Canımmmm çok üzüldüm rabbim güç versin maddi manevi kısa zamnda inşallah tekrar başla yada bir mucize yaşa inşallahhSelamunaleykum kizlar, uzun zamandir yazmasamda ara ara girip baktim neler yapiyorsunuz diye. Tum mesajlari okuyamadim tabiki ama arada pozitiflerde var negatiflerde anladigim kadariyla. Pozitif alanlari tebrik ederim RABBIM saglikla kucaginiza almayi nasib etsin. Negatif gorenlere gelince 4. Negatifi gormus biri olarak sizleri cok iyi anliyorum, ilk anda hissedilen o aci hic gecmeyecekmis gibi gelsede RABBIM unutturuyor hafifletiyor. Bende 10 gun once (-) olunca bu sefer ki gecmiycek herhalde diye dusunurken aglamaktan balon olmus gozlerimi sabah acmakta zorlanirken, simdi yeni tedavi icin plan program yapar haldeyim. Nereye kadar gideriz kac deneme icin maddi ve manevi guc bulabiliriz hic bilmiyorum. Her tedaviye basladigimda bu son, olmazsa bidaha denemem desemde zamanla yine yeni tedavinin plani yavrumu kucagima aldigim anin guzelliginin hayalini kurarken buluveriyorum kendimi. Mü'min'e umutsuzluk yarasmaz, umut oldukca guc oluyo. RABBIM umutla hayalini kurdugumuz yuce analik duygusunu sizlere de bana ve isteyen tum mu'min kardeslerime de hayirla nasib etsin. Amin. Sevgilerimle @duaci
Amiiinnnn canım inşallahBenim de dün ogleden sonra tek embriyo yapıldı. Ve test günüm 20 ocak yani doğumgünüm. Allahin bize dunyanin en güzel hediyeleri olsun inşallah
canımm üzülme inşş birbirimize dua edelim anne yerni tutmasada bmde kimse bilmio sadece eşim annem ve sizlr kayınvalidemler yan binada oturuyor onlara bile demedim çnkü ne akıl nede olmazsa nasihat yada teselli dinelmek istemdğim içinBende her şeyi görüyorum algılıyorum ama salaga yatıyorum ablam bile tüp yaptıracagımı bilmiyor kimsenin olumlu olumsuz nasihatına ve tesellisine ihtiyacım yok burda anlatıp deşarj oluyorum burdan verilen teselliler iyi geliyor çünkü her kez dogal samimi allah hepinizden razı olsun benim annem yok ve tutunabilecegim bir dalda yok tabiki burdan başka kimseye gerçek duygularımı ifade edemiyorum ayyy yine başladım aglamaya offff çok zorrr ben anne duası bile alamıyorum olsaydı........
Bende eminim buna ama çok zorrr bende hem anne yok hem baba insan daha bi eziliyo en azından annem olsa herkezin önünü keserdi fırsat vermezdi kimseye diyorum rabbim acısın çok bekletmeden nasip etsin hepimize.Canım benim kıyamam ağlama benim de annem Rahmetli oldu ama onların hayattayken ettiği dualar bizi koruyor buna inanıyorum.
