2016 Aralik tup bebek

Allah hayırlara çıkarır inşallah ben de senin gibi pozitif haber verebilirim inşallah. Benim ilk defa bu kadar bel ağrım oldu ama transferi de çok hissettim bu defa galiba kendimi çok dinliyorum Aslında okullar tatil oğlum da hiç bırakmadı hep yanımda hiç yatıp dinlenemedim.Allah'in dediği olur ama inşallah güzel haberler olur

Kizlar ne soracagm size ben transfere hazirlaniyrm suan bant kullniyrm adetin 11.gunundeyim haftaya transfer olurm sanrm. Bgn kanli akinti geldi bi kerede kahverengi gbi. Bazen yum catlayacagi zmn oluyor diye biliyrm cok onemsemedm ama bi terslik yoktr ins boyle birsy yasayan yada fikri olan varmi

Arkadaşlar sorun bende sorun eşimde diye bi ayrıma girmeyin. Çevrenize bi baksanıza ne kadar çok insan bu sorunu yaşıyor. Yediğimiz içtiğimiz herşeye kimyasal, hormon karıştı. Dolayısıyla sağlıklı vucut yapıları bozuldu. Ayrıca artık biçoğumuz 18 yaşında evlenmiyoruz. Toplum farklılaştı. Geç yaşta yapılan evliliklerde veya erken evlenilse bile çocuk sahibi olmak için geçirilen sürede bizi bu sorunla yüzyüze getiriyor. Gebelikde kadın için ideal yaş 26 mış. Bunun gibi bilmediğimiz bir sürü sorun var. O yüzden kendinize veya eşinize yaptığınız suçlamalarla sürecinizi yavaşlatmayın ve enerjinizi düşürmeyin. Hepimiz her daim birbirimize dua ediyoruz moral buluyoruz ve bu çok güzel bişey.

Cnm başka topikde gördüm. Düşük yapmış sanırım

Kızlar tüp bebek de mi aşılama gibi 2.gün mü başlanıyor tedaviye? Birde aşılama ile arası 1 ay olsa yeterli mi?
Evet cnm 2. Ya da 3. Günü başlanıyor ara vermeni ise doktor uygun bulursa gerek kalmıyor ben 2 defa ara vermeden asilama yaptım daha sonra yine ara vermeden tup bebek tedavisine geçtim aynı soruyu doktora sorduğunda muayene de söylerim gerek varsa ara verirsin demişti ama gerek kalmadı çok şükür transferim bile gerçekleşti şimdi test için gün sayıyorum allah yardımcın olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…