Allahim hayirlisiyla pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin isteyen herkeseAminn canim insallah.Yarim saate belli olacak.
Allah hayırlara çıkarır inşallah ben de senin gibi pozitif haber verebilirim inşallah.İnş cnm :) bende akıntı bel ağrısı kasıklarda seğirme olmuştu ama ilk günler çok anlaşılmıyor Rahime embriyoyu koymak için uğraşırken onun agrısı bile oluyor 2-3 gün bel ağrısıda yaparmış normalmişhiç agrısı olmadan hamile olanda var agrısı çok olup hamile olanda ...
Hadi gelsin pozitifAminn canim insallah.Yarim saate belli olacak.
Öyledir canım insallahBenmde belim çok ağrıo jel kullanıyrm ben geri gelio yaa çok açık pembe geldi geri yerleşiomu kii acaba
İnşş bende belirti aramaya başladım kendimdeÖyledir canım insallah
Maşallahh süper sonuç hayrlı oksun allah sağlıkla kucağına almayınnasip etsinKizlarrrrrrr 431 cikti kan sonucum .Rabbim sana şükürler olsun.çok garip duygular icindeyim.
Super haberKizlarrrrrrr 431 cikti kan sonucum .Rabbim sana şükürler olsun.çok garip duygular icindeyim.
Hayirli olsun insaallah. RABBIM bizede yasamayi nasib etsin o cok garip duygular icinde olmayi.. Darisi basimiza aminKizlarrrrrrr 431 cikti kan sonucum .Rabbim sana şükürler olsun.çok garip duygular icindeyim.
Hayırlısı olsun cnm, çok güzel bir sonuç, kaç embriyo transfer edilmişti sana?Kizlarrrrrrr 431 cikti kan sonucum .Rabbim sana şükürler olsun.çok garip duygular icindeyim.
Kizlarrrrrrr 431 cikti kan sonucum .Rabbim sana şükürler olsun.çok garip duygular icindeyim.
Canım benim tebrik ederim maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel bir değer.Kizlarrrrrrr 431 cikti kan sonucum .Rabbim sana şükürler olsun.çok garip duygular icindeyim.
Maşallah . cok sevindim. Pozitif görünce istemsiz bi şekilde oooohh demişim. Allahim kucagina almayi da nasip eder insallah.Kizlarrrrrrr 431 cikti kan sonucum .Rabbim sana şükürler olsun.çok garip duygular icindeyim.
Ayyyyy çok sevindimmmmm allah kucagına saglıcakla almayı nasip etsin inşKizlarrrrrrr 431 cikti kan sonucum .Rabbim sana şükürler olsun.çok garip duygular icindeyim.
Cnm başka topikde gördüm. Düşük yapmış sanırımKızlar bir arkadaşımız vardı hani doktor yükselme düzgün değil ilaçları kes demişti de kız bir ay sonra tahlil yapmıştı değeri sanırım 3200 dü. PaZartesi doktora gitcekti , ben kaçırdımmı acaba yazmışmıydı durumun ne olduğunu?
Evet cnm 2. Ya da 3. Günü başlanıyor ara vermeni ise doktor uygun bulursa gerek kalmıyor ben 2 defa ara vermeden asilama yaptım daha sonra yine ara vermeden tup bebek tedavisine geçtim aynı soruyu doktora sorduğunda muayene de söylerim gerek varsa ara verirsin demişti ama gerek kalmadı çok şükür transferim bile gerçekleşti şimdi test için gün sayıyorum allah yardımcın olsun canım benimKızlar tüp bebek de mi aşılama gibi 2.gün mü başlanıyor tedaviye? Birde aşılama ile arası 1 ay olsa yeterli mi?
Tebrik ederim.Kizlarrrrrrr 431 cikti kan sonucum .Rabbim sana şükürler olsun.çok garip duygular icindeyim.
Canim transfer tarihin neydi birde kacinci gun embriyosuydu.hayirli olsuunnKizlarrrrrrr 431 cikti kan sonucum .Rabbim sana şükürler olsun.çok garip duygular icindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?