Hayır biz pazartesiyi bekleyeceğiz :)) sabrın sonu selamettirWaaauww arkadasimm super ya
Ikizler geliyor ikizler :)))) nasiæ sevindim yaa
Kiz bana yarin test yaptiracaksin :)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır biz pazartesiyi bekleyeceğiz :)) sabrın sonu selamettirWaaauww arkadasimm super ya
Ikizler geliyor ikizler :)))) nasiæ sevindim yaa
Kiz bana yarin test yaptiracaksin :)))))
Teyzeleri onu yesin Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere canımTeyzeleri kesemizi gördük yolk kesesi de varmış. Allahım şükürler olsun. 10 gün sonra kalp atışlarını görücez![]()
Canım idrar testi çıkmazKizlar bana da dua edin..4.denemem..bugun 7.gunum..10 .gun test yapsam cikar mi.3.gunu embriyosu
Amin canım aminTeyzeleri onu yesin Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere canım
Amin canım amin[/QUOTE alttan mı baktı canım
Canım doktor alttan mı baktıAmin canım amin
Hadi hayırlı olsun.. bak belirtiye o kadar bel bağlamamak gerekiyormuş değil mi :))) tebrik ederim tekrar canımTeyzeleri kesemizi gördük yolk kesesi de varmış. Allahım şükürler olsun. 10 gün sonra kalp atışlarını görücez![]()
Sagol cnmBence yapmayın.çünkü 3. Güm embriyosunda 11. Günde beta hcg kanda belirgin hale geliyor
Canım gözün aydın.. darısı başımıza inşallah :)Kızlar bugün ben de gördüm kesemizi..kan değerlerine göre ikiz olabilir demişlerdi ama tek kese göründü..
çok şükür allahım herkese nasip etsin..
![]()
:)) bekliyelim degilmi? :))Hayır biz pazartesiyi bekleyeceğiz :)) sabrın sonu selamettir
Caniim benimmTeyzeleri kesemizi gördük yolk kesesi de varmış. Allahım şükürler olsun. 10 gün sonra kalp atışlarını görücez![]()
keseyi gördün mü cnmKızlar benim sonuç 2103 çıktı. Labrotuvardan labrotuvara fark varmıdır.
Ben ilk transferimde dinlenmemiştim çok pişman olmuştum. O yüzden canım en iyisi çok acil bir durum değilse gitme.Cevabın için sağol cnm.. doktorumu asist eden hemşirem ile konuştum.. kendisi uçak yolculuğu sıkıntı yapmaz dedi.. bende kış olduğunu çok türbülansın yada inişlerin eskiye nazaran daha sert olabileceğini söyledim.. o zaman gitmeniz elzem değilse gitmeyin dedi..
Amiinn isteyen herkese versin yüce rabbimCanım gözün aydın.. darısı başımıza inşallah :)
maşallah ona. sağlıkla gelsin bebişkoTeyzeleri kesemizi gördük yolk kesesi de varmış. Allahım şükürler olsun. 10 gün sonra kalp atışlarını görücez![]()
Gözün aydın canım içinde ki tedirginlik gitmiştir gözün aydın sağlıcakla da kucağına al en önemlisi o diye düşünüyorum.Teyzeleri kesemizi gördük yolk kesesi de varmış. Allahım şükürler olsun. 10 gün sonra kalp atışlarını görücez![]()
seni de tebrik ederim cnm. sağlıkla gelsin.Amiinn isteyen herkese versin yüce rabbimkimseyi evlatla sınamasın inşallah
seni de tebrik ederim cnm. sağlıkla gelsin.Amiinn isteyen herkese versin yüce rabbimkimseyi evlatla sınamasın inşallah