek olması zor bir şey ha diyince olmuyor yumurtlama dönemi mühim falan diye konuşup duruyorum.gecenlerde öğrendim ki meğer biliyormuş halam ve bn onun gözünün içine bakarak hikaye anlattmisim şimdi aklıma geldikçe içim kötü oluyor.bunun neresi ayıp neresi gizlenecek bir şey ama olmuyor öyle.eksik adam eksik kadın oluyoruz biz hep öyle çocuğu olmayanlara acidik üzüldük ...Ahh içim daraldi yine çok daraldi kusura bakmayın lutfenMerhaba yazınız aglayarak okudum o kadar güzel ifade etmişsiniz ki aynen bende kendimi farklı hissediyorum aslında hissettiriliyorum.
bir kaç gün önce 1.5yıllık evli ve çocuk düşünmedigini söyleyen (büyük ihtimalle bana öyle söylemiş) kuzenim tebrik etmek için aradığımda sürpriz oldu hiç beklemiyorduk anlatırım sonra eşim son zmnlarda çok zorladı çocuk diye tutturdu allahım ben bunlarımı sordum neden yüzüme vuruyorsunuz SAdece tebrik etmek istemiştim. güya ben üzülmiyim diye benden gizlemeler teyzemi tebrik etmek için aradıgımda çok erken oldu zamansız oldu allah sanada nasip etsinli zügürt tesellileri burda konu ben degilim.
Lütfen normal davranın siz bu şekilde davranınca daha çok can acıtıyorsunuz farklı oldugumuzu bu şekilde siz bize hissettiriyorsunuz
kızlar bizde ılk 2 denemede ailelere soylemıstık. baktık onların haberı olunca daha cok stres oluyoruz dr. da soylemeyın dedı bızde soylemedık. tedavı bıtınce soyledık tabı. esımın aılesıne ben degıl esım gıdıp soyledı sıkı sıkı da tembıh etmıs hıc bısey bellı etmeyın sormayın gecmıs olsun vs demeyın tesellı sozlerıde soylemeyın dıye. herkes bılıo ama hıcbısey bılmıyormus gıbı davranıyor. bende boyle daha rahatım..aynen olmazsa bende kendi kendime yaşıcam acımı aşılamada herkeze söylemiştim herkez karnımı sewiodu susam diodum ona negatifi aldım aylarca insanları kendimden çok teselli ettim herkezi o yüzden bu sefer kendim bilicem kendim üzülcem
ben peoblem benden kaynaklı olduğu ıcın cok uzuluyorum ve kompleks yaıyorum. esıme bazen benım sebebimden sende baba olamıyorsun dedıgımde cok kızıyor ve ben ıkımızdede problem var olarak goruyorum olmuyorsa sadece sende degıl bendede problem var olarak düşünüyorum dıyor. ALLAH BINLERCE KERE RAZI OLSUN böyle düşünüyorum demesı ıcıme su serpse de üzülmekten alamıyorum kendımı.Canimm benim ben de ileriki sayfada sizin bu yazdiginiza karşılık bir ark yazmış sze ah dedim esrkum ne güzel yazmış diye meğer siz bna karsilik yazmışsınız okuyunca gözüm doldu ezan okunuyor şuan da yüreğimin en içinden dua ettim size ve buradaki arklarima Allahım duysun inşallah bizi amin.bazen diyorum çok mu acımi buyutuom cewremdeki herkes bukadr üzülme diyor bir an kndime gelip tamm diyorum sonra buraya geliyorum acılarımız ortak siddeti hemen hemen aynı demek kı bu acıyı gerçekten çeken biliyor.cok klişe bir cümle var ya ateş düştüğü yeri yakar diye.cok kullanmam bn lafı ama hakikat gerçekten bu.aciyi bilmeyen birine tarif edebilir mısınız bu hissi mumkunati var mı.eslerimiz bile bizim kadar yoğun yaşamıyorlar muhtemelen.biz zaten kendimize aciyoruz başkalarının acimalarina şahit olmak katlanılmaz bir durum.benim bu durumundan akrabalarimin haberi yoktu ne biliyimm eşimde problem var söyleyemedim onunla ilgili olumsuz kimse bir şey