- 8 Aralık 2016
- 250
- 88
- 13
- 40
Canim benim cok sağol evet hayatimdaki en zor 3 seneyi yasiyorum.bu cocuk olmuyor derdiyle yedim bitirdim kendimi negatif olan her sonucun arkasindan icim cikana kadar agladimve her seferinde yikilip tekrar ayaga kalktım yine kalkacagim hatta iyiyim bile suan sende uzulme toparlanmaya bak Allah bize normal yoldan evlatlar versin en basindan beri duam hep böyleydi
İyiyim canim iyiyim sizde iyi olun elbet gececekDiyecek söz kendimi ifade edecek kelimenin son bulduğu yer ne desem boş ne desem kifayetsiz ama inşallah bi dahaki sefere bizde bebislerimizle geliriz buraya kendini cokta bırakma olur mu canm benm biliyorum çok zor ama emin ol braknca hiç geçmiyor zaman sanki o acı seninle ömür boyu gelecek gibi geliyo çünkü
Ya sorma su 12 günlük surec baya iyiydi evde yat dinlen herkes gözünün icine bakiyor falan ama iste anca 12 gunluk hamile olabildim3 yıl uzun bir süre değil canım morelini bozma ben üçüncü yılımda oralı bile değildim. O kadar çok tatil yaptım gezdim tozdum ki hamile kalınca anladım iyi ki dolu dolu geçirmişim yılları şimdi istesemde gezemiyorum yol tutuyor. Hem uzun süre olmayınca hamilelikte herkes başka şımartıyor olumlu yönlerini düşünün
Canim bizde cok kotu olduk inan... Kolay degil bu gunleri gecirmek ama sanki bugun daha iyiyim dun kizima anlatmak zorunda kaldik... Arabada kucagima gelmek istedi sonrada hemen yok yok anne kardeslerime birsey olur dediAynen bende öyleyim canm regli sancısı çekiyorum sanırım ama normalde ben regli olmadan sancilanmam olduktan sonra ilk gün ve ikinci gün çekerim benim şimdi kasık ağrım ve bel ağrım var sanırım tedavi beni ters etkiledi artık olmadan sancı çekiyorum içimdeki acabaya gelince arada olmuyor değil oluyor ama çoğunlukla biliyorum ki negatif pozitif olması imkansız çünkü kafamın rahat olması lazımdı ben 2 gündür kendi kendimi yedim ağlamaktan
Cnm ben onları ağız yoluyla alıyorum yatarken iki tane. Ama benim jelde aynen dediğin gibi geliyor.Kızlar progestan fitil kullanan var mı? Ben keseye kadar igne ve jel olarak kullanmıştım akıntım falan olmamıstı. Keseden sonra doktor fitil verdi ve bugün açık kahve sarı renkte akıntım oldu. Normal mi?
Vallahi agzin bal yesin keske normal yoldan olabilse su ignelerle ugrasmadan birdhaCanim diyecek birsey bulamiyorum... Uzuntunu anliyorum...
Rabbim tekrar guc kuvvet versin
Belki bebegin kendiliginden olur...
CaCanım 3 senelik mi evlisin ilk denemenmiydi biraz iyi olmana sevindim inşallah daha da iyi olacaksın bende iyi olacam olmak zorundayım ucunda ölüm yok ilk gün çok ama çok kötüydüm artık bitti gerçekten atlatamam diyordum ama bugün biraz daha iyiyim rabbim sabrını da veriyormuş kurban olduğum inşallah en kisa zamanda normal yolla gelir senin mucizen bizim öyle bir ihtimal hiç yok malesef son bir defa daha deneyecem yine olmazsa eşimle dün konuştuk ilk kez evlatlık almaya sıcak baktı inşallah gerek kalmaz ama bazı şeyler olmuyorsa olmuyordur elimizden geleni yapıyoruz ama rabbim nasip edecekmi bilmiyorumCanim benim cok sağol evet hayatimdaki en zor 3 seneyi yasiyorum.bu cocuk olmuyor derdiyle yedim bitirdim kendimi negatif olan her sonucun arkasindan icim cikana kadar agladimve her seferinde yikilip tekrar ayaga kalktım yine kalkacagim hatta iyiyim bile suan sende uzulme toparlanmaya bak Allah bize normal yoldan evlatlar versin en basindan beri duam hep böyleydi
