2016 Aralik tup bebek

Canımmmm çok üzüldüm rabbim güç versin maddi manevi kısa zamnda inşallah tekrar başla yada bir mucize yaşa inşallahh
Sorun neydi sizde yaş kaç acaba.

canımm üzülme inşş birbirimize dua edelim anne yerni tutmasada bmde kimse bilmio sadece eşim annem ve sizlr kayınvalidemler yan binada oturuyor onlara bile demedim çnkü ne akıl nede olmazsa nasihat yada teselli dinelmek istemdğim için

Canım benim kıyamam ağlama benim de annem Rahmetli oldu ama onların hayattayken ettiği dualar bizi koruyor buna inanıyorum.
Bende eminim buna ama çok zorrr bende hem anne yok hem baba insan daha bi eziliyo en azından annem olsa herkezin önünü keserdi fırsat vermezdi kimseye diyorum rabbim acısın çok bekletmeden nasip etsin hepimize.

Kizlar belki ayni konu defalarca sorulmuştur ama denk gelmedigim için soruyorum. Transferimim ikinci günü ve hasta degilim ama bogazima bisey takildi 2 3 kez öksürdüm ve kasıklarım çok acıdı ağrıdı. O kadar dikkat edip yatiyorum ağır bi hareket yapmiyorum ama bu canımı çok sıktı belime doğru ağrı var. Belki tutunmadi bile ama korkuyorum işte

Benim 401 olan değer bugün 554 çıktı Niye katlamadı yine bilmiyorum ‍ yolunda gitmeyen ne, doktorum cuma yine bakıcaz dedi

hemşre bana öksürmek hapşırmak etkilemez dedi bozma moralini tutunuodr inşş

Benim 401 olan değer bugün 554 çıktı Niye katlamadı yine bilmiyorum ‍ yolunda gitmeyen ne, doktorum cuma yine bakıcaz dedi
Cnm kaçıncı günün 401 dü bugun kaçıncı günün
İkizlerde eger biri yola devam etmezse sonuç böyle az arayabiliyor muş

yok yok bşy olmaz allahın izini ile içini rahat tut

En iyisini yapmışsın bende olursa 3 ayakadar herkezden saklamayı olmazsa kendi kendime acımı yaşamayı düşünüyorum.

Canım öksürmekle bişey olmaz ben de sürekli hapşırdım korktum tutunmaz diye ama çok şükür bişey olmadı . Evham stres yapma bişey olmaz inşallah.

Evet dogru söylüyosun inşallah annelik basip olurda o sevgiyi ona doya doya verebiliriz.

Kızlar ben bugun iş yerinde kontrole çıktım araba ile öyle bi Kasisten geçtiği şöför araba zıplayıp indi ini bşy olmamıştır baya vesvese ettim

Canım öksürmekle bişey olmaz ben de sürekli hapşırdım korktum tutunmaz diye ama çok şükür bişey olmadı . Evham stres yapma bişey olmaz inşallah.
Çok sağolum kızlar. Mesajlarınızla seviniyoruz, üzülüyoruz, rahatlıyoruz... Iyiki varsiniz hepiniz. Kasiklarim aciyip ağrıdı yoksa çok evham yapmam ama. Allah koruyacak hepimizi ve bebişlerinizi.

Huzurask canim benimde dondurulmus embriyoydu ve degerim 5 cikti buna ragmen doktorum negatif ilaclari birak dedi seni neden tekrar teste gonderiyor neden bi daha umutlandiriyoki zaten en ufak bi seyde umutlaniyorz

Canimm en kisa zamanda rabbim nasip etsin sanada.insallah bi sonraki denemende olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…