hissetsin düşünsün istemiyorum.ama meğer halamın haberi varmış ama bu bilmiyordum bunu.Yazın öyle bir muhabbet açtı bebekle ilgili sorun varsa esin Dr a gitsin bak bnm esimde de vardı falan diye.bn de yok hala sorun yok diyorum anlatıyorum zaten bebek olması zor bir şey ha diyince olmuyor yumurtlama dönemi mühim falan diye konuşup duruyorum.gecenlerde öğrendim ki meğer biliyormuş halam ve bn onun gözünün içine bakarak hikaye anlattmisim şimdi aklıma geldikçe içim kötü oluyor.bunun neresi ayıp neresi gizlenecek bir şey ama olmuyor öyle.eksik adam eksik kadın oluyoruz biz hep öyle çocuğu olmayanlara acidik üzüldük ...Ahh içim daraldi yine çok daraldi kusura bakmayın lutfen
Esim de benden kaynaklı dediğinde bizden dolayı diyorumm.Canım tüplerin tıkalı olması tüp bebegi cok zorlaştıran bir şey değil diye biliyorum.insallah olacak senin Allahın izniyle çok şükür sperm var yumurta varben peoblem benden kaynaklı olduğu ıcın cok uzuluyorum ve kompleks yaıyorum. esıme bazen benım sebebimden sende baba olamıyorsun dedıgımde cok kızıyor ve ben ıkımızdede problem var olarak goruyorum olmuyorsa sadece sende degıl bendede problem var olarak düşünüyorum dıyor. ALLAH BINLERCE KERE RAZI OLSUN böyle düşünüyorum demesı ıcıme su serpse de üzülmekten alamıyorum kendımı.
ya bu 4. denemede doktorum da cok şaşırdı rahım duvarın ıdealdı embrıyo kalıten cok guzeldı dıye. hatta transfer yapınca da "senden cok umutluyum" demıstı ama. RABBIM'ın ıznı olmayınca olmuyor. paramızı bırıktırelım 5. deneriz ınsaallah. hayırlısıEsim de benden kaynaklı dediğinde bizden dolayı diyorumm.Canım tüplerin tıkalı olması tüp bebegi cok zorlaştıran bir şey değil diye biliyorum.insallah olacak senin Allahın izniyle çok şükür sperm var yumurta var
Canım belirti düşünüp durma ne olur benimde 8. Günüm kendi iş yerimizde çalışmaya bile başladım. Akışına bırak ne olur belirtisi olmadı halde hamile olan birsürü arkadaşımız var. Benimde hiç belirtim yok. Bazen inan elimizde olmayan şeyleri yaşamak zorundayız çünkü Rabbim öyle istiyor. Belki tutunuyor benim ablam 2,5 aylıkken artık adet olmuyorum gideyim bi muayene olayım deyinc hamile olduğunu öğrendi ki niyetleri yokken. Ben bu kadar uğraşıyorum ne zaman olacağını Allah biliyor. Kendini strese sokup daha bebişin etkilenmesin lütfenGünaydınnnnn 8.gün hiçbir belirtim yok bugün
Canim bende bunda negatif alirsam bunda bir dahakinde soylemeyecem akrabalarima bileaynen olmazsa bende kendi kendime yaşıcam acımı aşılamada herkeze söylemiştim herkez karnımı sewiodu susam diodum ona negatifi aldım aylarca insanları kendimden çok teselli ettim herkezi o yüzden bu sefer kendim bilicem kendim üzülcem
Canim niye böyle düşünüyorsun esinde problem olsa sen ona sirtini mi döneceksin. Nikah kiyilirken bile hastalikta, saglikta;iyi günde ,kötü günde diye bosuna demiyolar.ben peoblem benden kaynaklı olduğu ıcın cok uzuluyorum ve kompleks yaıyorum. esıme bazen benım sebebimden sende baba olamıyorsun dedıgımde cok kızıyor ve ben ıkımızdede problem var olarak goruyorum olmuyorsa sadece sende degıl bendede problem var olarak düşünüyorum dıyor. ALLAH BINLERCE KERE RAZI OLSUN böyle düşünüyorum demesı ıcıme su serpse de üzülmekten alamıyorum kendımı.