Evet canim 3 sene bitti 4ncü senedeyim eevt ilk tup bebek denememdi ama daha once iki tane de asilamam vardi ya Allaha hicbirsey zor degil ol demesi kafi hepimiz biliyoruz ilk asilama sonucunda bende ben bunj atlatamam dedim yine oldu simdi yine ayni vardir bir sebebi elbet ben inanıyorum sonuna kadar.okadar emek okdar caba bisa gidiyor kolay degil asla ama ben yaklasik 9 yil once babami kaybettim biranda ondan beridir kendi basima ayaktayim ve ayakta kalmam lazim diye kendimi teselli eediyorum cogu zaman isede yariyor Her nasip vaktine esirdir.seviliyorsunuz allaha emanet olunCaCanım 3 senelik mi evlisin ilk denemenmiydi biraz iyi olmana sevindim inşallah daha da iyi olacaksın bende iyi olacam olmak zorundayım ucunda ölüm yok ilk gün çok ama çok kötüydüm artık bitti gerçekten atlatamam diyordum ama bugün biraz daha iyiyim rabbim sabrını da veriyormuş kurban olduğum inşallah en kisa zamanda normal yolla gelir senin mucizen bizim öyle bir ihtimal hiç yok malesef son bir defa daha deneyecem yine olmazsa eşimle dün konuştuk ilk kez evlatlık almaya sıcak baktı inşallah gerek kalmaz ama bazı şeyler olmuyorsa olmuyordur elimizden geleni yapıyoruz ama rabbim nasip edecekmi bilmiyorum
Kıyamam ben ona da sana daCanim bizde cok kotu olduk inan... Kolay degil bu gunleri gecirmek ama sanki bugun daha iyiyim dun kizima anlatmak zorunda kaldik... Arabada kucagima gelmek istedi sonrada hemen yok yok anne kardeslerime birsey olur dedibende artik aciklamasini yaptim dedim guzel kizim doktorlar yanlis koymus buyumemis kardeslerin baska bir zaman yine kardeslerini verecekler ama insaallah ozaman kardeslerin gelir dedim... Aaman gozleri doldu agladi kiyamam yavruma.. Bugunde anlamaya calisiyor bebeklerin nereye gittigini...
Ya baya korktum herseye panik oluyorum. Gece rüyamda ölen olene hep cenaze ortamindaydım hayıra yordum ama piskolojim bozuldu.Cnm ben onları ağız yoluyla alıyorum yatarken iki tane. Ama benim jelde aynen dediğin gibi geliyor.
Allah yar ve yardımcın olsun kuzum. Önemli olamda vazgecmemek hep dua etmek Rabbim elbet karşılıgıni verecektir.Selamunaleykum kizlar, uzun zamandir yazmasamda ara ara girip baktim neler yapiyorsunuz diye. Tum mesajlari okuyamadim tabiki ama arada pozitiflerde var negatiflerde anladigim kadariyla. Pozitif alanlari tebrik ederim RABBIM saglikla kucaginiza almayi nasib etsin. Negatif gorenlere gelince 4. Negatifi gormus biri olarak sizleri cok iyi anliyorum, ilk anda hissedilen o aci hic gecmeyecekmis gibi gelsede RABBIM unutturuyor hafifletiyor. Bende 10 gun once (-) olunca bu sefer ki gecmiycek herhalde diye dusunurken aglamaktan balon olmus gozlerimi sabah acmakta zorlanirken, simdi yeni tedavi icin plan program yapar haldeyim. Nereye kadar gideriz kac deneme icin maddi ve manevi guc bulabiliriz hic bilmiyorum. Her tedaviye basladigimda bu son, olmazsa bidaha denemem desemde zamanla yine yeni tedavinin plani yavrumu kucagima aldigim anin guzelliginin hayalini kurarken buluveriyorum kendimi. Mü'min'e umutsuzluk yarasmaz, umut oldukca guc oluyo. RABBIM umutla hayalini kurdugumuz yuce analik duygusunu sizlere de bana ve isteyen tum mu'min kardeslerime de hayirla nasib etsin. Amin. Sevgilerimleduaci
Vallahi agzin bal yesin keske normal yoldan olabilse su ignelerle ugrasmadan birdha
Canimm olmicak hic birsey yok... Benim kizim 11 sene sonra kendiliginden oldu mevlan ol dedikten sonra o mucize oluyor... Onca tedaviler onca igneler onca hayal kiriklarindan sonra nasip etti... Hic bir zaman umidini kesme rabbim dilerse hersey olur...Vallahi agzin bal yesin keske normal yoldan olabilse su ignelerle ugrasmadan birdha