hemşre bana öksürmek hapşırmak etkilemez dedi bozma moralini tutunuodr inşşKizlar belki ayni konu defalarca sorulmuştur ama denk gelmedigim için soruyorum. Transferimim ikinci günü ve hasta degilim ama bogazima bisey takildi 2 3 kez öksürdüm ve kasıklarım çok acıdı ağrıdı. O kadar dikkat edip yatiyorum ağır bi hareket yapmiyorum ama bu canımı çok sıktı belime doğru ağrı var. Belki tutunmadi bile ama korkuyorum işte
Cnm kaçıncı günün 401 dü bugun kaçıncı gününBenim 401 olan değer bugün 554 çıktı Niye katlamadı yine bilmiyorum yolunda gitmeyen ne, doktorum cuma yine bakıcaz dedi
Ay canim insallah. Baya bi sancı var şu an. Umarım tutunuyodur.hemşre bana öksürmek hapşırmak etkilemez dedi bozma moralini tutunuodr inşş
yok yok bşy olmaz allahın izini ile içini rahat tutKizlar belki ayni konu defalarca sorulmuştur ama denk gelmedigim için soruyorum. Transferimim ikinci günü ve hasta degilim ama bogazima bisey takildi 2 3 kez öksürdüm ve kasıklarım çok acıdı ağrıdı. O kadar dikkat edip yatiyorum ağır bi hareket yapmiyorum ama bu canımı çok sıktı belime doğru ağrı var. Belki tutunmadi bile ama korkuyorum işte
19 unda 2 embriyo transfer edildiCnm kaçıncı günün 401 dü bugun kaçıncı günün
İkizlerde eger biri yola devam etmezse sonuç böyle az arayabiliyor muş
En iyisini yapmışsın bende olursa 3 ayakadar herkezden saklamayı olmazsa kendi kendime acımı yaşamayı düşünüyorum.canımm üzülme inşş birbirimize dua edelim anne yerni tutmasada bmde kimse bilmio sadece eşim annem ve sizlr kayınvalidemler yan binada oturuyor onlara bile demedim çnkü ne akıl nede olmazsa nasihat yada teselli dinelmek istemdğim için
Canım öksürmekle bişey olmaz ben de sürekli hapşırdım korktum tutunmaz diye ama çok şükür bişey olmadı . Evham stres yapma bişey olmaz inşallah.Kizlar belki ayni konu defalarca sorulmuştur ama denk gelmedigim için soruyorum. Transferimim ikinci günü ve hasta degilim ama bogazima bisey takildi 2 3 kez öksürdüm ve kasıklarım çok acıdı ağrıdı. O kadar dikkat edip yatiyorum ağır bi hareket yapmiyorum ama bu canımı çok sıktı belime doğru ağrı var. Belki tutunmadi bile ama korkuyorum işte
Belki ikizdi TEK'i bıraktı öyle olunca böyle az yükselebiliyormuş allah korusun kötü bşy olcaksa zaten iki günde bir iki kere test ver yükseklmez düşmeye başlar19 unda 2 embriyo transfer edildi
Evet dogru söylüyosun inşallah annelik basip olurda o sevgiyi ona doya doya verebiliriz.Herkesin bir annesi vardır canım taa içinde hani derler ya içindeki çocuk diye bence o çocuğun yanında bir de anne var. Her kadının içinde bu sevgiler var belki bu dunyada vücut bulamıyorlar ama Rabbim içimize vermiş. Kendi gücümüzun guzelliğimizin farkında olalım yeter ki.
Çok sağolum kızlar. Mesajlarınızla seviniyoruz, üzülüyoruz, rahatlıyoruz... Iyiki varsiniz hepiniz. Kasiklarim aciyip ağrıdı yoksa çok evham yapmam ama. Allah koruyacak hepimizi ve bebişlerinizi.Canım öksürmekle bişey olmaz ben de sürekli hapşırdım korktum tutunmaz diye ama çok şükür bişey olmadı . Evham stres yapma bişey olmaz inşallah.
İnşallah amin canımCanım hayırlı olsun tedavin hoşgeldin inşallah güzel haberler alırız senden de
Canimm en kisa zamanda rabbim nasip etsin sanada.insallah bi sonraki denemende olurKızlar selam.Daha önce de bi kaç kez yazmıştım.Ben de bugün negatif aldım malesef ama ilk denemem olduğu için çok umutlu değildim o yüzden çok büyük bir yıkım olmadı.Erkek infertilesiydi zaten az embriyo oluşmuştu durum parlak değildi.Benim ablam sebepsiz infertile yüzünden 10 sene sonunda sayısız normal tedavi aşılama ve 3. tüp bebek denemesinde kızına kavuştu.o benim en güzel örneğim herşey vakti dolunca oluyor.inşallah isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?