Amin canim insaallah. Esimde oyle soyluyor tam zitti olsa sen bana "senin sebebinden olmuyor mu dicektin" diye. Tabikide bende onun yaninda olmak isterdim onun uzulmesini istemezdim. O da beni teselli etmeye calisiyor napsin. Oyle biyle 6.5 yili gecirdik. Olmazsa da yapabilecegimuz bisey yok duadan baska. RABBIM dilimuze gonlumuze hakkimizda hayirli olan dualari dusursun insaallah amin.Canim niye böyle düşünüyorsun esinde problem olsa sen ona sirtini mi döneceksin. Nikah kiyilirken bile hastalikta, saglikta;iyi günde ,kötü günde diye bosuna demiyolar.
Keske sorunumuz olmasa keske ama napalim,bu da bizim sinavimiz.Herkesin acisi kendine tabi.rabbim en kisa zamanda versin
Cnm Bnm hastalık sonuçta allahtan geliyor sen onu eksiklik gibi düşünme ... benim eşimde sperm çıkışı yok ilk öğrendiğimizde benden boşan sen çok iyi anne olursun bunu yaşamalısın dedi.. evt çocukları çok seviyorum ama çocuk yapmak içinde evlenmedim ...zamanla çevre faktörü çocuk istememize daha neden oluyor ben ilk sene istemedim çocuk kısırmısın diyen bile oldu .. onun için insanların laflarını çok önemsememek lazımben peoblem benden kaynaklı olduğu ıcın cok uzuluyorum ve kompleks yaıyorum. esıme bazen benım sebebimden sende baba olamıyorsun dedıgımde cok kızıyor ve ben ıkımızdede problem var olarak goruyorum olmuyorsa sadece sende degıl bendede problem var olarak düşünüyorum dıyor. ALLAH BINLERCE KERE RAZI OLSUN böyle düşünüyorum demesı ıcıme su serpse de üzülmekten alamıyorum kendımı.
İnş cnm eşimde saçmalama dedi ama işte zor elde edince vesvese bol oluyor :)Yok canım ondan bişey olmaz merak etme.
İnşallah bukez olur canım benim aminnya bu 4. denemede doktorum da cok şaşırdı rahım duvarın ıdealdı embrıyo kalıten cok guzeldı dıye. hatta transfer yapınca da "senden cok umutluyum" demıstı ama. RABBIM'ın ıznı olmayınca olmuyor. paramızı bırıktırelım 5. deneriz ınsaallah. hayırlısı
Sordum cnm olamaz dedi gelişimi çok iyidi dedi bir anda olamaz dedi hem Dr izin vermedi cnm mlsf esim zorladı normalde yasaktı esimi durdurmadım mlsfCanım ilişkiyi ben dün Dr sordum keseyi gördüm ya hani belki dedim lütfen biraz daa uzak durun birbirinizden az daha geçsin şu dönem bi geçsin dedi. Dr size nasıl izin verdicanın ondan olabilirmi ki ya
Bende her şeyi görüyorum algılıyorum ama salaga yatıyorum ablam bile tüp yaptıracagımı bilmiyor kimsenin olumlu olumsuz nasihatına ve tesellisine ihtiyacım yok burda anlatıp deşarj oluyorum burdan verilen teselliler iyi geliyor çünkü her kez dogal samimi allah hepinizden razı olsun benim annem yok ve tutunabilecegim bir dalda yok tabiki burdan başka kimseye gerçek duygularımı ifade edemiyorum ayyy yine başladım aglamaya offff çok zorrr ben anne duası bile alamıyorum olsaydı........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?