Canimm yaa ne guzel azimlisinSelamunaleykum kizlar, uzun zamandir yazmasamda ara ara girip baktim neler yapiyorsunuz diye. Tum mesajlari okuyamadim tabiki ama arada pozitiflerde var negatiflerde anladigim kadariyla. Pozitif alanlari tebrik ederim RABBIM saglikla kucaginiza almayi nasib etsin. Negatif gorenlere gelince 4. Negatifi gormus biri olarak sizleri cok iyi anliyorum, ilk anda hissedilen o aci hic gecmeyecekmis gibi gelsede RABBIM unutturuyor hafifletiyor. Bende 10 gun once (-) olunca bu sefer ki gecmiycek herhalde diye dusunurken aglamaktan balon olmus gozlerimi sabah acmakta zorlanirken, simdi yeni tedavi icin plan program yapar haldeyim. Nereye kadar gideriz kac deneme icin maddi ve manevi guc bulabiliriz hic bilmiyorum. Her tedaviye basladigimda bu son, olmazsa bidaha denemem desemde zamanla yine yeni tedavinin plani yavrumu kucagima aldigim anin guzelliginin hayalini kurarken buluveriyorum kendimi. Mü'min'e umutsuzluk yarasmaz, umut oldukca guc oluyo. RABBIM umutla hayalini kurdugumuz yuce analik duygusunu sizlere de bana ve isteyen tum mu'min kardeslerime de hayirla nasib etsin. Amin. Sevgilerimleduaci
Amin canim insaallah. Bigun gelirde umudumu kaybedersem diye de korkmuyor degilim. RABBIM bu imtihani bize verdi, insaallah RIZASINA uygun davranip imtihani kazananlardan eylesin. Amin.Canimm yaa ne guzel azimlisin
Cook zor bilirim ben kizima kavusana kadar sayisiz tedavi hep hayal kirikligi ama rabbimd hep inandim guvendim bir gun benimde evladim olacak ve bana mucizemi verdi kendiliginden oldu yavrum insaallah sizinde oyle olur..
Ama seni takdir ediyorum boyle azimli olman cok guzel.. Ve ben inaniyorumki en kisa zamanda sende anne olacaksin...
Canım çalışıyo musun çalışmıyorsan ayaklarının altına yastık koyup dinlen. Bişey olmaz Allahın izniyle. Kalbi bile atıyormuş miniğinin çok şükür.Kızlar çok kötüyüm dün tüp bebek doktoruma gittim herşey yolunda dedi bebeğin ağrılardan lekelenmeden etkilenmemiş dedi kalbini bile dinledik ordan çıktım pembe akıntım gwldi hemşireye geri gitti progestan iğne yaptı korma bişi olmaz dedi şimdi bi siyah bi kahve adet görücekmişim gibi ağrılar var valla hayattan soğudum ha düştü ha düşecek yaa sizler nasılsınız inşallah bi sorun yokur
Yok çalışmıyorumda çok korkuyorum valla burdaki doktor prolitan depot haftada bir verdi tüp bebek teki hemşire biz onu önermiyoruz dedi progestan iğne sabah akşam dedi bende arada kaldım hangisi daha iyi bilemedimCanım çalışıyo musun çalışmıyorsan ayaklarının altına yastık koyup dinlen. Bişey olmaz Allahın izniyle. Kalbi bile atıyormuş miniğinin çok şükür.
Canım tüp bebekteki doktorunla konuş onlar bizim konumuza daha hakim. Ben progestan fitil ve cironine jel kullanıyorum.Yok çalışmıyorumda çok korkuyorum valla burdaki doktor prolitan depot haftada bir verdi tüp bebek teki hemşire biz onu önermiyoruz dedi progestan iğne sabah akşam dedi bende arada kaldım hangisi daha iyi bilemedim
Canım ben fitil kullanıyorum sarı akıntı geliyor benden de. Ama tabi ben gebe değilim seninki farklıdır canımKızlar progestan fitil kullanan var mı? Ben keseye kadar igne ve jel olarak kullanmıştım akıntım falan olmamıstı. Keseden sonra doktor fitil verdi ve bugün açık kahve sarı renkte akıntım oldu. Normal mi?
Ya baya korktum herseye panik oluyorum. Gece rüyamda ölen olene hep cenaze ortamindaydım hayıra yordum ama piskolojim bozuldu.
Cnm rüyalar normal. Gebelikte oluyor hormonlardan. Bende öyleyim. Bu süreçte pozitif durmaya çalışmak zor gerçekten. Bide burda arkadaşlarımız içinde üzülüyoruz. Ama inşallah geçicek hepsi. Arkadaşlarımızında güzel haberleri gelicek. Ortak dualarımız var. Allah bir ağızdan ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?